Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
[QUOTE] Mellesleg mikor olvastam az 5.kötetet kiakadtam, hogy ott hetente jelenik meg néha kisebb-nagyobb elcsúszásokkalXD...
Japánban heti egy fejezet, nálunk 2havonta nyolcfejezet(kb). Majdnem ugyanot tartunk.
Rock Lee
Naruto 5(45. fejezetig)
Már animében is tetszettek a chuunin vizsgás jelenetek és itt is jók voltak. Hamar kilehet olvasni, egy percre sem válik unalmassá. Adatlapok jobban áttekinthetőek voltak, már csak Oro hiányzik.:)
9 pont
Már animében is tetszettek a chuunin vizsgás jelenetek és itt is jók voltak. Hamar kilehet olvasni, egy percre sem válik unalmassá. Adatlapok jobban áttekinthetőek voltak, már csak Oro hiányzik.:)
9 pont
Így van! Érdemes az anime-val együtt olvasni - lejjebb írtam, hogy amikor Haku meghalt és Naruto ráolvasta Zabuza fejére a bűnét, akkor milyen jó muzsika is ment, nos így a mangát olvasva szinte animálódni kezdenek a könyvecske lapjai... ez igazán nagyszerű...!
A chunin vizsga első szakasza is rendkívül igalmas a "könyvecskében", anime-ban még inkább... jól kiegészítik egymást ezek.
Ha jól számolom, július 20-a környékén várható a hatodik kötet... hú, vagy 50-et kell még csuccsantani...
Póló ügyben: csináltattam egy "speciális" pólót, a net egyik élő legendájával... Megyek a hivatalba a Jenőhöz.../Voltam a hivatalba a Jenőnél! feliratokkal és két képpel.
beküldve: 2008-06-01 15:07:44
(#1715) Naruto 5(45. fejezetig)
9 pont
9 pont
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2008-06-01 15:08:06
Mellesleg mikor olvastam az 5.kötetet kiakadtam, hogy ott hetente jelenik meg néha kisebb-nagyobb elcsúszásokkalXD...
Japán teljesen más kategória
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Jogos. Mivel Japánban már a 40. kötetet is túlszárnyalták, szeretnénk minél hamarabb a kezünkbe venni mindet. nem ismerem a Shippouden történetét, de most már igazán be lehetne fejezni a sorozatot.
Micsodaa??Ezt tökre borzalmas lenne ,hogyha mondjuk veszed éppen az xy kötet és már tudod hogy vége az egésznek Mellesleg mikor olvastam az 5.kötetet kiakadtam, hogy ott hetente jelenik meg néha kisebb-nagyobb elcsúszásokkalXD...Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
minek enyire sietni?
Mert még egy csomó van hátra
Jogos. Mivel Japánban már a 40. kötetet is túlszárnyalták, szeretnénk minél hamarabb a kezünkbe venni mindet. nem ismerem a Shippouden történetét, de most már igazán be lehetne fejezni a sorozatot.
minek enyire sietni?
Mert még egy csomó van hátra
beküldve: 2008-05-31 12:16:37
(#1710) Általában két havonta jelent meg eddig, így szerintem a nyári con körül várható.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-05-30 18:47:00
(#1709) Én is várom már a 6. kötetet, de minek enyire sietni? Még az 5. is csak most jött ki.
kb a 6 mikorra fog kijönni??
én már nagyon várom!!!!
AM én szvsz otthon "alvós polonak" vanném fel meg ha megyek Conra v vmilyen ilyen rendezvényre!
Jah én is ...de én majd csinálok magmnak ilyen mindeféle Naruto emblémával ,de nem ilyen T-shirt szerűt ...... én már nagyon várom!!!!
AM én szvsz otthon "alvós polonak" vanném fel meg ha megyek Conra v vmilyen ilyen rendezvényre!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-05-29 10:51:44
(#1707) kb a 6 mikorra fog kijönni??
én már nagyon várom!!!!
én már nagyon várom!!!!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
várjátok a naruto új részeit ?
Á dehogy!
beküldve: 2008-05-28 14:30:26
(#1705) Egyetértek Al Bundyval a pólók ügyében! én is szeretnék narutos polót!!!!!!!!!
Csináljunk tüntetést vagy ilyesmit??!! de télleg tök jó lenne vagy ha nem éppen póló, akkor vmi egyéb kis aranyos NARUTOS dolog :L....^^
Azért a póló talán elég lenne, de viszont furcsán hathat, hogy 3x-4x emberkék ilyenekben járnak, nem?
Mondjuk engem nem érdekel, kinek mi a véleménye, hogy mi van rajtam...
Csaba-Sensei-t már meggyőztem, jó lesz egyelőre a Naruto-s szatyor. Az egyik oldalára azt kéne tenni, amikor "velem" vannak, mint azon a fényképen, amit Sakura chan nézeget néha. A másikra meg azt kéne tenni, amikor a legtöbb szereplő egy képen áll - ez itt található: [Link]
Esetleg, ha az a fénykép - lásd feljebb - nem megvalósítható - deee, lécci' - akkor ez sem lenne rossz: [Link]
(Ez csak elképzelés, nyílván (c) okokból nem ez fog felkerülni rá... de tényleg, honnan veszem ezt készpénznek, hogy lesz ilyen szatyor??? )
Szerk: Al Bundy 2008-05-28 12:35:20
Hát nem emlékszel a híres "Tengerész hold"-ra, amiben a Hódtündér, a Vidratündér, a Kecsöptündér és a Dohányzástündér zúzták a gonoszokat moniszoknyában?
De. Azért volt ott az a sic! meg a szmájli...