Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2010-11-16 15:08:28
(#551) Pár animéből nekem is a dupla lemezes változat van meg.
Mondjuk az 1 lemezes dvd-k közül is vannak drágábbak.
Mondjuk az 1 lemezes dvd-k közül is vannak drágábbak.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2010-11-16 15:11:13
Szerintem nem kéne így sajnálni a pénzt egy 880 forintos dvd-re.
Viszont ha belegondolsz általában nem 1000Ft-ba kerülnek az anime DVD-k. Persze az egylemezes változat igen, de a gyűjtők (pl én is) jobban szeretik az extra változatot (díszdoboz, 2 lemezes, digipack, slipcase stb) és azok már húzós árban szoktak lenni.
Én pl most írtam össze az anime DVD listámat és így kiderült hogy mik hiányoznak még. Összesen kb 42.000Ft-nyi DVD, melyből nagyon sok extra kiadásos és nem az egylemezes. És ez mind csak anime, pedig azon kívül is érdekelnek engem DVD-k.
Szóval abban igazad van hogy ha csak ilyen olcsó változat van egy animéből arra minek sajnálni a pénzt, de azért írtam hogy általában leértékelve/akciósan veszek DVD-ket mert én a drágább verziót választom és ott jól jön a kedvezmény...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-11-11 18:35:13
(#549) Szerintem nem kéne így sajnálni a pénzt egy 880 forintos dvd-re. AZ már valóban indokolt eset, ha a sorozat már másképp nem beszerezhető a magyar piacon, viszont ha pár napig mondjuk félretesz valaki 100-150 forintot secc-prec alatt összegyűlik rá a pénz.
Szerintem irtó gusztustalan dolog, hogy pár ember nyilvános oldalakon hirdeti, hogy van DVD-ripje hozzá -.- Tudom ez nem elkerülhetetlen, de mondjuk várjon már vele egy fél évet.
A letöltés több esetben jogos lehet. Ilyen például konzol téren a régebbi gépekre készült játékok letöltése. Abból már senkinek sem származik haszna.
Szerintem irtó gusztustalan dolog, hogy pár ember nyilvános oldalakon hirdeti, hogy van DVD-ripje hozzá -.- Tudom ez nem elkerülhetetlen, de mondjuk várjon már vele egy fél évet.
A letöltés több esetben jogos lehet. Ilyen például konzol téren a régebbi gépekre készült játékok letöltése. Abból már senkinek sem származik haszna.
Juuut eszembe... Valaki nem tudja hol tudnám megrendelni a Persona -Trinity Soul- DVD Box Set 1 Premium Editiont lehetőleg magyarországi boltból?
Ike Ike Don Don!
Dragon Ball Kai ... úgy tudom az csak Japánba jelenik meg...
Rosszul tudod, hiszen már Amerikában (is) DVD-n és Blu-Rayen is beszerezhetőek az első részek.
Köszi az infót! De az amerikai kai változat miben különbözik a Japántól? Ha pl akkora a különbség mint az amerikai Z és a Japán Z közt, akkor kihagyom...mert az amerikai zenékkel meg szinkronnal, teljesen elrontották a DBZ feelingjét...legalábbis nekem nem tetszett
Szerk: レオン (Leon) 2010-11-11 17:33:26
beküldve: 2010-11-11 16:35:20
(#547) Én azt szeretném tudni, hogy a Ghost in the shell után nem akarják e kiadni a második filmet is magyarul. Szerintem illene.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Dragon Ball Kai ... úgy tudom az csak Japánba jelenik meg...
Rosszul tudod, hiszen már Amerikában (is) DVD-n és Blu-Rayen is beszerezhetőek az első részek.
Én ehhez az egész letöltés témához úgy állok hozzá, hogy ha az adott animét nem adták ki kis hazánkban, akkor letöltöm, de ha kiadták, akkor ha törik, ha szakad, de én megveszem. Persze meg tudom érteni azokat is, akiknek nincs elég pénzük a DVD-kre, viszont vannak olyan alkotások, amiket igazán csak a kedvenc fotelünkből ülve lehet élvezni. Teljesen más élmény pl. a D, a vámpírvadászt nagy képernyős HD-tévén, dübörgő 5.1-es hangsávval megnézni, mint a gép monitorja előtt kuporogva.
