Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-01-29 15:50:16
(#1016) Mikor jön már ki az "én" 4.?

Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
Mikor jön ki a Naruto 4?Megtudjátok mondani???
Hát valószínű hogy február eleje 1-2 talán! De nem lehet pontosan tudni sajna 
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-01-26 20:10:12
beküldve: 2008-01-26 20:07:24
(#1014) Én úgy tudom, hogy április 19-20-án lesz a SakuraCon.
Az jó. Valószínűleg el tudok menni. Remélem lesz fórumtali. De kéne egy Közelgő Con nevű topicot nyitni (most veszem észre, hogy mi nem csinálhatunk topicot az Események témakörbe), mert ez már off.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-01-25 19:08:56
Én úgy tudom, hogy április 19-20-án lesz a SakuraCon.
A Google is így tudja

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-01-25 16:11:18
A Google is így tudja

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Azdejólesz
hát még a fórumtali!!!!!

Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Azdejólesz
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-24 21:16:32
(#1008) Én úgy tudom, hogy április 19-20-án lesz a SakuraCon.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
hol tudok beszerezni kellékeket? fejpántot, meg ilyeneket? és mikor lesz a tavaszi animecon? én tuti mek ha tok

Nem tudom biztosan, de az Animeconok mindig hétvégén vannak, és a tavaszi áprilisban lesz. Tehát a lehetséges időpontok: 5-6; 12-13; 19-20; 26-27.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-01-24 18:42:15
hol tudok beszerezni kellékeket? fejpántot, meg ilyeneket? és mikor lesz a tavaszi animecon? én tuti mek ha tok
Szia ha én jól hallottam akkor április elejenén 6 v 8 nemtudom pontosan Oldalak ahonnan tudsz beszerezni fejpántot meg ilyenkeet 

www.animebolt.hu
www.sakurazaka.hu
Én már meg is rendeltem www.sakurazaka.hu

6-án lesz én is elmegyek

Szia ha én jól hallottam akkor április elejenén 6 v 8 nemtudom pontosan Oldalak ahonnan tudsz beszerezni fejpántot meg ilyenkeet 

www.animebolt.hu
www.sakurazaka.hu
Én már meg is rendeltem www.sakurazaka.hu

Szerk: Berni 2008-01-24 16:16:47
beküldve: 2008-01-24 10:10:47
(#1004) hol tudok beszerezni kellékeket? fejpántot, meg ilyeneket? és mikor lesz a tavaszi animecon? én tuti mek ha tok

" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Egyébként erre csaba egyszer már válaszolt: Végig kiadják a narutot, vagy addig, amíg csődbe nem mennek

Legyünk bizakodóak*: kiadják végig

*: már csak azért is, mert a közgazdaságtanban a hitnek valóság formáló ereje van

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-22 07:38:03
(#1002) Köszi, megnéztem a 777-es hsz-t! Vov! (Izé: Wow!)
Ami sokkal inkább érdekelne, hogy a kiadó hogyan adja ki a köteteket? Felkerestétek Japánban Kishimoto-t? Vagy kihez fordultatok?
Hogy megy egy ilyen? Odamentek: szia XY vagyok, ki szeretném adni a mangát K-Európában, Magyarországon...! Hogyan vettétek fel a kapcsolatot? Kivel?
Mesélhetnétek erről!
Meg arról is, hogy Ti megkapjátok az eredeti rajzokat számítógépen? Ott törlitek a japán karaktereket? Milyen programot használtok? (Kizárt, hogy MS Paint legyen...
)
Mennyi időt vesz ez igénybe? Sokat "tököltök" azzal, hogy a magyar "feliratok", szövegek elhelyezésével? Mennyi munkaórát öltök/tetek/ egy-egy kötetbe?
(Kis kritika, ha nem lett volna: a második kötet huszon-x oldalán, amikor Iruka beszélget az öreggel, Iruka olvas egy könyvet, aminek a címe a bal borítóján van, nem jobb oldalon - ugye jobbról balra haladnánk, itt meg fordítva van.)
Ami sokkal inkább érdekelne, hogy a kiadó hogyan adja ki a köteteket? Felkerestétek Japánban Kishimoto-t? Vagy kihez fordultatok?
Hogy megy egy ilyen? Odamentek: szia XY vagyok, ki szeretném adni a mangát K-Európában, Magyarországon...! Hogyan vettétek fel a kapcsolatot? Kivel?
Mesélhetnétek erről!
Meg arról is, hogy Ti megkapjátok az eredeti rajzokat számítógépen? Ott törlitek a japán karaktereket? Milyen programot használtok? (Kizárt, hogy MS Paint legyen...

Mennyi időt vesz ez igénybe? Sokat "tököltök" azzal, hogy a magyar "feliratok", szövegek elhelyezésével? Mennyi munkaórát öltök/tetek/ egy-egy kötetbe?
(Kis kritika, ha nem lett volna: a második kötet huszon-x oldalán, amikor Iruka beszélget az öreggel, Iruka olvas egy könyvet, aminek a címe a bal borítóján van, nem jobb oldalon - ugye jobbról balra haladnánk, itt meg fordítva van.)