Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Nahát ez nagyon király már kezdek begolyózni, mert MÉG MINDIG nincs kinn a Naruto 4
Nem akarom kritizálni a mangafant de legalább vallami kis üzenet vagy akármi a csúszásról nincs semmi frissités
Szerintem a tavaszi Con miatt csúsznak a dolgok, gondolom mindhárom címből kell májusra új kötet, de ez nem lenne tartható, ha most kiadogatnának mindent. Türelem, türelem.
Nem tudja valaki milyen rendszer szerint jelennek meg a mangák? (tehát hogy kéthetente mindegyik v. egyszer ez, eszer az...)
Hát én a Narutot tudom elvileg 2 havonta kéne megjelennie de szerintem mindegyik manga hátuján ott van hogy milyen időközönként jelenik meg Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-06 15:00:45
beküldve: 2008-02-06 14:58:01
(#1065) Nem tudja valaki milyen rendszer szerint jelennek meg a mangák? (tehát hogy kéthetente mindegyik v. egyszer ez, egyszer az...)
Shippuuden - Hurrikán krónikák
Szerk: Trey 2008-02-06 15:01:28
beküldve: 2008-02-06 14:50:29
(#1064) Nahát ez nagyon király már kezdek begolyózni, mert MÉG MINDIG nincs kinn a Naruto 4
Nem akarom kritizálni a mangafant de legalább vallami kis üzenet vagy akármi a csúszásról nincs semmi frissités
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-06 14:51:01
El se hinnétek mennyi a meló azzal, ha valamit nyomdaképes állapotba akartok pofozni. Nem csak a fordításról van itt szó, vagy mellette kismillió egyéb munka is, amikhez én nem értek, így nem akarok hülyeségeket mondani. Szerintem a kiadás legkisebb része a fordítás.
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
beküldve: 2008-02-05 19:02:16
(#1062) (japánból fordította, angolból én már lefordítottam párat )
nagy szívás hogy ennyit kell licenszezkedni. Azért remélem egyszer majd ez is felgyorsul.
nagy szívás hogy ennyit kell licenszezkedni. Azért remélem egyszer majd ez is felgyorsul.
Ahha...Csak azértnem értem mert haverom munka mellett le tudta fordítani az egyik mangát 2 hét alatt... Azt mondték hogy engedélyt kell kérni a japánoktól a hangeffektekre meg minden de aaz sem tarthat 1.5 hónapig.
De valszeg a haverod angolból fordította, ami messze könnyebb...És nem is gondolnád mennyi licensz van azzal a hangefektezéssel..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-05 18:11:26
(#1060) Ahha...Csak azértnem értem mert haverom munka mellett le tudta fordítani az egyik mangát 2 hét alatt... Azt mondték hogy engedélyt kell kérni a japánoktól a hangeffektekre meg minden de aaz sem tarthat 1.5 hónapig.
beküldve: 2008-02-05 18:09:27
(#1059) Azért ez durva: egyszer alig győzök kapkodni, hogy hol, gyorsan miylen mangát vegyek (mit általában a zsebpénzem bán), aztán vannak iyle szünetek amikor teljes csönd van, én meg tiszta beteg vok hogy már egy hónapja nincs új mangám
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-05 17:52:35
(#1058) nekem szerencse eddig mind a 3 meg van de most már a 4. is jöhetne a nyomdából....Mondo magazint meg sehol nem lehet kapni...
beküldve: 2008-02-05 17:24:03
(#1057) Hát igen, a "kéthavonta jön a Naruto, felváltva a Kensinnel" kijelentés eléggé könnyelmű volt a kiadó részéről... De lehet, hogy mostanra már normalizálódott a helyzet. (Alive megjelent, stb.) Most már csak a meglévő három sorozatra kell koncentrálni, én személy szerint azzal a változattal is kiegyeznék, hogy minden hónapban jöjjön valami, és kész.
Hello!
A manga tök jó és a fordítás is tetszik csak nem tudja valaki mikor jelenik meg a 4. . És esetleg azt hogy miért tar ilyen sokáig.
Hát sajna nem lehet tudni hogy mikor jelenik meg talán ha jól saccolom február közepe vagy vége de ez egyálnatlán nem biztos mert már nagyon rég óta nincs frissítés sajnos De már én is nagyon várom A manga tök jó és a fordítás is tetszik csak nem tudja valaki mikor jelenik meg a 4. . És esetleg azt hogy miért tar ilyen sokáig.
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-05 16:11:55
beküldve: 2008-02-05 16:06:02
(#1055) Hello!
A manga tök jó és a fordítás is tetszik csak nem tudja valaki mikor jelenik meg a 4. . És esetleg azt hogy miért tar ilyen sokáig.
beküldve: 2008-02-05 10:24:06
(#1054) Hejj!
Imádom ezt a mangát.Remélem a kiadó egészen az utolsó darabig kiadja mert ezegy olyan sorozat hogyezt egyszerüen olvasni kell és gyűjteni!Remélem minél többen megveszitek hogy még jó sokáig kiadva lehessen kishazánkba is!
Imádom ezt a mangát.Remélem a kiadó egészen az utolsó darabig kiadja mert ezegy olyan sorozat hogyezt egyszerüen olvasni kell és gyűjteni!Remélem minél többen megveszitek hogy még jó sokáig kiadva lehessen kishazánkba is!
jaaaj nemigaz má ami ebbe a topicba is megy...ha másra nem is de legalább erre a topicra figyejjünk...a szerkesztőknek k. nehéz dolguk van ha vmi véleményre kíváncsiak a mangával kapcsolatban mert a soksok offból kell kihalászniuk az esetleges odavaló hozzászólást...szal legalább értük csinájjuk már meg h a mangáról beszélgetünk
Szívesen beszélgetnénk róla, ha a kiadó kitenné a honlapra, hogy megy a nyomdába, nyomdában van, vagy ellopták a nyomtatott manga-t... de semmi infót nem adnak.
OFF:
Naruto hangjának mégsem lehetett volna betenni Sztankay Istvánt, vagy Grúber Hugót, nem? 12 éves forma fiú a rajzfilmen, nem illene hozzá, nespa?
Crespo Ridrigo viszont pont jó Kakashi sensei-nek... :)
Szerk: Al Bundy 2008-02-05 07:52:46