Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Nem megoldható, hidd el nekem. Így is hetekig nyomják a címeket. Dolgozni is kell rajta rendesen. Havonta kijönne egy, többi sorozasttal nem megoldható. És meg sem érné, Minden gyerek a havi zsebpénzét erre költené. Akinek meg anyagilag nem jön ki, lemaradna a kötetekkel, és abbahagyná. És egyéb okai is biztosan vannak, amiket kihagytam..
És mint mondtam: Igen, a széria régóta kifújt, kizárólag azért van kiadva, mert az elvakult fanok veszik. Nem volt olyan sok furfang a mondatban, hogy ne essen le...
És mint mondtam: Igen, a széria régóta kifújt, kizárólag azért van kiadva, mert az elvakult fanok veszik. Nem volt olyan sok furfang a mondatban, hogy ne essen le...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-11 14:27:38
(#1897) köszi a linket.igazatok van,nem azért mondtam,csak még régebben mondott valamihülyeséget valaki.
beküldve: 2008-08-11 14:06:45
(#1896) A narutonak a 43. kotete most jelent meg 4-en. A one piece jar 50-nel, tehat eleve nem lehet a naruto 50-nel tobb.
Egyebkent felmesz a a a shueisha honlapjara azt megnezed, hogy melyik a legutolso kotet.
Hora!
[Link]
Bele is olvashatsz Naruto 43-> [Link]
Egyebkent felmesz a a a shueisha honlapjara azt megnezed, hogy melyik a legutolso kotet.
Hora!
[Link]
Bele is olvashatsz Naruto 43-> [Link]
beküldve: 2008-08-11 13:03:42
(#1895) hány éves vénasszony leszek én a 42. kötetig???
Saccperkábé 26... de az szvsz még nem vénasszony...
én is kb annyi de akkorra majd a rendes fizimből vehetem... remélem
Amerikában meg már 60. vagy már nem is tudom ,hogy hol tartanak.Ez annyira nem ér
d enem leszel azért vénasszony ..
Hát ezt nemtom honnan vetted, de Amerikában a 33. kötetnél tart. Hogy előzhetné meg az eredetit? Nem értem... Azt viszont nagyon remélem, hogy a 60 kötetet nem éri el a sorozat, mert az nagyon durva lenne..... Japánban amúgy a 43-nál jár...
egy kicsit sokat irtam,de mivel legutobb azt hallottam hogy 52.kötett ,ezért gondoltam ,hogy már tul van a 60-n.de ezek szerint téves információkat kaptam ..(legutóbb vagy féléve)
Havi megjelenés szerintem egyszerűen nem megoldható... A mangát pedig elég addig a pontig kiadni, amikor még nem csak a pénzért ment az egész.
Szerintem meg megoldható, kérdés, feszívja-e a piac.
Ha szerinted nem pénzért adják ki a mangát, akkor mégis, miért dolgoznak vele? Mert ráérnek? Ez is tiszta üzlet: ameddig megéri kiadni, addig fogják... és nagyon remélem, hogy nagyon sokáig élvezhetjük!
Ha a remittenda elér egy bizonyos szintet, le fognak állni a kiadással, vagy másfélszeres áron, fele annyit fognak nyomtatni belőle.
(Ugye, Csaba Kun?)
hány éves vénasszony leszek én a 42. kötetig???
Amerikában meg már 60. vagy már nem is tudom ,hogy hol tartanak.Ez annyira nem ér
Hát ezt nemtom honnan vetted, de Amerikában a 33. kötetnél tart. Hogy előzhetné meg az eredetit? Nem értem... Azt viszont nagyon remélem, hogy a 60 kötetet nem éri el a sorozat, mert az nagyon durva lenne..... Japánban amúgy a 43-nál jár...
beküldve: 2008-08-11 08:58:31
(#1891) Hm,hmhm.Nem is tudtam hogy Kishimoto-sama ennyire előre haladt és a jump magazin nem tudj vele tartani a lépést...60 kötet LOL
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Havi megjelenés szerintem egyszerűen nem megoldható... A mangát pedig elég addig a pontig kiadni, amikor még nem csak a pénzért ment az egész.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Hű, akkor az amerikai kiadás jól belehúzott, hogy már a japánt is megelőzte. Na, meg olyan gyorsan adják ki ott a köteteket, hogy egyesek azt már követni sem tudják!
Szerény kis hazánk meg milyen "lemaradott" Naruto manga téren, de a "nem ér" részét meg lehet úgyis nézni, hogy legalább van! Illetve úgy, hogy jó munkához idő kell. (De ezt már jópárszor említették itt az oldalon...)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-08-11 01:41:11
miskolci egyetemista
Ha jól számolom, itthon (Mangafan) 5 kötet jelenik meg évente...hány éves vénasszony leszek én a 42. kötetig???
Az 8.4 év LENNE ha a 42.nél vége lenne^^
Szóval én 22.4 éves leszekxD
Én is annyi leszek. De remélem hamarabb kiadják az összes kötetet persze ami megjelent már.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
a manga részletesebb az anime meg látványosabb (harc terén)
Azért a mangában nincs szívfacsaró muzsika...
Aki igazi fan, az nyütöli Csaba-kunékat, hogy kicsit sűrítsék be, havi megjelenésre - á la CoV -, mert nagyon sokat kell várni a kis könyvre. És a még fanabb, az nézi az eredeti anime-t is, ha nem bírja a magyar "Naruto" nyávogását, átélés nélküli szövegolvasását.
beküldve: 2008-08-10 19:03:34
(#1884)