Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Holnap korán reggel meg fogom rendelni a 3. legújabb mangát. Ha nem lehet megrendelni a Naruto-t, akkor szomorúan megyek iskolába. (Erre rásegít a nyelvtan témazáró is.)
sok sikert Riku a rendeléshez is meg a nyelvtan ttz-hez is
beküldve: 2008-03-16 21:09:40
(#1302) Holnap korán reggel meg fogom rendelni a 3. legújabb mangát. Ha nem lehet megrendelni a Naruto-t, akkor szomorúan megyek iskolába. (Erre rásegít a nyelvtan témazáró is.)
én naruto meg leet mindkettő ölni tudna a szeretteiért..
sakura meg idegesít..komolyan ..soha nem esik le neki h naruto halál szerelmes belé..
sakura meg idegesít..komolyan ..soha nem esik le neki h naruto halál szerelmes belé..
Én ezt a tulajdonságát szintén nem szeretem Sakurának, de ezen kívül egy elég szerethető karakter.
és akor mi van ..legalánbb meg tudjuk külömböztetni másoktól.. én pont a szemöldökét és a nagy szemét szeretem..
Lee-t eddig az egyszer látott jetix-féle verzióban láttam és egy PS2-es játékban. A szemöldöke annyira röhejes, de Naruto szereplők közül mást teljesen elcsúfítana, míg őt csak nevetségessé teszi.
Sasuke: örömmel látom, hogy igénybevetted a spoiler használatát.
beküldve: 2008-03-16 20:52:39
(#1300) neked meg egy olyan személy akiben ez mind megvan mert ha ilyeneket írsz már bocs és nekem a sorrend SASUKE-KUN
lee és naruto mert a játékban ők a legjobbalk
lee és naruto mert a játékban ők a legjobbalk
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
leenek kell a szemöldök sasukenak a parasztság narutonak meg az eszeveszett bolondság..sakurának meg a feltétel nélküli szerelem..
igazad van nem is anime az anime ha nincs benne "különleges" dolog
beküldve: 2008-03-16 20:51:27
(#1298) Mind1 mondjuk igazság szerint én jobban szeretem Thick Eyebrowst mint azt a szamurájlánykát (sasuke)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-03-16 20:52:07
beküldve: 2008-03-16 20:50:43
(#1297) leenek kell a szemöldök sasukenak a parasztság narutonak meg az eszeveszett bolondság..sakurának meg a feltétel nélküli szerelem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-16 20:51:19
izlések és pofonok én például Sasuke, Naruto és Lee "szerető" vagyok, és télleg Lee-nek nagy szemöldöke van, de menjen el kozmetikushoz és szedesse ki bocsi, csak estére jó kedvem van
azt hallotam hogy ha kiszedi akkor az nem nő vissza szóval az már nem leesMi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-16 20:48:51
(#1295) izlések és pofonok én például Sasuke, Naruto és Lee "szerető" vagyok, és télleg Lee-nek nagy szemöldöke van, de menjen el kozmetikushoz és szedesse ki bocsi, csak estére jó kedvem van
beküldve: 2008-03-16 20:48:42
(#1294) naruto és leet is szeretem de nekem sake -kun a favoritom de mindenkinek más ez így jó
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-16 20:47:11
(#1293) én naruto meg leet mindkettő ölni tudna a szeretteiért..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-16 20:47:54
és akor mi van ..legalánbb meg tudjuk külömböztetni másoktól.. én pont a szemöldökét és a nagy szemét szeretem..
én sasuke modorát szeretemMi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-16 20:44:48
(#1291) és akor mi van ..legalánbb meg tudjuk külömböztetni másoktól.. én pont a szemöldökét és a nagy szemét szeretem..
Rock Lee rulz! Szászke egy félhomokos emó. : P
köszi a megnyílvánulásod azért SASUKE jobbmivel a sharingannal látja a lótuszt és így meg akadájozza
és leenek nagy a szemöldökeLY-nal akadályozza, nem J-vel, amúgy tényleg nagy Lee szemöldöke.
beküldve: 2008-03-16 20:42:37
(#1289) ne szidalmazzuk sasukét mert lee nem tehetséges ezért nem ő a hibás
és naruto szülei a 4 . hokage és ő zárta narutoba a kilenfarkú rókadémont