Ezzel énis így vagyok Például a Dragon Ball Kait csak úgy tudom nézni hogyha letöltöm, és akkor felirattal, mert úgy tudom az csak Japánba jelenik meg...Ez tiszta sor. Rengeteg anime/manga van amikhez csak úgy lehet hozzájutni ha letölti az ember az internteről... Ezért is jó hogy van net xD
beküldve: 2010-11-11 15:36:21
(#544) Én ehhez az egész letöltés témához úgy állok hozzá, hogy ha az adott animét nem adták ki kis hazánkban, akkor letöltöm, de ha kiadták, akkor ha törik, ha szakad, de én megveszem. Persze meg tudom érteni azokat is, akiknek nincs elég pénzük a DVD-kre, viszont vannak olyan alkotások, amiket igazán csak a kedvenc fotelünkből ülve lehet élvezni. Teljesen más élmény pl. a D, a vámpírvadászt nagy képernyős HD-tévén, dübörgő 5.1-es hangsávval megnézni, mint a gép monitorja előtt kuporogva.
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Tökéletesen egyet értek a letöltések ellenzésével. Viszont az, hogy ki miért tölt le annak különböző okai is lehetnek. Például vannak olyan animék, amiket sajnos nem lehet beszerezni máshogy csak illegális módon. De meg lehet említeni azokat is, akik nem állnak úgy anyagilag hogy DVD-ket tudjanak, venni. Persze ez még nem indok a letöltésre...
De úgy vettem észre egyébként, hogy sokan inkább azért töltögetnek mert az ilyen dolgokért sajnálják a pénzt, és ezzel nagyon nem értek egyet! (Már csak azért sem, mert az illegális cuccokba előfordulhat hogy belecsempésznek vírust/kémprogramot) Vajon mennyi ember lehet aki cigarettára alkoholra, stb-re költi a pénzt, mikor az mehetne jobb helyre is.
Egyébként meg, ha már illegális letöltés, akkor nemcsak az Anime DVD-k, hanem a zenei CD-k, programok, egyéb filmek letöltését sem támogatom. Tiszteljük már azért meg mások munkáját, nem beszélve arról szükség van ilyen szempontból a pénzre, az újabb cuccok előállítására
De úgy vettem észre egyébként, hogy sokan inkább azért töltögetnek mert az ilyen dolgokért sajnálják a pénzt, és ezzel nagyon nem értek egyet! (Már csak azért sem, mert az illegális cuccokba előfordulhat hogy belecsempésznek vírust/kémprogramot) Vajon mennyi ember lehet aki cigarettára alkoholra, stb-re költi a pénzt, mikor az mehetne jobb helyre is.
Egyébként meg, ha már illegális letöltés, akkor nemcsak az Anime DVD-k, hanem a zenei CD-k, programok, egyéb filmek letöltését sem támogatom. Tiszteljük már azért meg mások munkáját, nem beszélve arról szükség van ilyen szempontból a pénzre, az újabb cuccok előállítására
Szerk: レオン (Leon) 2010-11-11 11:56:40
beküldve: 2010-11-11 09:53:22
(#542) Kösz az infót És a többi címről van valakinek valami bennfentes infója? A DMC-t várom tudom nemvolt történetileg a legtökéletesebb de szerintem minőségi anime akkor is. A Többi címre csupán kíváncsi vagyok főleg a Grenadier-re, a Trigun óta bejönnek a westernes animék plusz a főszereplő hölgyemény is mély benyomást tett rám
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Reménykedek, hogy a sok idióta ahelyett, hogy letölti inkább megveszi. Letöltésből soha nem lesz pénz, hogy új sorozatokat vegyenek, mert a Miraxnal rohadtul nem fog bejönni a DVD-s dolog, ha a kutya sem veszi meg
Az első mondattal teljesen egyetértek veled, de a továbbival vannak aggályaim. Pontosabban az hogy az RTL klub kiadásaival is úgy jártak sokan hogy megvették külön-külön DVD-n, aztán jött a díszkiadása. Vagy rosszul emlékszek hogy előbb egyesével jött ki és utána díszdobozzal? (mondjuk én leértékelésben vettem meg majdnem az összes díszdobozost)
Az biztos hogy én vevő vagyok minden magyarul megjelent anime DVD-re (legyen szó régi retró animéről vagy teljesen újról), csak általában megvárom míg valami jó akcióban (vagy leértékelésben) meg lehet venni.
