Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-03-16 19:09:54
(#1273) Hát jah...én gaarát várom..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-16 19:04:45
(#1272) Rock Lee a kedvenc karakterem, alig várom már hogy kimutassa a foga fehérjét.
Ha jól emlékszem, Csaba korábban azt mondta, hogy a Rock Lee - Sasuke összecsapásig fog tartani. ( Mérget azért nem mernék rá venni. )
Mii???Zabuza meg Haku halála ilyen rövid lesz:O!! Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-03-16 18:16:18
(#1270) Ha jól emlékszem, Csaba korábban azt mondta, hogy a Rock Lee - Sasuke összecsapásig fog tartani. ( Mérget azért nem mernék rá venni. )
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-16 18:01:34
(#1269) necrokid:Hát én szerintem lehet vagyis jó lenne ,de azt nem tudom pontosan h belenyúlik-e pont a vizsgába viszont az biztos hogy az új szereplők meg fognak jelenni!!! :))
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-16 18:02:56
beküldve: 2008-03-16 17:27:49
(#1268) Dejóleszmárholnapkijön!!! Nagyon várom...szerintetek ott lesz vége h Zabuza meghal vagy átnyúlik még a chuunin examba?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-16 16:10:53
(#1267) Igen nem bírunk magunkkal!
Jujj, tök király ( 40 éves pasas) mellesleg, apukámnak is tetszik :)
hihi úgy látom ez a hír mármint a Naruto 4 kijövetele, (40éves pasiXD )mindkinek feldobja az adrenalinját!! Jujj, tök király ( 40 éves pasas) mellesleg, apukámnak is tetszik :)
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-16 14:21:39
beküldve: 2008-03-16 14:03:05
(#1265) Igen nem bírunk magunkkal!
Gaara21
beküldve: 2008-03-16 13:15:18
(#1264) Tega:Ne aggódj!! tuti hogy megérkezik neked mert 2 nap és már a kezedben tudhatod!!! ÓÓÓ komolyan már alig bírok magammal!!!Csak úgy mint mindeki más! És úgy látom hogy már a topik is kezd felpörögni^^
beküldve: 2008-03-16 12:32:03
(#1263) Remélem, hogy holnap már tényleg megjelenik, mert már nagyon várom!!! Ami azt illeti én előrendeltem, és abban reménykedem, hogy még a jövőhéten megkapom!!!!!
Tega
beküldve: 2008-03-16 11:24:41
(#1262) HA holnap megjelenik akko jó lesz mert....
picit késett de jó lesz végre az új papír és festék illatú színes könyvet a kezünkbe tartani Naruto különösen jó láttam egy több mint 40 éves férfit Narutót olvasni ,de ez jó mert egész magyarország ráhangolódik
picit késett de jó lesz végre az új papír és festék illatú színes könyvet a kezünkbe tartani Naruto különösen jó láttam egy több mint 40 éves férfit Narutót olvasni ,de ez jó mert egész magyarország ráhangolódik
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Még mindig nem változott a megjelenési dátum , és nem is hiszem, hogy holnapig megváltoztatják. Ha holnap megjelenik, akkor nagyon boldogok leszünk, és a MangaFan nem akarja elrontani az örömünket. Ugye?
Na igen, de bármi megtörténhet, és jobb biztosra menni!
Az biztos, boldogok leszünk
Gaara21
beküldve: 2008-03-16 09:25:17
(#1260) Még mindig nem változott a megjelenési dátum , és nem is hiszem, hogy holnapig megváltoztatják. Ha holnap megjelenik, akkor nagyon boldogok leszünk, és a MangaFan nem akarja elrontani az örömünket. Ugye?
beküldve: 2008-03-16 09:01:55
(#1259)