Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Igen Igen ez a legjobb amit tanácsolni lehet De azt véletlenül nem tudja valaki mert én már nagyon hossszú idelye rágódom rajta hogy a 3. kötetben mikor Zabuza elmondja Kakshinak a "Sharingan titkát"és hogy ez most igaz vagy nem mert ott pl kakshi is olyan rémült arcot vág de én nem így tudom a sharingant!!Lécci válaszoljatok köszi!^^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-20 11:21:57
És ma sincs Naruto 4. Így már csak 3 a lehetséges napok száma, ha nem tévedett Csaba-szama.
Nyugi Riku Ki fog jönni a 4 ne szomorkodj!! Már csak 3 nap közül lehet választaniXD!)kíváncsi vagyok melyik lesz az) Egyetértek! És addig is amíg kijőn addig is nyugodjunk meg! Szippantsunk mélyekket... ...
így: belégzés...kilégzés...belég zés.....
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
És ma sincs Naruto 4. Így már csak 3 a lehetséges napok száma, ha nem tévedett Csaba-szama.
Nyugi Riku Ki fog jönni a 4 ne szomorkodj!! Már csak 3 nap közül lehet választaniXD!)kíváncsi vagyok melyik lesz az) Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
csak azért kérdeztem az 5.-ről mert tudni szerettem volna h kb mennyit kell várni az ujabbra:)
remélem a 4.-et miharabb kiszállitják
Az 5. kötet csak jóval a SakuraCon után fog kijönni.
beküldve: 2008-03-19 22:24:35
(#1374) csak azért kérdeztem az 5.-ről mert tudni szerettem volna h kb mennyit kell várni az ujabbra:)
beküldve: 2008-03-19 21:09:11
(#1373) Holnapra aztán legyen kint a Naruto 4., nehogy elrontsa a kedvenc hétköznapomat.
Hmm, hmm itt meg mi folyik :)) de jó olvasgatni az ilyeneket
Csak a te kedvedért csináltuk.
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-03-19 20:54:32
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
UI.:Bocs az offért!!
Szerk: Berni 2008-03-19 20:50:45
beküldve: 2008-03-19 20:39:08
(#1368) Hmm, hmm itt meg mi folyik :)) de jó olvasgatni az ilyeneket
Már én is nagyon várom az új kötetet. Kár, hogy nálunk csak 4 kötet van eddig!
Ezt nem értem. Elvileg a 4. kötet még senkinek nem lehet meg.
De úgy értette h kis hazánkban, észhuszár..
Kösz, hogy a védelmemre keltél Neckroid. Az az utolsó szó nagyon tetszett. 2 percet röhögtem rajta.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Kösz, hogy a védelmemre keltél Neckroid. Az az utolsó szó nagyon tetszett. 2 percet röhögtem rajta.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.