Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-02-20 21:54:03
(#1195) Ha Csabáéknak hihetünk akor nem ,mert azt mondták hogyha valamit elkezdenek akor azt végig csinálják.
Én személy szerint a Shippuuden Mangákat várom de az még jó messze lessz.
De azért örülnék pár magyar Trigun,Cowboy Bebop,Hellsing esetleg Bleach Mangának is.
De jöhetnek az Anime DVD-k is de ne a Dzsetikszes verzioba.
Én személy szerint a Shippuuden Mangákat várom de az még jó messze lessz.
De azért örülnék pár magyar Trigun,Cowboy Bebop,Hellsing esetleg Bleach Mangának is.

De jöhetnek az Anime DVD-k is de ne a Dzsetikszes verzioba.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Én is megvenném, még akkor is, ha nem a legjobb résznél hagynák abba...

Na ez a lényeg, meghozza a postás ,kibontom ,kezembe veszem ,lapozgatom,érzem a papir és a festék illatát ,elkezdem olvasni újra és újra.Felrakom a polcra és m@rh@ jól néz ki ahogy egymás után pakolod a legújabb részeket,gyarapodnak,sokasodnak .
Élvezetesebb mintha csak a monitort bámulnám.

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Én is megvenném, még akkor is, ha nem a legjobb résznél hagynák abba...

Na ez a lényeg, meghozza a postás ,kibontom ,kezembe veszem ,lapozgatom,érzem a papir és a festék illatát ,elkezdem olvasni újra és újra.Felrakom a polcra és m@rh@ jól néz ki ahogy egymás után pakolod a legújabb részeket,gyarapodnak,sokasodnak .
Élvezetesebb mintha csak a monitort bámulnám.

Szerk: Holci 2008-02-20 21:44:38
beküldve: 2008-02-20 21:31:55
(#1192) Én is megvenném, még akkor is, ha nem a legjobb résznél hagynák abba...

Lehet hogy ez egy furcsa kérdés
de ti milyen módon szeretitek a Naruto-t???
(normális v néha már kicsit furcsa)??

Nálam kicsit már furcsa... de nem mindig...
Most pl egész normális, mert a harmadik kötet olyan szemét módon lett befejezve...

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-02-20 21:30:06
beküldve: 2008-02-20 21:11:13
(#1190) megnéztem és kéne narutós cuucmájnudli
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
én fogok venni (na milyen bábut) a holdfénybe.Ott vagyány narutós (kínai)cuccokat árulnak egy 10 éves gyereknek fejpántra gondolok,de azért veszek mert egy 10 év múlva a háromszorosát kapod vissz
Néz be a Off topic Polcharcosok közé 293.H.sz. csak néhány tipp ha nem csak a Holdfénynél akarsz körbenézni.
És ha érdekel a saját gyüjteményem akor nézd meg a 274.Hsz.-t.
A Naruto Négyest már alig várom ,megrendelve.!!!!!!
Most már csak az kel hogy Csabáékat nem zavarjuk,had dolgozanak.

beküldve: 2008-02-20 19:59:18
(#1188) én fogok venni (na milyen bábut) a holdfénybe.Ott vagyány narutós (kínai)cuccokat árulnak egy 10 éves gyereknek fejpántra gondolok,de azért veszek mert egy 10 év múlva a háromszorosát kapod vissz
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-02-20 20:02:06

Annyira szeretem, hogy megveszem elolvasom, polcra feklteszem. Időnként újraolvasom. Ennyi. Nem nézem az animét (sicc), nem hordok fejpántot és nem tudom a dzsucukat sem. Ez nálam csak egy szórakoztató manga és nem több annál.
Fanatikusan nem fogok érte rajongani, az biztos.

Nálam kicsit már furcsa... de nem mindig...
Most pl egész normális, mert a harmadik kötet olyan szemét módon lett befejezve...

beküldve: 2008-02-20 18:55:30
(#1185) Úgy ,hogy ha olvasom anyám nem nyaggat,mert rohadt pipa leszek és ezt ő nagyon is tudja,nem zargat senki magam vagyok és olvasok olvasok
(egy költő veszett el bennem)
(egy költő veszett el bennem)
beküldve: 2008-02-20 18:00:24
(#1184) Lehet hogy ez egy furcsa kérdés

Szerk: Berni 2008-02-20 18:00:58
beküldve: 2008-02-20 09:56:31
(#1183) Csaba Kun!
Tudnátok valamilyen hírleveles dolgot csinálni? Pl akit érdekel a Naruto kötet, annak mehetne egy hírlevél, hogy next week már a boltban lesz a könyv, ne kelljen itt örökké kérdezgetni.
Meg tudjátok oldani?
Tudnátok valamilyen hírleveles dolgot csinálni? Pl akit érdekel a Naruto kötet, annak mehetne egy hírlevél, hogy next week már a boltban lesz a könyv, ne kelljen itt örökké kérdezgetni.
Meg tudjátok oldani?

beküldve: 2008-02-19 13:55:27
(#1182) Admin bácsi nem volt kéznél, én takarítottam egy kicsit. arra kérnék mindenkit, hogy fogja vissza az egy-két szavas kommenteket ("egyetértek!" és társai).
Ez pedig itt továbbra is a magyar kiadású manga topikja. A Shippuudennek és az animének is van topikja, azokról ott lehet dumálni.
Köszi.
Ez pedig itt továbbra is a magyar kiadású manga topikja. A Shippuudennek és az animének is van topikja, azokról ott lehet dumálni.
Köszi.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-02-19 13:56:41
beküldve: 2008-02-18 15:00:12
(#1181) Fel nem bírom fogni h miért ojan nehéz megérteni hogy ez nem az anime topicja...kényzserít vki titeket h "márpedig idefogsz irni mert fejberuglak" vagy mi?
nagyon kíváncsi lennék, h mért ojan nehéz...remélem Adminbácsi rendetrak végre...
jaah és sztem a "szerkeszt" gomb meg túl félelmetes mert azt se nagyon szeretitek...
nagyon kíváncsi lennék, h mért ojan nehéz...remélem Adminbácsi rendetrak végre...

jaah és sztem a "szerkeszt" gomb meg túl félelmetes mert azt se nagyon szeretitek...

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-02-18 15:01:32