Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Előre is elnézést kérek minden későbbi helyesírási hibáért!
Mi a véleményetek Hakuról?
ÓÓ imádom ő az elsőő nálam és őneki fogok beöltözni az animeconon is a vélemény Mi a véleményetek Hakuról?
egy nagyon jó "lélek"aki ártatlanul hal meg Nagyon szeretem !!!XDÉs neked??
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-13 20:31:43
hát 119 oldalba lehet hogy belefér...egyébként igen tényleg májusba lesz 28 új rész!!!!!de én nem tudok addig várni..ááá.
egyébként miután Haku meghal és megjelenik Gató akit ngayon utálok,na mind1 utána Zabuza tök jófej lesz!!!iszonyú jó rész...csak szomorú
egyébként miután Haku meghal és megjelenik Gató akit ngayon utálok,na mind1 utána Zabuza tök jófej lesz!!!iszonyú jó rész...csak szomorú
Ezt tedd be azonnal egy spoilerbe, mert sokan (mint pl Riku) nem szeretik aspoilereket, ne akard elvenni az örömüket..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-13 19:56:45
(#1110) hát 119 oldalba lehet hogy belefér...egyébként igen tényleg májusba lesz 28 új rész!!!!!de én nem tudok addig várni..ááá.
beküldve: 2008-02-13 19:50:21
(#1109) Ez a kötet elmegy még a chuunin vizsga elejéig?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szia Attila! Mennyire egy rugóra jár az agyunk! Épp most vetettem egy pillantást a negyedik rész borítójára, és pont Haku jutott az eszembe... a történet szerint - ő maga is ezt mondja - fiú, de sztem ez nem így van... de a borítón határozottan fiús lett... van ebben vmi trükk?
Jut eszembe... aki eddig még nem olvasta, ajánlom figyelmébe a wikipédiát! Az angolon - lehet a magyaron is - fennt van több oldal a Narutóval kapcsolatban: epizódok listája, szereplők, kiadványok... végre megtudtam, honna van Kakashi szeme
Mit szólnátok, ha játszanánk? Írjátok le, kinek ki a kedvenc karaktere, és miért! Az sem baj, ha nem szerepel az itthon játszott évadokban, legalább jobban megismerjük a sorozatot!
Jut eszembe... aki eddig még nem olvasta, ajánlom figyelmébe a wikipédiát! Az angolon - lehet a magyaron is - fennt van több oldal a Narutóval kapcsolatban: epizódok listája, szereplők, kiadványok... végre megtudtam, honna van Kakashi szeme
Mit szólnátok, ha játszanánk? Írjátok le, kinek ki a kedvenc karaktere, és miért! Az sem baj, ha nem szerepel az itthon játszott évadokban, legalább jobban megismerjük a sorozatot!
És ezzel kiváltottál egy maratoni kommentet:
Haku fiú, Zabuza és az ő közös története lezárul ebben a kötetben, nincs semmi trükk.
Most sztem enm érdemes szenvedni wikipédiával, meg hasonló leírásokkal, mert csak lespoilerezik a storyt, és közel nem adják azt az élményt, mint amikor olvasod a mangát vagy nézed az animét. Mindkettőt le lehet szedni netről, ha nagyon nem találjátok, mailcímem alapján eljuttok hozzám, én segíthetek. Egy jótanács, ne kínozzátok magatokat a youtubos, meg hasonló szarságokkal, amikor van jó minőségű verzió is.
És végül: Nincs kedvenc karakterem, mindet szeretem, ha viszont választani kell, Rock Lee, mert ő a lengagyobb arc, legfaszább, rendesebb gyerek, főleg a manga alapján. Őszintén szólva, ez volt az a sorozat amit a második legjobban utáltam(az 1. a Trinity Blood), mert már az elején is vannak fillerek, és úgy egyáltalán húzza a sztorit. Mindensetre egy idő után elkezdtem olvasni a mangát, és később anyámmal megnéztem az animét is, kivéve a fillereket. Nekem most ez a kedvenc shounen-hosszú-harcolós sorozatom. Úgy gondolom hogy lehet hogy a mester egy éven belül befejezi, mert nagy poénokat lőtt el mostanság.
Úgy érzem valamit kihagytam.... na mindegy naggyából ennyi.
beküldve: 2008-02-13 17:42:13
(#1107) Szia Attila! Mennyire egy rugóra jár az agyunk! Épp most vetettem egy pillantást a negyedik rész borítójára, és pont Haku jutott az eszembe... a történet szerint - ő maga is ezt mondja - fiú, de sztem ez nem így van... de a borítón határozottan fiús lett... van ebben vmi trükk?
