Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Az én kedvenceim ( igen, több is van ) : Kakashi, Sasuke és Itachi.
Jéééé, Viki felsoroltad az én kedvenceimet is!! (Talán csak Itachi kevésbé az...)
Egyetértek^^
Oké.. Sasuke és társai.. őket a lányok jobban szeretik az tuti. Én Sait bírom.
Igazából nehéz választani, mind1ik szereplő zseniális. Narutotól Orochimaruig
Jéééé, Viki felsoroltad az én kedvenceimet is!! (Talán csak Itachi kevésbé az...)
Egyetértek^^
Télen telelek; nyáron nyaralok
Hát Naruto!!!! Van nála nagyobb arc? Őszintén
Hehe Hát nagyobb arc Biztos hogy nincs!XDDe ez nem azt jelenti hogy nekem ő a főfőkedvencem De azért ő is nagy kedvenc meghát Narutonak vannak nagyon jó beszólásai ,,,meg nagyon szomorú dolgai is Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-18 17:54:20
beküldve: 2008-03-18 17:48:10
(#1345) beküldve: 2008-03-18 17:37:46
(#1344) Az én kedvenceim ( igen, több is van ) : Kakashi, Sasuke és Itachi.
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-18 17:37:13
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-18 17:20:42
(#1341) Nem tudom, miért kéne bejárnod a fél várost; a Blahánál, a Rákóczi út 54-ben van a Head Quaters... bemész, balra fent vannak a mangások...
De ne offoljuk már szét a topikot ilyen marhasággal!
Nagyon szépen köszönöm! Az offos h.sz-el egyetértek, de még annyit hozzá kell tennem, hogy nálam a város szó nem feltétlen egyenlő, illetve nemcsak Budapestre korlátozódik.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-03-18 17:24:37
beküldve: 2008-03-18 17:17:26
(#1339) Az én kedvenceim ( igen, több is van ) : Kakashi, Sasuke és Itachi.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-18 17:13:05
(#1338) Mi is volt itt még néhány hsz.-el ezelőtt a téma ki a kedvenc szereplőd??Nos sztem nálam ez egyértelmű Haku ^^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-18 17:13:47
beküldve: 2008-03-18 17:10:27
(#1337) Köszi!
Akkor jó, csak mert a múltkori rendelésemnél rögtön kapatm utána egy visszaigazolót, utána meg mégegyet, mikor postázták!
]ÓÓ igen csak már későn szerkeztettem
Szerk: Berni 2008-03-18 17:11:00
Nekem sikerült előrendelni, de nem küldött visszaigazoló levelet a rendelésről! Az baj?
Neem az nem baj azután kapsz visszaigazolót miután felpostázták!! De persze előtte még meg kell jelennie:PKöszi!
Akkor jó, csak mert a múltkori rendelésemnél rögtön kapatm utána egy visszaigazolót, utána meg mégegyet, mikor postázták!
Gaara21
Nekem sikerült előrendelni, de nem küldött visszaigazoló levelet a rendelésről! Az baj?
Neem az nem baj azután kapsz visszaigazolót hogy elment a rendelés meg egyett miután felpostázták De persze előtte még meg kell jelennie:PMegszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-18 17:08:53