Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
megrendeltem néhány mangát neten innen a mangafantól, küldtek levelet h összesen mennyi, meg h majd írnak levelet ha postázzák! közületek rendelt má vki? és hogy ment, az elküldött rendelés után mit kapott , mikorra hozták ki. tegnap rendeltem akk ma már hozzák is? tudniillik a Mangafantól mostrendeltem először. Netről már vásároltam, egy másik cégtől egy Worl of Warcraft TCG-t és azt másnapra hozta a futár! írjatok amint tuttok erre..köszi
Ezt elég lett volna a mangafan-webbolt topicba írni és plz ne duplapostolj!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-11 13:51:36
beküldve: 2008-11-11 12:18:55
(#2189) megrendeltem néhány mangát neten innen a mangafantól, küldtek levelet h összesen mennyi, meg h majd írnak levelet ha postázzák! közületek rendelt má vki? és hogy ment, az elküldött rendelés után mit kapott , mikorra hozták ki. tegnap rendeltem akk ma már hozzák is? tudniillik a Mangafantól mostrendeltem először. Netről már vásároltam, egy másik cégtől egy Worl of Warcraft TCG-t és azt másnapra hozta a futár! írjatok amint tuttok erre..köszi
Desolation Row...
Ja, most már beugrott.
Köszi.
Szerk.: Ezt meg kell néznetek, nem rég találtam a neten, nagyon aranyos :[Link]
Köszi.
BANGGG
Desolation Row...
Ja, most már beugrott.
Köszi.
Köszi.
Ritkán használom pozitív értelemben az "aranyos" szót, de ez az volt ^^
no pussy, just the dicks
Ja, most már beugrott.
Köszi.
Köszi.
Szerk: .., 2008-11-10 21:53:07
Nem emlékszem a közjátékra. Bemásolnád plz?
A Naruto-bol kiábrándulós rész után az jutott eszembe, hogy Bleach jobb is, aztán eltöprengtem, ez lett a vége:
"Zuhogó esőben sőtétedős februári délután az Arkham (khm-Cthulhu) szanatórium kovácsolt vaskapuja előtt, a szanatóriumi parkban egy embert zubbonyban kísér két másik, előttük egy kabátos fickó lépdel, orvos féle lehet.
-Nee! Hová visznek?! Eresszenek!
-Sajnáljuk egy kis időre muszáj elzárnunk, magának és a családjának is így lesz a legjobb!
-De hát miééééért!? Magyarázatot követelek!
-Nos tudja az utóbbi időben az elméje teljesen megzavarodott.... ön...szóval uram egy kicsit pihennie kéne, ráfér önre a pihenés.
-Ez nem magyarázat, parancsolom, hogy mondja el, mi a bajom! A diagnózist akaroooom!
-Nézze, kérem válaszoljon őszintén...Bleach vagy Naruto?
-Maga viccel!? Megőrült! Hiszen ez pofon egyszerű, hát persze hogy... a... a harc miatt... a történet a szereplők... URAMISTENEM, hát mégis igaz! Megtébolyodtam, nem tudom már mi valóság és mi álom, hogy hol húzódik a bomlott elmém és a józan eszem maradványainak határa! Kérem azonnal láncoljanak egy nehéz ágyhogy!!! Érti!? Amit mondoook! Hé! Érti ön, amit mondok?
-Tisztán és világosan. Ha most megbocsájt, egy kis szúrást fog érezni tarkóban.
-De várjo...n a csalá... a na.. blea... mang..."
"Zuhogó esőben sőtétedős februári délután az Arkham (khm-Cthulhu) szanatórium kovácsolt vaskapuja előtt, a szanatóriumi parkban egy embert zubbonyban kísér két másik, előttük egy kabátos fickó lépdel, orvos féle lehet.
-Nee! Hová visznek?! Eresszenek!
-Sajnáljuk egy kis időre muszáj elzárnunk, magának és a családjának is így lesz a legjobb!
-De hát miééééért!? Magyarázatot követelek!
-Nos tudja az utóbbi időben az elméje teljesen megzavarodott.... ön...szóval uram egy kicsit pihennie kéne, ráfér önre a pihenés.
-Ez nem magyarázat, parancsolom, hogy mondja el, mi a bajom! A diagnózist akaroooom!
-Nézze, kérem válaszoljon őszintén...Bleach vagy Naruto?
-Maga viccel!? Megőrült! Hiszen ez pofon egyszerű, hát persze hogy... a... a harc miatt... a történet a szereplők... URAMISTENEM, hát mégis igaz! Megtébolyodtam, nem tudom már mi valóság és mi álom, hogy hol húzódik a bomlott elmém és a józan eszem maradványainak határa! Kérem azonnal láncoljanak egy nehéz ágyhogy!!! Érti!? Amit mondoook! Hé! Érti ön, amit mondok?
-Tisztán és világosan. Ha most megbocsájt, egy kis szúrást fog érezni tarkóban.
-De várjo...n a csalá... a na.. blea... mang..."
Íme
no pussy, just the dicks
Én annyira elvesztettem az érdeklődésem a Naruto iránt, hogy gyakorlatilag nem érdekel.
Áh, tudom, mondtad (írtam is rá egy kis közjátékot )
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-10 21:21:09
(#2182) NEM (akarom ondani nincs messze a vég.Vagy hogy is volt a kérdés?Lusta vok megnézni .Nah a lényeg:a mostani történethosszokkal,meg mindennel együtt az 500 fejezetet megéjük,és kész.Még kishi-samából sem néznék ki 2 köteten át tartó naru-sasu fight-ot...)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én annyira elvesztettem az érdeklődésem a Naruto iránt, hogy gyakorlatilag nem érdekel.
NEM.
(Van pár elvarratlan szál, ami még túl fog haladni az 500-ik fejezeten is, legalábbis szerintem...)
Tökéletes válasz Hát sajna akkor ez van még pár évig Narutozunk
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-10 21:13:39
(#2179) mivel az egyszavas hsz-t a legtöbb hejen moderálással honorálják, ezért aztmondom h: Nem.
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Vajon tényleg megáll 500. fejezetnél? Én megmondom őszintén kicsit remélem. Aki olvassa folyamatosan az csak annyit megmondana, hogy már nagyon kirajzolódni látszik az abszolút végkifejlet (a választ szigorúan az igen vagy nem szó benyögésével kérem) Vagy mit gondoltok messze még a vég?
NEM.
(Van pár elvarratlan szál, ami még túl fog haladni az 500-ik fejezeten is, legalábbis szerintem...)
beküldve: 2008-11-10 21:08:53
(#2177) Vajon tényleg megáll 500. fejezetnél? Én megmondom őszintén kicsit remélem. Aki olvassa folyamatosan az csak annyit megmondana, hogy már nagyon kirajzolódni látszik az abszolút végkifejlet (a választ szigorúan az igen vagy nem szó benyögésével kérem) Vagy mit gondoltok messze még a vég?
no pussy, just the dicks
jaaaaj fakk gondolkoggyál már v olvass vissza pár hszt és rájöhecc h oltári nagy képtelenséget írt...
De Exiled is nagy hülyeségeket írt. Fejezetenként 2000 forint? LOL
Jajj,akarom mondani kötetenként *számol magában*
most vagyunk a 424-edik fejeztnél,a 46. kötetben. shippuden idején 10 fejezet=1 kötet.kb 500 fejezet lesz.a 46.kötet az a 430 fejezetig fog kitartani.szal 47-től számolok és 430-tól...akk 7 kötet ami = 53 kötet all. 53 . 2000=106.000 FT...Javítson ki valaki ha elírtam valamit
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"