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
beküldve: 2008-02-13 15:09:51
(#1106) beküldve: 2008-02-13 14:52:33
(#1105) Előre is elnézést kérek minden későbbi helyesírási hibáért!
Szerk: Solymosi Attila 2008-02-13 14:53:35
beküldve: 2008-02-13 14:40:39
(#1104) még szép!!!!!!!!végre megjelent az új!!!!!!!!!!!wááááááá!!! !!!!!
ebben a részeben fog meghalni Zabuza ha csak nem a másik kötetre tartogatják
Szerk: Csaba 2008-02-13 17:13:13
beküldve: 2008-02-13 14:06:58
(#1103) Üdvözlet mindenkinek!
Az új rész (az eddigiek alapján) egy újabb kiváló darab lesz!
Remélem minél hamarabb megérkezik!
Bár lehet, hogy sablonosnak hangzik, de nekem az eddigi részek nagyon tetszettek, így várom a további részeket is!
Az új rész (az eddigiek alapján) egy újabb kiváló darab lesz!
Remélem minél hamarabb megérkezik!
Bár lehet, hogy sablonosnak hangzik, de nekem az eddigi részek nagyon tetszettek, így várom a további részeket is!
Szerk: Solymosi Attila 2008-02-13 14:08:37
beküldve: 2008-02-13 13:42:41
(#1102) De jó új naruto manga. Már vártam. El is kezdhetekrá sporolni.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-02-13 12:10:37
(#1101) Berni, imádlak! (megjött az ímél, köszönöm)
én rengeteget gondolkodtam azon, megvegyem-e a mangát.. merthát nézem animében is... de aztán hirtelen felindulásból megvettem egyben a 3 kötetet és nem bántam meg, mert vannak olyan részek, melyek jobban ki vannak dolgozva a mangában, mint a filmben... és ez fordítva is gaz... nem is beszélve a rengeteg cenzúráról, amit a magyar részekben elkövetnek... a Zabuza elleni harcot még egyszer meg kellett néznem angolul, hogy a kivágott részeket is lássam... És arról lehet tudni valamit, hogy a Jetix akarja-e adni a többi évadot, avagy sem?
én rengeteget gondolkodtam azon, megvegyem-e a mangát.. merthát nézem animében is... de aztán hirtelen felindulásból megvettem egyben a 3 kötetet és nem bántam meg, mert vannak olyan részek, melyek jobban ki vannak dolgozva a mangában, mint a filmben... és ez fordítva is gaz... nem is beszélve a rengeteg cenzúráról, amit a magyar részekben elkövetnek... a Zabuza elleni harcot még egyszer meg kellett néznem angolul, hogy a kivágott részeket is lássam... És arról lehet tudni valamit, hogy a Jetix akarja-e adni a többi évadot, avagy sem?
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
De addig sem unatkozok Matek órán.
Jajjújjajajj ezt ne nagyon hangoztassad nyilvános helyen, mert megint jönnek az észveszejtő postok a szülők+anime topikba, hogy milyen romboló hatással van az ifjúságra a manga világa!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-12 23:36:19
(#1099) De jó látni, hogy nemsokára már a 4. kötetet forgathatom. Alig várom!!!!
ÉS utána már olvashatod is újra. Meg egyébként is nem csak olvasni lehet belőle, én sokszor próbálkozom lerajzolni néhány jelenetet belőle, sajnos csak nagyon gyér sikerrel . Hiába, látszik nem mindenkiből lehet mangaka.
A barátaim szerint nem éri meg mert úgyis 27 perc alatt ki olvasom.
ÉS utána már olvashatod is újra. Meg egyébként is nem csak olvasni lehet belőle, én sokszor próbálkozom lerajzolni néhány jelenetet belőle, sajnos csak nagyon gyér sikerrel . Hiába, látszik nem mindenkiből lehet mangaka.
Szerk: Ayumi-chan 2008-02-12 23:42:13
beküldve: 2008-02-12 21:40:10
(#1098) Hi!
Én azért örülnék neki ha mihamarabb kiadnák a Naruto-manga kötet következő részét. A barátaim szerint nem éri meg mert úgyis 27 perc alatt ki olvasom. De szerintem meg megéri, mert nekem nagyon tetszenek a bénázások benne és szórakoztató. De addig sem unatkozok Matek órán.
Én azért örülnék neki ha mihamarabb kiadnák a Naruto-manga kötet következő részét. A barátaim szerint nem éri meg mert úgyis 27 perc alatt ki olvasom. De szerintem meg megéri, mert nekem nagyon tetszenek a bénázások benne és szórakoztató. De addig sem unatkozok Matek órán.