Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Rokypapának:
Igazad van, tévedtem, mert nem az MPEG2-vel tömörített verziót vettem figyelembe, hanem a divx-est - ~160-170mega/epizód, innen jött a tévedésem.
Nem próbáltam ki, de most már csak azért is, hogy legalább egyet visszakódolok Mpeg2 + ac3-ba, egyszer VBR 4e/6e, egyszer meg CBR5e és 6e bitrátákkal, így kiderül, hogy a kétrétegű lemezre mennyi fér, és TV-n látható-e sávozódás, bekockásodás. (A Canopus Procoder-t kéne bevetni...)
Annak én sem látom értelmét, hogy DivX-ben adják ki, mert a DVD lejátszóm csak a szabványt követi - magyarul csak MPEG2-es adatfolyamot tud lejátszani. (Részemről én is a szabvány mellett vagyok!)
Egyébként tegnap egy tesztet csináltam - de TV-n nem ellenőriztem: az első részt - Enter Uzumaki... - átkonvertáltam VBR6000-rel MPEG2-be. Kb gigabyte-nyi lett... Nem hiszem, hogy a rajzfilmeket egyébként nagyon be lehetne tömöríteni, mint a "rendes" filmeket, de majd kiderül.
Így valóban, egy egyoldalas lemezre kb 80 percnyi anyag, 4 rész fér fel, vagyis egy kétrétegűre durván 6-7 rész... (Ugye?)
Én is ezt mondom!
Nagyon boldog vok ettől a kötettől, mert spec nekem ez az egyik kedvenc borítóm! Szal nem érdekel senki vinnyogása, hogy itt egy helyesírási hiba, itt egy picit több lett levágva a lapból (bár eddig nem vettem észre benne semmi bibit...), én imádom! Sztem tökéletes! Szal köszi Mangafan!
Köszi.
Jó, oké, én is belementem (mea culpa, mea maxima culpa), de itt esetleg hanyagolni kéne a témát
On: Nekem tetszett a Naruto5, bár van benne legalább egy betűhiba (hiányzik egy a). Jó ütembe halad a történet, hamarosan lehagyjuk a dzsetikszet is
Hát szerintem a jetix azért előrébb tart.
Írd meg lécci spoilerban, h mi a vége az 5-nek. Csak hogy tudjam hol tart a manga.
Jó, oké, én is belementem (mea culpa, mea maxima culpa), de itt esetleg hanyagolni kéne a témát
On: Nekem tetszett a Naruto5, bár van benne legalább egy betűhiba (hiányzik egy a). Jó ütembe halad a történet, hamarosan lehagyjuk a dzsetikszet is
Ez mind szép és jó, de csak akkor ha max 2-3 sorozatot szeretnél venni, és nemsokmindent azon kívül (könyv, egyéb), akkor persze meg lehet oldani, de egyébként bajos itt magyarisztánban boldogulni, főleg ha az ember le akar telepedni, vagy családot alapítani, de ez már teljesen máshova tartozik...
Bocs, divix(xvid, h264, ahogy teccik) nem fizetek. Enyhén nevetséges is lenne. Normális DVD minőségben 4-5 rész a max. amit egy lemezre lehet nyomni. Különben meg menjünk vissza az Rm és Vivohoz, azokból akár 100 rész is felfér egy dvdre :p
Politika off és különben is olyan mélyre nem süllyedek. Mindesetre majdnem a rendszerváltás óta melózok (oké, csak '92-ben kezdtem, nem '90-ben) sosem volt igazán nagy fizetésem (nincs kocsim, lakásom), de valahhogy sosem volt gond akár havonta kiadni azt az 1000-3000 Ft-ot ami arra kellett, amit szeretek.
Akinek pár havonta (nem tudom milyen ütemben jelennek meg eddig csak a TriGun van meg magyarul) gond kifizetni az 1500-at, annak nem az lesz a gond hogy nem tud naruto DVDt venni, hanem hogy mit eszik :p
nem szeretem az ilyet, de:
„Azt mondják, a magyar panaszkodik, ha a fagylaltja hideg.” - Yale Richmond
ebben van valami.
