Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-02-16 10:30:48
(#1157) Teljesen egyetértek, minden formájában, a Naruto egy kiváló "alkotás"!
De, ennek ellenére, kiváncsi leszek majd az új részekre is!
Ti, hogy vagytok ezzel?
De, ennek ellenére, kiváncsi leszek majd az új részekre is!
Ti, hogy vagytok ezzel?
Szerk: Solymosi Attila 2008-02-16 10:34:22
beküldve: 2008-02-16 08:11:39
(#1156) Valóban! mind manga, mind anime formában nagyon jó a Naruto, de ami a részleszedést illeti... hát én nem értek egyet...
Na persze nem azért mert szabálytalan, vagy mi, hanem azért mert ha már minden meglevő részt megnéz az ember, utána már hiába nagyon jó sorozat, elkezd más animéket nézni, ami lényegében nem baj, csak akkor egy idő után a Naruto kiesik a kedvencek közül... sztem... hát nem tom más hogy van vele...
Na persze nem azért mert szabálytalan, vagy mi, hanem azért mert ha már minden meglevő részt megnéz az ember, utána már hiába nagyon jó sorozat, elkezd más animéket nézni, ami lényegében nem baj, csak akkor egy idő után a Naruto kiesik a kedvencek közül... sztem... hát nem tom más hogy van vele...
úgy látszik, hogy már nincs itt...
De biz itt vagyok Tspawn hátte??
Én is bírom Narutót mind manga , mind anime formában(csak töltődnének már le a részek hogy tovább tudjam nézni )
Szerk: Tspawn 2008-02-15 22:24:58
beküldve: 2008-02-15 21:59:59
(#1154) Rajtam sem... persze csak ha csatlakozhatok...
a narutós témában én is benne vagyok!!!
Imádom a Narutót!!! De gondolom ezzel te is így vagy... különben nem is itt lennél [/QUOTE]Ó hát persze hol máshol?? Tspawn hátte??
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
a narutós témában én is benne vagyok!!!
Imádom a Narutót!!! De gondolom ezzel te is így vagy... különben nem is itt lennél
Szerk: Varga Ibolya Ágnes 2008-02-15 21:55:59
Krhh... mind a két félnek igaza van de inkább vmi jobb téma legyen már ha kérhetném!!
De mi?Ha kérhetném (mondjuk pénzt azt kérnék )Rajtam sem... persze csak ha csatlakozhatok...
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-15 21:50:39
Krhh... mind a két félnek igaza van de inkább vmi jobb téma legyen már ha kérhetném!!
De mi?Ha kérhetném (mondjuk pénzt azt kérnék )Rajtam sem... persze csak ha csatlakozhatok...
De mi?Ha kérhetném (mondjuk pénzt azt kérnék )Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-15 21:47:29
Jaj, gyerekek!!! Most láttam, hogy jön a 4. rész!!! Én olyan boldog vok!!!! XD
Tudom, már elegetek van ebből, de akkor is!!!
És az ötödik mikor jön majd???
Target detected... Tudom, már elegetek van ebből, de akkor is!!!
beküldve: 2008-02-15 21:39:32
(#1146) Jaj, gyerekek!!! Most láttam, hogy jön a 4. rész!!! Én olyan boldog vok!!!! XD
De mi?Ha kérhetném (mondjuk pénzt azt kérnék )
Szerk: Tspawn 2008-02-15 21:39:48
szeretném minden résztvevőnek mekköszönnia topic ujboli szétoffolását
ésh én necsak offoljak: Vééégre jön a 4.!!!!!!!!!!
az 5. mikorra várható?(ez Csabának szól ha erre jár vmikor )
Inkább menjen a topicon a beszélgetés, minthogy 200-szor el kelljen olvasni hogy"hurrá jön a 4." ésh én necsak offoljak: Vééégre jön a 4.!!!!!!!!!!
Szerk: Berni 2008-02-15 21:15:26
szeretném minden résztvevőnek mekköszönnia topic ujboli szétoffolását
ésh én necsak offoljak: Vééégre jön a 4.!!!!!!!!!!
Inkább menjen a topicon a beszélgetés, minthogy 200-szor el kelljen olvasni hogy"hurrá jön a 4." ésh én necsak offoljak: Vééégre jön a 4.!!!!!!!!!!