Speciel ez a GhostHound nagyon jó árban van szvsz, úgyhogy ha kijött az összes DVD akkor egyben szeretném megvenni.
Az első DVD-n 6 rész van onnantól 5-5 epizód/DVD felosztás érvényesül. Túl sok extra nincs, csak előzetesek.
A szinkron szerintem meglepően jól sikerült és inkább hajaz a régi A+-os minőségre (Cowboy Beebop, Slayers) mint a mostani csapnivaló Animaxosokéra. Ebből a szempontból mindenféleképpen jó vétel.
Igazából annak örülnék nagyon nagyon nagyon, ha a kiadás olyan lenne, mint a Funimationnél vagy az Aniplexnél. Vaaagy esetleg lenne hozzá egy Artbox, amibe azt a fránya 5 dvd-t bele lehet gyömöszölni *_*
Pl egy ilyenért ölni tudnék:
http://www.animeshumi.com/imag es/uploads/Other/persona%20box%2 0set%201%20premium%201.jpg
Áh de miket beszélek, már attól is oda vissza vagyok, hogy végre van valami "nézhető" magyar szinkronos anime.
A szinkron szerintem meglepően jól sikerült és inkább hajaz a régi A+-os minőségre (Cowboy Beebop, Slayers) mint a mostani csapnivaló Animaxosokéra. Ebből a szempontból mindenféleképpen jó vétel.
Igazából annak örülnék nagyon nagyon nagyon, ha a kiadás olyan lenne, mint a Funimationnél vagy az Aniplexnél. Vaaagy esetleg lenne hozzá egy Artbox, amibe azt a fránya 5 dvd-t bele lehet gyömöszölni *_*
Pl egy ilyenért ölni tudnék:
http://www.animeshumi.com/imag es/uploads/Other/persona%20box%2 0set%201%20premium%201.jpg
Áh de miket beszélek, már attól is oda vissza vagyok, hogy végre van valami "nézhető" magyar szinkronos anime.
Reménykedek, hogy a sok idióta ahelyett, hogy letölti inkább megveszi. Letöltésből soha nem lesz pénz, hogy új sorozatokat vegyenek, mert a Miraxnal rohadtul nem fog bejönni a DVD-s dolog, ha a kutya sem veszi meg
Ike Ike Don Don!
beküldve: 2010-11-10 08:33:46
(#539) 6,5,5 és a 4.DVDn ismét 6 rész lesz. Öszesen 22 rész.
Animeaddictson fentvan a magyar borító és azon a részek címjei is rajtavannak.
Animeaddictson fentvan a magyar borító és azon a részek címjei is rajtavannak.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2010-11-10 08:37:05
beküldve: 2010-11-10 00:22:24
(#538) A minap találkoztam a Mirax honlapján a Ghost Hound (magyar címe: Szellemvadászok) dvd-kel, eddig 3 lemez van kint a borítók egyszerűek de nem mondanám rossznak őket. Sajna gőzöm sincs hány rész lehet a lemezeken esetleg aki már megvette megírhatná tapasztalatát. Videók alapján vétel számomra és talán enyhíti a hazai anime dvd eme ínséges időszakát. Hallottam régebben egy Devil May Cry, Grenadier, Karas, Project Blue dvd megjelenésről. A Mondoban már írtak is a DMC-vel kapcsolatban erről de még semmi kézzel foghatót nem látok. Kíváncsian várom a megjelenéseket. Kicsit sajnálom hogy az RTL Klub abbahagyta a kiadásokat a kevés extra ellenére szerettem a kiadványaikat (Trigun, FMP, Cowboy Bebop, Yu Yu Hakusho). Remélem ha a Miraxnak bejön az anime dolog akkor a Mangafan kiadványai mellett még több anime jelenik meg itthon DVD-n.
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-11-04 00:31:42
(#537) Nekem két nyelven van meg (Francia, magyar felirattal. És japán, angol felirattal). Szerintem magyarul még várós. Talán év vége felé.
De kikitudja...Reménykedni még lehet...
De kikitudja...Reménykedni még lehet...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...