Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-06-23 09:24:11
(#1792) A mostani dolgok állása alapján azt mondanám, hogy az Uchiha klán mindenféle leszármazott nélkül, totál ki fog halni. Csak a gond van velük... El nem tom képzelni egyik lánnyal sem, főleg azért, mert rendesen megveti őket...
És remélem Naruto nem Sakurával jön össze -ha összejön egyáltalán valakivel- mert az Hinatának nagy szivatás lenne...
És remélem Naruto nem Sakurával jön össze -ha összejön egyáltalán valakivel- mert az Hinatának nagy szivatás lenne...
Egyet értek,csak ne csessze el a végét mert szerintem mostanában elég pangós volt a sztori végre most kezd igzalmas lenni szerintem
Is-is szerintem eddig is jó volt a sztori,de az is tény ,hogy most kezdődnek majd a legizgalmasabb részek!!DE télleg legyen már valami jó vége!!! Milyen jó vége legyen? Naruto---> VI. Hokage? (Szerintem kihúzza még egy darabig, hogy VII. Hokage legyen.)
Biztos, hogy lesz Naruto vs Sasuke duel, ez tény. Ők örök riválisok maradnak. Kérdés, Sasuke milyen szintet ér el a Sharingan-ban, illetve a Kyubii csakrájának felhasználásában Naruto?
Szerintem megbékélnek egymással - mert ha Sasuke veszít, ki lesz az ő fia? Nem is érdeklődik a csajok - egyik része - iránt, csak a bosszújának él, pedig elvileg ő az egyetlen örököse a Sharingan vérvonalnak. Kérdés, hogy Sasuke melyik rajongó csajjal szűri össze a cuccot? Sakura-val? Vagy Ino-val? (... Sasuke-mániás idióta. )
Ami engem jobban érdekel, hogy Hinata vajon fog-e gyengéd órákat adni Naruto-nak? Ugyanis a kiscsaj nagyon oda van érte! Neji bele fog szólni? Ők a szemük alapján rokonoknak tűnnek...
Ha mindez mégsem, akkor lesz Neji vs Sasuke döntő?
Nem hiszem. Sasuke-nak csak egy ellenfele van és lesz... csak még igazából nem csaptak össze.
Még négy hét, és elvileg itt a következő kis kötet!
Ja, még valami: aki az 5-dik kötetet fordította, hatalmas poénokat engedett el, amikor bemutatott néhány szereplőt a többiek közül! Pl.: Kiba, folyton keménykedik..., Choi a hájfejű idióta futóbolond...
Sík hülye ez a társaság!
Szerintem Naruto Sakuraval fog össze jönni Sasuke meg meghal. Naruto meg még, ha így folytatja az is lehet, h csak 8. hokage lesz
Egyet értek,csak ne csessze el a végét mert szerintem mostanában elég pangós volt a sztori végre most kezd igzalmas lenni szerintem
Is-is szerintem eddig is jó volt a sztori,de az is tény ,hogy most kezdődnek majd a legizgalmasabb részek!!DE télleg legyen már valami jó vége!!! Milyen jó vége legyen? Naruto---> VI. Hokage? (Szerintem kihúzza még egy darabig, hogy VII. Hokage legyen.)
Biztos, hogy lesz Naruto vs Sasuke duel, ez tény. Ők örök riválisok maradnak. Kérdés, Sasuke milyen szintet ér el a Sharingan-ban, illetve a Kyubii csakrájának felhasználásában Naruto?
Szerintem megbékélnek egymással - mert ha Sasuke veszít, ki lesz az ő fia? Nem is érdeklődik a csajok - egyik része - iránt, csak a bosszújának él, pedig elvileg ő az egyetlen örököse a Sharingan vérvonalnak. Kérdés, hogy Sasuke melyik rajongó csajjal szűri össze a cuccot? Sakura-val? Vagy Ino-val? (... Sasuke-mániás idióta. )
Ami engem jobban érdekel, hogy Hinata vajon fog-e gyengéd órákat adni Naruto-nak? Ugyanis a kiscsaj nagyon oda van érte! Neji bele fog szólni? Ők a szemük alapján rokonoknak tűnnek...
Ha mindez mégsem, akkor lesz Neji vs Sasuke döntő?
Nem hiszem. Sasuke-nak csak egy ellenfele van és lesz... csak még igazából nem csaptak össze.
Még négy hét, és elvileg itt a következő kis kötet!
Ja, még valami: aki az 5-dik kötetet fordította, hatalmas poénokat engedett el, amikor bemutatott néhány szereplőt a többiek közül! Pl.: Kiba, folyton keménykedik..., Choi a hájfejű idióta futóbolond...
Sík hülye ez a társaság!
Szerintem is most már tényleg izgalmasabb
Már csak egy hónap és itt a 6is mostmár nagyon várom^^
Már csak egy hónap és itt a 6is mostmár nagyon várom^^
Is-is szerintem eddig is jó volt a sztori,de az is tény ,hogy most kezdődnek majd a legizgalmasabb részek!!DE télleg legyen már valami jó vége!!! Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Hmm...hát engem nem érdekel Kishi meddig szándékozik folytatni a sztorit én akkor is megveszem az összeset...MERT EZ A NARUTO!!!!
beküldve: 2008-06-19 11:26:24
(#1786) Hmm...hát engem nem érdekel Kishi meddig szándékozik folytatni a sztorit én akkor is megveszem az összeset...MERT EZ A NARUTO!!!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-06-19 11:27:34
Hát igen, szerintem a fórumozók 3/4-e veszi a naruto-t rendszeresen. Én is közéjük tartozom.
