Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
A harcjelenetek naná, hogy nem kivehetőek: de ha elég erősen megfogod a lapokat, akkor egy határozott mozdulattal ki tudod venni a harci jeleneteket - majd Csaba Kun-t megkérjük a kedvedért, hogy a harcos dolgokat perforáltan köttessék be, hogy ne tépd szét a könyvet.
Na, ez durvára sikerült.
The Exile: Ezt animés vagy AMV-s topicban. Legyen előbb a bleaches!
SRy,szeretem a bleach-et, de nincs hozzá anyagom...gome na sai
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
A harcjelenetek naná, hogy nem kivehetőek: de ha elég erősen megfogod a lapokat, akkor egy határozott mozdulattal ki tudod venni a harci jeleneteket - majd Csaba Kun-t megkérjük a kedvedért, hogy a harcos dolgokat perforáltan köttessék be, hogy ne tépd szét a könyvet.
Na, ez durvára sikerült.
Bizony
Durva, de igaz ^^
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
Na, ez durvára sikerült.
Bizony
Na, ez durvára sikerült.
The Exile: Ezt animés vagy AMV-s topicban. Legyen előbb a bleaches!
Szerk: Sakamoto Riku 2008-10-13 21:20:14
beküldve: 2008-10-13 21:05:54
(#2073) csinlok 1 AMW-t,egy naruto-sat és 1 Death note osat.Meik legyen előbb?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
tessék mellette letölteni és megnézni az anime változatot.
Khm... fórumszabályzat... khm...
írtam a 2 strigulát Úgy értette letölteni ömm... AMV-ket és abban megnézni.
no pussy, just the dicks
tessék mellette letölteni és megnézni az anime változatot.
Khm... fórumszabályzat... khm...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Újból elolvastam az 5. kötetet, és most először a 6-t. A harcjelenetek nem mindig kivehetőek, vagy csak nehézkesen. Tetszett, tetszett, de nem éreztem közben azt a *marha jó mangát olvasok* érzést. Rövid volt és a történetet is húzták-nyúzták kissé.
Még mindig nem tudtam megvenni - az Alexandriában sem volt múlt 7 pénteken, és akkora ott a kupleráj a mangák között, hogy kis híján lavór után nyúltam....
Igen, a mozgást nehéz ábrázolni néhány képkockán - ezért tessék mellette letölteni és megnézni az anime változatot.
Kíváncsi vagyok, hogy Garaa vs Rock Lee mégis hogy van megrajzolva? A homokkal való harcra gondolok...
beküldve: 2008-10-12 16:15:00
(#2069) Újból elolvastam az 5. kötetet, és most először a 6-t. A harcjelenetek nem mindig kivehetőek, vagy csak nehézkesen. Tetszett, tetszett, de nem éreztem közben azt a *marha jó mangát olvasok* érzést. Rövid volt és a történetet is húzták-nyúzták kissé.
beküldve: 2008-10-12 14:21:33
(#2068) Szerintem idén már csak 1 kötet lesz. Decemberben már ünnepek miatt nem nagyon jelennek meg könyvek, mangák.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Azért nagyon remélem, hogy idén még kijön a 7-8
Sztem pont h befejezik karira a 7-8.-at....Többet 101% h nem tudnak csinálni....
Többre nem is számítottunk.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-12 13:42:28
Azért nagyon remélem, hogy idén még kijön a 7-8
Sztem pont h befejezik karira a 7-8.-at....Többet 101% h nem tudnak csinálni....
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2008-10-12 10:10:01
(#2065) Azért nagyon remélem, hogy idén még kijön a 7-8
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-12 08:14:52
(#2064) Tudod dee aki nézelődik és gondolkodik az talál...ott van a köttetekben,hogy 2 havonta jelenik meg új kötet+ karácsony lesz ezért jobban sietnek,hogy a vevőrohamra kész legyenek
beküldve: 2008-10-11 22:22:10
(#2063) T.Csaba-kun mikorra várhato a 7. kötet?(nagyjábol)
Év végéig még hányat terveztek?
üdv.
Év végéig még hányat terveztek?
üdv.