Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Aaaaannnyira de annyira unalmas es a gyerekeskedés...
:respect: *egyetért*
Az jutott eszembe, hogy persze jó lenne találgatni a fórumon, hogy mi következik a történetben, de így, hogy már egy csomóan látták x száz részig, annyira nem lenne izgalmas...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-10-09 09:49:22
beküldve: 2008-10-09 08:18:43
(#2046) Az Anime Japán animáció! T_T
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Utálom, ha valaki lerajzfilmezi az animéket! T_T
Mér' nem az? Japán rajzfilm... O_O
De még mindíg jobb "rajzfilm"-ként emlegetés mint a "mese"... Mert sajna igy is hallani.
Mert mi mér olyan nagyok vagyunk nem is nézünk meséket ugye.
Aaaaannnyira de annyira unalmas es a gyerekeskedés...
beküldve: 2008-10-09 00:31:44
(#2044) De még mindíg jobb "rajzfilm"-ként emlegetés mint a "mese"... Mert sajna igy is hallani.
én 3 napja kezdtem el a Naruto Shippuudent,és azóta nem bírom nem nézni,a manga 1. kötetét ajándékként megkapom egy drága ismimtől,a másodikat meg ma veszi meg a párom,én tényleg fan lettem!!!
A mangakönyv full más, mint a rajzfil...A rajzfilmben a szöveget megmásítják és hát valjuk be a karaktereket is 1 kicsit....
Utálom, ha valaki lerajzfilmezi az animéket! T_T
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
én 3 napja kezdtem el a Naruto Shippuudent,és azóta nem bírom nem nézni,a manga 1. kötetét ajándékként megkapom egy drága ismimtől,a másodikat meg ma veszi meg a párom,én tényleg fan lettem!!!
A mangakönyv full más, mint a rajzfil...A rajzfilmben a szöveget megmásítják és hát valjuk be a karaktereket is 1 kicsit....
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
nade: Konoha Avarrajtekfalura való kiírása és a szereplők nevének fonetikus leírása ( pl. Szaszuke) hát ez nagyon fáj......remélem a későbbiekben meghagyják Konohának és Sasukének......
Nos, erről a megfelelő topikban elég részletes értekezés, és jóval terjedelmesebb flame található, tehát itt nem mennék (megint) bele.
1. Nem ide való.
2. A magam részéről már eléggé unom.
3. Nincs több a témában, már mindent megbeszéltün pro és kontra.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-10-07 23:41:06
Én azt tom, h Konohamaru bácsikámnak hívta egyszer Asumát... Szval biztos van egy másik gyereke is Sarutobinak.
Ja, lehet, csak már gondolom meghalt, vagy ilyesmi...nehéz az élet arrafelé
Talán sose jövünk rá, "jól kitoltunk magunkkal".
no pussy, just the dicks
Én azt tom, h Konohamaru bácsikámnak hívta egyszer Asumát... Szval biztos van egy másik gyereke is Sarutobinak.
hát, vagy van , vagy volt..Konohamaru szüleit még sosem mutatták... és valóban Konohamaru Asuma unokaöccse....
TÓNY
beküldve: 2008-10-07 19:20:09
(#2037) Én azt tom, h Konohamaru bácsikámnak hívta egyszer Asumát... Szval biztos van egy másik gyereke is Sarutobinak.
Don't forget to remember me.
beküldve: 2008-10-07 17:25:33
(#2036) hát...szentem nem írtam zavarosan.a lényeg: Asuma visszaemlékezésekben többször apámnak szólítja Sarutobit.Ez nemelég indok?+Közös a családnevük
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nincs konkrétum arról hogy asuma sarutobi fia....1:kzös a családnevük.2:vissazemlékezé sekben asuma gyakram apámnak említi meg Sarutobit(sry csak így tom hívni,a keresztnevét nem tom ).szal van valóságalap.Az hogy Sarutobinak 1 gyereke van az pusztán következtetés
Legközelebb kérlek kevésbé zavarosan, ráadásul semmi érdemlegeset nem mondtál ezekkel
A "valóságalap" kifejezés pedig nagyon sok sebből vérzik
1.olvasás
2.szókincsfejlesztés
3.???
4.profit
Ne vedd nagyon magadra
2.szókincsfejlesztés
3.???
4.profit
Ne vedd nagyon magadra
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-07 15:42:00
(#2034) Nincs konkrétum arról hogy asuma sarutobi fia....1:kzös a családnevük.2:vissazemlékezé sekben asuma gyakram apámnak említi meg Sarutobit(sry csak így tom hívni,a keresztnevét nem tom ).szal van valóságalap.Az hogy Sarutobinak 1 gyereke van az pusztán következtetés
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én mától teljes ember vagyok Megjött a naruto 6-om,megvan mindegyik rész gépen(titok honnét) végignéztem az egyész narutot,+ ovak meg moviek meg minden
de 1 dolgot nem értek:Ha Konohamaru a 3. hokage unokája akk az hogy lehet?Sarutoibi-senseinek(Nyugi nem orochimaru vagyok,hogy gúnyolódjak ) 1 fia van Asuma,neki meg nincs gyereke...Ez hogy van?
Én még nem láttam (bár nem is kerestem) hivatalos forrásban, hogy:
1. Asuma , Sarutobi fia.
2. Sarutobinak csak 1 gereke volt
3. Asuma-nak nincs gyereke
2. Sarutobinak csak 1 gereke volt
3. Asuma-nak nincs gyereke
Persze pár dolog kikövetkeztethető, de amíg nincs leírva a ksézítők által, addig csak találgatás. Külömben meg akadtak már ennél nagyobb következetlenségek a Narutoban (és a Bleachben is)
no pussy, just the dicks