Szerencsére a Sims-szel nem vagyok így, utálom.
beküldve: 2008-06-18 20:01:51
(#1784) Hát igen...Igazad van.
Van is egy két infóm a shippuról...igaz hogy csak annyi, hogy a következő (nem tom hány) kötetben Kishi így foglya alakítani a történetet :
Van is egy két infóm a shippuról...igaz hogy csak annyi, hogy a következő (nem tom hány) kötetben Kishi így foglya alakítani a történetet :
Sakura, Sasuke és Kakashi...hát igen, velük fog foglalkozni.... és mint nő, remélem a Sakura alatt narutoval való kapcsolatával is fog foglalkozni.
Cute me-kiss me-Manga me!
akkor Naruto messze van még a Hokage-vé váláshoz...nem?
Nem. Messze van még a Hogakévé válástól
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-06-18 20:00:50
Érthető a dolog, és az emberi jóízlés is azt követeli, hagyja már békében nyugodni a sorozatot, de a bökkenő, hogy nagy pénz van benne, és az emberek szeretik, és veszik (Persze a nem elvakult fanok régóta tudják, hogy kifulladt a sorozat) De ha az emberek szeretik, veszik, pénz is van benne, akkor miért ne folytassa? Simseknek is ezernyi kiegészítője megjelent már. És az emberek meg is veszik mindet. Ha az emberek örülnek neki, fizetnek érte, mértne gyártanának még?
De egyetértek hogy kifulladt sorozatokat hagyják békében nyugodni, de hát pénz beszél, kutya ugat:)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-18 19:39:10
(#1781) Boka!
Jujj.... na szóval...én is csatlakozom. Engem szó szerint irritál, hogy (még nem láttam végig a Narutot, se manga se anime terén, sőt, Shipput se még) de az online-on való Naruto aktivitásnak köszönhetően kb tudom most éppen miről szól a manga... valami 400 fejezete volt eddig
És hát szerintem túlvariálja már Kishimoto... jó-jó, az ember örül ha kíváncsiak a munkájira, de már 40 darab kötet sok lesz... itt az ideje befejezni, de ha már ennél tartunk, akkor Naruto messze van még a Hokage-vé váláshoz...nem?!
Szóval ha Happy-and vagy egy csattanós befejezést képzelünk el, akkor Naru-ból Hokage lesz. NEM? Ezért talán még úgy 40 új kötet meg is jelenhet...szal össz. 80. HehHehehe.... én eddig 20 kötetet olvastam... és hamarosan a Shipput is elolvasom... legyen hajrázás és ne 80 kötet no meg Happy-END! The END! The END! :3
Jujj.... na szóval...én is csatlakozom. Engem szó szerint irritál, hogy (még nem láttam végig a Narutot, se manga se anime terén, sőt, Shipput se még) de az online-on való Naruto aktivitásnak köszönhetően kb tudom most éppen miről szól a manga... valami 400 fejezete volt eddig
És hát szerintem túlvariálja már Kishimoto... jó-jó, az ember örül ha kíváncsiak a munkájira, de már 40 darab kötet sok lesz... itt az ideje befejezni, de ha már ennél tartunk, akkor Naruto messze van még a Hokage-vé váláshoz...nem?!
Szóval ha Happy-and vagy egy csattanós befejezést képzelünk el, akkor Naru-ból Hokage lesz. NEM? Ezért talán még úgy 40 új kötet meg is jelenhet...szal össz. 80. HehHehehe.... én eddig 20 kötetet olvastam... és hamarosan a Shipput is elolvasom... legyen hajrázás és ne 80 kötet no meg Happy-END! The END! The END! :3
Cute me-kiss me-Manga me!
Bár tényleg attól is függ, mikor szándékozik Kishi befejezni a sorozatot. (Idén még elvileg nem...szerencsére )
Pedig szerintem már nagyon kellene egy befejező kötet. Jogos, mert már legalább annyi szereplő bukkant fel, mint Cervantes Don Qujote-jában... :)
(Aki nem tudná, összesen 599 szereplő van benne.)
De mivel zárja le a rajzolója? Naruto vs Sasuke csatával? Ki győzzön? Miért ő? Ha Konohának vége, mi lesz Naruto-val? Ha mégsem, mi lesz Sasuke-val?
Szerintem még 4-5 kötetnyi ötlete lesz az alkotónak és inkább elmegy a movie-k világába - már három meg is jelent, meg még a Sport Special is, de ezek nem kapcsolódnak szorosan Konoha történetéhez, csak mellékszálak. Annak viszont fantasztikusan kiválóak!
Bár tényleg attól is függ, mikor szándékozik Kishi befejezni a sorozatot. (Idén még elvileg nem...szerencsére )
Pedig szerintem már nagyon kellene egy befejező kötet. Nem tom ti hogy vagytok vele, nekem nagyon tetszik a Naruto manga és az anime is.
Remélem még sok rajongót szerz magának ez a kiváló sorozat.
Hihi az tuti báár szerintem így is elegen vagyunk...XDde legyünk mégtöbben!!!!!:PRemélem még sok rajongót szerz magának ez a kiváló sorozat.
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)