Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-07-15 15:03:46
(#1838) Na igen.... Mondjuk nekem még nincs meg az 5. sem szóval engem egyenlőre a 6. nem érdekel... Úgy terveztem, a többit angolul fogom megvenni, de miután csúfosan elbuktam a Kenshin 2-vel(angolul olvastam ) letettem erről... Amugy én amikor Naruto mangát olvasok magyarul, folyton Naruto jetixes hangja van a fejemben mikor ő beszél..wááá annyira borzasztó...a többiekk viszont nincs így.
Akkor képzelj oda más hangot beküldve: 2008-07-15 00:24:48
(#1836) Nah persze igen a szinkron az nem a legjobb szal ezért se kell nekem DVD nem hiszem hogy felirattal csinálnák...
Mondjuk valóban csak a gyűjtés szenvedélye él bennem hogy várok és várok...
Amúgy a
Csak a már említett igazi függök minden formában hozzá akarnak jutni Kishimoto sensei történetéhez.
Mondjuk valóban csak a gyűjtés szenvedélye él bennem hogy várok és várok...
Amúgy a
de aki nem tudja az még rosszabb.. :P
rossz (persze ezen ne kell megsértődni...)Csak a már említett igazi függök minden formában hozzá akarnak jutni Kishimoto sensei történetéhez.
Szerk: Xtoon 2008-07-15 00:25:25
Jajj hát nyáron mindig ez megy. Tavaly is ez volt. Inkább gyűjtögessetek, mert ősszel mangaáradat lesz
... már bankhitelt vettem fel, ha tényleg egyből 30 kötetet hoz ki Csaba Kun.
Kakashi a legcukibb és persze mögötte Sasuke
beküldve: 2008-07-14 20:49:31
(#1834) Na igen.... Mondjuk nekem még nincs meg az 5. sem szóval engem egyenlőre a 6. nem érdekel... Úgy terveztem, a többit angolul fogom megvenni, de miután csúfosan elbuktam a Kenshin 2-vel(angolul olvastam ) letettem erről... Amugy én amikor Naruto mangát olvasok magyarul, folyton Naruto jetixes hangja van a fejemben mikor ő beszél..wááá annyira borzasztó...a többiekk viszont nincs így.
KEMAC^^
Elvileg a Naruto kéthavonta jelenik meg.
A hangsúly az "elvileg"-en van.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-14 17:52:26
Hali! Nem tudja valaki, hogy a 6. kötet mikor jelenik meg?
Gondolom most Con-ra nem jön ki, de utána? Augusztus talán? ^^
Ha valakinek van valami infoja, azt megköszönném
Elvileg a Naruto kéthavonta jelenik meg.
KEMAC^^
beküldve: 2008-07-14 16:44:08
(#1831) Hali! Nem tudja valaki, hogy a 6. kötet mikor jelenik meg?
Jajj hát nyáron mindig ez megy. Tavaly is ez volt. Inkább gyűjtögessetek, mert ősszel mangaáradat lesz
... már bankhitelt vettem fel, ha tényleg egyből 30 kötetet hoz ki Csaba Kun.
Szerk: Al Bundy 2008-07-11 19:43:17
az biztos, remélem az őszi conra sok minden lesz!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
az biztos, remélem az őszi conra sok minden lesz!!
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-10 12:53:47
(#1827) Jajj hát nyáron mindig ez megy. Tavaly is ez volt. Inkább gyűjtögessetek, mert ősszel mangaáradat lesz
NE SPOILEREZZ!
Megfontolandó, bölcs tanács, de sokan nem tartják be.
Sajnos. Pedig ilyen közösségekben az egyik legnegatívabb vonás..
nem kötözködésből de ebben mi volt a spoiler??
nem azt mondta hogy naruto apja a negyedik hanem csak megkérdezte, ebben nem volt semmi spoiler
Az még hagyján, de ki volt a kedves mama?
Meddig tart még ez a táborozás? Nagyon kéne már a kicsi könyv! Legalább a Megyen a nyomdába alá a 6-dik kötet borítóját tegyétek ki légyszi' és akkor majd lehet a nyomdát Sidney, miért nincs még a boltokban a kedvec...
ez a beszéd!! mintha csak én "mondtam" volna ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
NE SPOILEREZZ!
Megfontolandó, bölcs tanács, de sokan nem tartják be.
Sajnos. Pedig ilyen közösségekben az egyik legnegatívabb vonás..
nem kötözködésből de ebben mi volt a spoiler??
nem azt mondta hogy naruto apja a negyedik hanem csak megkérdezte, ebben nem volt semmi spoiler
Az még hagyján, de ki volt a kedves mama?
Meddig tart még ez a táborozás? Nagyon kéne már a kicsi könyv! Legalább a Megyen a nyomdába alá a 6-dik kötet borítóját tegyétek ki légyszi' és akkor majd lehet a nyomdát Sidney, miért nincs még a boltokban a kedvec...
beküldve: 2008-07-09 08:26:14
(#1824) Én és Nagashi (különleges képességgel kikövetkeztet mindenféle mangabefejezést ) értettük, mi benne a spoiler. Azóta legalább a postot is törölték.