Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-05-22 15:34:22
(#1687) Nekem meg a Naruto 5.-ben az egyik oldal eléggé nemszép állapotban van...megvan szakadva, összegyűrve + néhány helyen a nyomtatás gyenge, máshol meg tele van apró foltokkal...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-22 12:48:14
(#1686) Jah, az csak ex has van beírva, nem számoljuk meg konkrétan. Javítva, és persze nem hiányoznak belőle oldalak (ugyanannyi van benne, mint a japánban).
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-05-22 10:48:27
(#1685) Nekem már megvan! Feszten +vettem, és azóta vagy 10x olvastam már el. Az nekem is feltűnt h nincs meg 202 oldal... nade sebaj én továbbra is imádom!!!!!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Most néztem a honlapon: a Naruto 5-dik kötete 202 oldalt tartalmaz.
Valami light-os példányom lehet, mert abban a 181-dik oldal utolsó képén a csapat belépett kapun...
Hová tűnt cirka 20 oldal? Ha a borítókat is rászámolom, akkor is 10-12 oldal hiányzik...
Valami light-os példányom lehet, mert abban a 181-dik oldal utolsó képén a csapat belépett kapun...
Hová tűnt cirka 20 oldal? Ha a borítókat is rászámolom, akkor is 10-12 oldal hiányzik...
Ez nekem is feltűnt...szólni kell ryuuzakinak hogy nyomozza ki
“There's only one answer: Instinct”
beküldve: 2008-05-21 16:58:45
(#1683) Nem jöttek meg ma se a rendelt mangák. Majd holnap. Anya majd kiváltja postán, ha nem tudja átvenni.
Elvileg már a következőben is... jeeeejj
Köszi, ez jó hír.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Itt vagyok számtechórán, remélem, mire hazaérek ott várnak a mangák, vagy egy cetli, hogy átvehetem postán.
Mi is osztálykirándulásra megyünk majd csak pénteken meg szombatonXDRockypapa, köszi, én is nagyon remélem, hogy jól érzem majd magam, talán csak a jósolt eső ronthat a kedvemen.
Jó neked nekem most van egy kis affér ami remélem hamar megoldódik!!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-05-21 13:23:42
(#1680) Itt vagyok számtechórán, remélem, mire hazaérek ott várnak a mangák, vagy egy cetli, hogy átvehetem postán.
Rockypapa, köszi, én is nagyon remélem, hogy jól érzem majd magam, talán csak a jósolt eső ronthat a kedvemen.
beküldve: 2008-05-21 07:12:44
(#1679) Most néztem a honlapon: a Naruto 5-dik kötete 202 oldalt tartalmaz.
Tegnap postázták a Naruto 5-t a NANA 1-gyel. Remélem holnapra kijön, bár úgysem lesz sok időm olvasgatni, mert csütörtökön és pénteken osztálykiránduláson leszek.
Osztálykirándulás a legnagyobb! Kár hogy nekünk már nincs... Jó szórakozást.
beküldve: 2008-05-20 20:40:33
(#1677) Tegnap postázták a Naruto 5-t a NANA 1-gyel. Remélem holnapra kijön, bár úgysem lesz sok időm olvasgatni, mert csütörtökön és pénteken osztálykiránduláson leszek.
beküldve: 2008-05-20 18:24:09
(#1676) vááá, megjött!!!!! csak a barátnőmhöz rendeltem, és ezért várnom kell holnapig
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerintetek ha már régesrég előrendeltem az 5öst, 17.-én elpostázta a mangafan, akkor mikor fog megjönni??? tom h ez már nem rajtatok múlik, hanem a postán XD , de azért mégis, egy kb időtartam, amíg megjön???
17-én ment az email, ekkor dolgoztuk fel (mert sok rendelés volt), de ma (hétfőn) lett feladva. Akár már holnap is megkaphatod. 1, max. 3 nap a kézbesítés.
ok, köszi
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Oro hányadik kötetben lesz előszőr rendes alakban? 7.ben?
Elvileg már a következőben is... jeeeejj
A hatodik kötet után is mindenki ürességet fog érezni, mert nagy valószínűséggel ott ér véget, hogy a Hangfalu geninjei megjelennek, Sasuke-ból meg párologni kezd a kék chakra...
Spoiler nem kéne...
Nem lesz - csak
Spoiler-ben.
Már volt spoiler a részedről...
Szerk: .., 2008-05-20 15:26:49