Hát figy, magyarország igenis szar, ha fejreállsz akkoris így lessz.
Ha a rendszerváltás óta szakértő kormányunk lenne, nem hangzatos szavakkal dobálózó, vagy a lakossági érdekeket jóformán figyelmen kívül hagyó egyre szedett vedettebb banda, akkor nem ott tartanánk ahol most, és nem lenne akkora érvágás kifizetni 1500 forintot 4 epizódért.
A komment meg azért volt mert ugye milyen a magyar lelkület? Ha a dolgozó bele lóg a földön a sok munkától, akkor szeretne is kapni valamit a pénzéért.
Megértem hogy a dvd kiadás mindenhol így van, és azt is hogy a kiadóknak is élni kell valamiből, és hogy egyáltalán örüljünk hogy megvehetjük, de attól még pénzünk nem feltétlen lessz rá hogy mindet be is szerezzük, és kész is az ördögi kör.
Ezekután mi marad a hülye parasztnak? Hogy reklamál, meg szidja a kormányt, mert semmi nem úgy megy hogy neki egy picit is kedvezzen...
Legyen legalább 12 rész/lemez, meg amit kértem, extrák és nem vitatkozom!
Ezzel csak annyi baj van barátom hogy magyarországon vagy.
Ha kiadják több mint valószínű hogy ugyanúgy fogják mint az alchemistet vagy a yuyu hakushót, ami azt jelenti hogy max 5 rész per lemez.
220/5=44 lemez
A legbarátságosabb árral számolva is 44*1500=66000 magyar dénár---> lehet nyitni a pénztárcát.
Gratulálok. Újabb értelmes megszólalás a témában.
Mondjuk melyik országot mondjam, ami nem 'magyar húderossz hely'?
Japán?
Naruto 1 lemez... 1 azaz EGY epizód van rajta, 1800 yen. (~2700 Ft, ha át akarod számolni)
Naruto 2 már jobb, 3 azaz HÁROM egész epizód van rajta, igaz már 3900 Yenért ( ~5900 Ft). És a továbbiakban ez a standard, a Shipuudennél is.
Ha egy DVDn a japánoknál 4 rész van, az mér nagyon sok.
USA:
Náluk általában 4 rész van egy lemezen, mint nálunk (onnan a minta) átlagosan 15-20 dolcsiért (~2300-3100 FT).
Szóval abba lehet hagyni a sipongést hogy milyen kevés van egy lemezen, és milyen drágén... mellesleg annak soha semmi értelme hogy előre összeadd az árat, nem egyszerre kell kifizetni (és ha ez az elv, számold ki mennyit költesz egy évben mondjuk WCpapírra, aztán jó ücsörgést a klón...)
(amúgy nem az zavar hogy valakinek fogalama sincs arról mi fér fel egy DVDre értelmes minőségben, nem is az hogy fogalma sincs az árakról, de tele a kis piros hócipellőm az ilyen 'ez a szar ország, bezzeg' szöveggekel, pláne amikor baromira alaptalan)
Ha kiadják több mint valószínű hogy ugyanúgy fogják mint az alchemistet vagy a yuyu hakushót, ami azt jelenti hogy max 5 rész per lemez.
220/5=44 lemez
A legbarátságosabb árral számolva is 44*1500=66000 magyar dénár---> lehet nyitni a pénztárcát.
Ez a legnagyobb bajom a magyar anime dvd-kkel. 5 lemezre elapróznak egy sorozatot, ami simán elférne egy korongon. És azért 7500-10000 már olyan tétel, amit az ember alaposan meggondol, és utána keres egy havert, aki egy üres dvd áráért meg egy pofa sörért kiírja neki...
Ezt a képet érdemes megnézni...^^Naruto-s cosplay...^^
Japán kisgyerekekkel...^^
Gomen gomen,de ez tényleg nagyon ott van és muszáj volt felraknom...^^
Nagyon jó kis cuccaik vannak,főleg Gaara-nak...^^
Jujj, elolvadoook