Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-08-10 19:02:31
(#1883) D jobban szeretek olvasni
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-08-10 19:01:01
(#1882) szerintem a manga is jóó valamikben és az anime is valamejik eben valamejik abban
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-08-10 08:04:54
(#1881) Hát nekem lenne ellenvetésem!Szerintem a manga inkább mutatja be a szereplőket érettebbnek és okosabbaknak,És az anime addig el van már nyújtva a sok fillerrel......de persze azokat is mind megnéztem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-09 20:45:47
(#1880) Szerintem az anime jobb mint a manga mármint Narutoban
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2008-08-09 20:27:42
(#1879) Én meg 23 pont.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ha jól számolom, itthon (Mangafan) 5 kötet jelenik meg évente...hány éves vénasszony leszek én a 42. kötetig???
Az 8.4 év LENNE ha a 42.nél vége lenne^^
Szóval én 22.4 éves leszekxD
Én is annyi leszek.
macjack: Shippudenről ne itt!
Mariko szerint engedélyezett a szakabató használata. Be kell szereznem egyet, ha a 7. kötet nem jön ki max. novemberben.
beküldve: 2008-08-09 19:18:36
(#1877) Nyugi csak vicceltem
Te hol tartasz a Shippuuden-ben?
Nem vagyok sportember, rosszak a reflexeim. A múltkor is elütött egy autó, amit két férfi tolt.
U.i.: egyébként ez a honlap mire jó?
Remélem ezt nem gondoltad komolyan
de am is akkor minek regeltél?
beküldve: 2008-08-09 19:08:08
(#1875) Én még új vok itt, szal csak beköszönök minden NARUTO fannak!
Nem vagyok sportember, rosszak a reflexeim. A múltkor is elütött egy autó, amit két férfi tolt.
Ha jól számolom, itthon (Mangafan) 5 kötet jelenik meg évente...hány éves vénasszony leszek én a 42. kötetig???
Az 8.4 év LENNE ha a 42.nél vége lenne^^
Szóval én 22.4 éves leszekxD
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-08-09 10:55:11
(#1873) Hát halljátok....Én aszt hittem beteg leszek.Megnéztem a naruto-t a jetixen és....és...Komolyan azt mondom kishílyán sírva fakadtam.Jiraya,Tsunade....SZör nyű.....És kabuto....:(:(De az volt a legszörnyűbb hogy naruto hangja annyira kisgyerekes.....egyáltalán nem élvezhető.és a szöveget sem átélően mondja csak úgy mintha lazán felolvasná.Az lenne a legjobb a japán szinkronhangosokat megtanítanák folyékonyam magyarul beszélni:P
Megy a nyomdába... Megy a nyomdába...
De messze van az a nyomda!
Nem ér elsütni a poéngyáros (Lanwell) mókáját!
Hol szakad meg a kis könyvben a történet?
Remélem, ez kielégítő válasz lesz: az 54. fejezet végénél.
Elsütni a mókáját? Mi ez, felnőtt manga? (18)
Megint telesírhatom a kispárnámat az 54-dik fejezet végén.
Egyébként Csaba Kun meglephetne minket! Ha augusztus végén jelenik meg a kis könyv, akkor elvileg október legvégén jön a hetedik és ... ugye karácsony előtt a nyolcadik??? Lécci', csináljátok meg!
Ja, és az AnimeCon-ra kérek szépen egy dedikált Naruto-s szatyrot! Természetesen az egyik oldalon, amikor még gyerek, a másikon meg, amikor Sippuden-es. És persze "szerénységem" társaságában, ha lehetséges.
(Többen is nagyon örülnénk neki! Kérlek szépen, Csaba Kun, csináltasd meg! Köszönöm szépen!)
Szerk: Al Bundy 2008-08-09 10:46:33
hány éves vénasszony leszek én a 42. kötetig???
Saccperkábé 26... de az szvsz még nem vénasszony...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-07 20:03:37
(#1870) haha...most nézegettem az Amazonon, és már a 42. kötetet lehet kapni japánul X)
De azért szeressük a Mangafant, mert kiadja a kedvenc mangámat (és nem csak én vagyok így ezzel)
Itt a link az amazonhoz:
[Link]
De azért szeressük a Mangafant, mert kiadja a kedvenc mangámat (és nem csak én vagyok így ezzel)
ez éppen dícséret akart lenni...hajrá Mangafan!!!
Itt a link az amazonhoz:
[Link]
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Megy a nyomdába... Megy a nyomdába...
Nem ér elsütni a poéngyáros (Lanwell) mókáját!
Hol szakad meg a kis könyvben a történet?
Remélem, ez kielégítő válasz lesz: az 54. fejezet végénél.