Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-02-04 16:00:23
(#1052) jaaaj nemigaz má ami ebbe a topicba is megy...ha másra nem is de legalább erre a topicra figyejjünk...a szerkesztőknek k. nehéz dolguk van ha vmi véleményre kíváncsiak a mangával kapcsolatban mert a soksok offból kell kihalászniuk az esetleges odavaló hozzászólást...szal legalább értük csinájjuk már meg h a mangáról beszélgetünk
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-02-04 14:56:26
(#1051) Helló van egy oldal minden angolul tudo embernek tudom ajánlani címe : www.naruto-arena.com
Sok sikert hozzá!
Sok sikert hozzá!
Aki megy a SakuraConra az attól szeretném aazt kérdezni hogy ha tudja akkor mondja meg nekem hogy mikor és hol lesznek fenn a programok!
Ilyen témában nekem is jól jönne a segítség. Ha valaki rám szánná az idejét, az info-kat küldje el nekem e-mail-ben. Köszönöm.
beküldve: 2008-02-04 09:11:52
(#1049) és még annyi hogy a sakurazakár én nem találtam a Narutónáűl lavélfalus fejpántot! lécci segítsetek! Köszi Puszi mindenkinek
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-02-04 09:10:18
(#1048) Aki megy a SakuraConra az attól szeretném aazt kérdezni hogy ha tudja akkor mondja meg nekem hogy mikor és hol lesznek fenn a programok!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Meg az szokott naon idegesíteni hogy pédául a Neji-t (Nedzsi) meg a Choji-t (Csódzsi) a szinkronszinészek neji-nek és csoji-nak mondják. Az OK ha nem tudnak angolul olvasni de ilyenkor nincs ott a fordító vagy ilyesmi?????
Hát én is ezen idegesedtem be hogy nem tudják kiejteni de legalább néztek volna meg egy japán részt!! Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-03 16:40:58
beküldve: 2008-02-03 16:01:15
(#1040) Szerintem a Jetix-es Naruto-val az a gond hogy kihagyják a fontos részeket mert vér van benne ezért pl.egyik pillanatban állnak, aztán kihagyják az ütést aztán a következő jelenet hogy mindenki halott. Meg az szokott naon idegesíteni hogy pédául a Neji-t (Nedzsi) meg a Choji-t (Csódzsi) a szinkronszinészek neji-nek és csoji-nak mondják. Az OK ha nem tudnak angolul olvasni de ilyenkor nincs ott a fordító vagy ilyesmi?????
Shippuuden - Hurrikán krónikák
Azért a Jetixes sorozatot se kell leszólni. Engem az vett rá a Narutozásra.
Igaz Én is ahogy kapcsolgattam megálltam mert láttam vmi értelmetlen szőke hajú gyereket Azóta naruto fan vagyok
SASUKE! TE LESZEL A SZEMEM ÚJ FÉNYE!!!
beküldve: 2008-02-02 16:21:22
(#1038) léccives neee...veszekszek én veletek csak ne, ne a manga topicjában, gyertek más topicba vagy vmi...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
[QUOTE]A Jetix igazábol csak azért jó mer szinkronizálva van.
Ebben igazad van.De túl sokat kell rá várni,sajnos
Nem?
Amúgy az Animax-on több manga van.
De hallottálmár a Mondó-ról?
Én igen,de sajnos nekem még nincsen
DE a neten is van Mondó:www.mondómagazin.hu vagy www.mondomagazin.hu
Nem?
Csak mert ki nem bírnám ha nem okoskodnék:
Jetixes naruto minden csak nem jó, 15 perces részek... hagyják már...
Másik hogy animaxon animék vannak, manga az képregény, az anime a film.
Harmadik: az nem mondó, hanem mondo.
Nem csesztetésből, csak ilyen napom van.
[QUOTE]A Jetix igazábol csak azért jó mer szinkronizálva van.
Nem?
Nem?
én 1 nagyon szinkronpárti emberke vagyok...a bleach szinkronnya is teccik ahol sztem csak 1 hangot rontottak el (Chad-ét)
viszont a Naruto más tészta...az tejjesen összevissza van cs*szve...nem sorolom fel a szar szinkronokat inkább csak a jókat: Sasuke,Kakashi és a Hokage...naggyából ennyi...Irukáé meg csak azér jó mer Moser Károly...
jaaa és igen ezmég mindig a Mangafanos kiadásu, magyar nyelvű Naruto MANGA topikja
viszont a Naruto más tészta...az tejjesen összevissza van cs*szve...nem sorolom fel a szar szinkronokat inkább csak a jókat: Sasuke,Kakashi és a Hokage...naggyából ennyi...Irukáé meg csak azér jó mer Moser Károly...
jaaa és igen ezmég mindig a Mangafanos kiadásu, magyar nyelvű Naruto MANGA topikja
Utolsó OFF: Chadé és Ichigoé
És ezt honnan vágod h nem úgy van ahogy a magyar szinkronban van?Nem kötekedés képp csak kiváncsi vok.
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
én 1 nagyon szinkronpárti emberke vagyok...a bleach szinkronnya is teccik ahol sztem csak 1 hangot rontottak el (Chad-ét)
Utolsó OFF: Chadé és Ichigoé
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hát most már nagyon úgy tűnik hogy a Naruto 4 nem február elején fog kijönni (de nem baj nagy bennem a kitartás ha Naruto-ról van szó)
Ezt hol olvastad?
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-01-31 18:11:55