Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2010-12-27 17:24:54
(#1263) Minden minősítő szándék nélkül (én is olvasok vámpír regényeket), de hogy ennyire vámpír dömping legyen ebben a topikban.... ez azért fáj.
beküldve: 2010-12-27 17:03:15
(#1262) Én amit(ket) szeretek az:
Darren Shan: Démonvilág könyvsorozat (10 kötet)
Stephanie Meyer: The Twilight saga (4+1 kötet)
Darren Shan: Démonvilág
1.-Démonmester
2.-Démontolvaj
3.-Vérfüred
4.-Áldozat
5.-Fenevad
6.-Végítélet
7.-Árny
8.-Farkassziget
9.-Suttogás
10.-A pokol hősei
Stephanie Meyer: The Twilight saga
1.-Twilight
2.-New Moon
3.-Eclipse
4.-Breaking Down
+ 1 kötet az Eclipse-hez
Darren Shan: Démonvilág könyvsorozat (10 kötet)
Stephanie Meyer: The Twilight saga (4+1 kötet)
Darren Shan: Démonvilág
1.-Démonmester
2.-Démontolvaj
3.-Vérfüred
4.-Áldozat
5.-Fenevad
6.-Végítélet
7.-Árny
8.-Farkassziget
9.-Suttogás
10.-A pokol hősei
Stephanie Meyer: The Twilight saga
1.-Twilight
2.-New Moon
3.-Eclipse
4.-Breaking Down
+ 1 kötet az Eclipse-hez
Szerk: ZeRo 2010-12-27 17:18:04
lol... Nem akarok megint vitát, úgyhogy remélem neked is okés, ha azt javaslom: ezt most hagyjuk.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2010-12-22 13:44:07
Nos ha neked az anyád pötyögi be "mélyenszántó gondolataidat" ahoz csak gratulálni tudok.
Az ugye megvan, hogy "Irónia nem egy ország, ahol irónok élnek"?A Twilight pedig igenis vámpíros könyv...
Ne viccelődjünk már, pláne ilyen ízléstelenül!"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Válasz Bauer Richard (#1253) üzenetére:
Tökéletesen igazad van és én szeretném is már lezárni a vitát
Válasz Dz :3 (#1256) üzenetére:
Végre valamiben egyetértünk
Válasz Sillya-chan (#1251) üzenetére:
Ezt én is olvastam... télleg jó.
De nekem a régi időkben játszódó regények közül Philippe Boulle-tól a Viktóriánus vámpír trilógia a kedvencem. Sztem, aki szereti a vámpírokat és régi időket annak ezt érdemes elolvasnia.
Tökéletesen igazad van és én szeretném is már lezárni a vitát
Válasz Dz :3 (#1256) üzenetére:
Végre valamiben egyetértünk
Válasz Sillya-chan (#1251) üzenetére:
Ezt én is olvastam... télleg jó.
De nekem a régi időkben játszódó regények közül Philippe Boulle-tól a Viktóriánus vámpír trilógia a kedvencem. Sztem, aki szereti a vámpírokat és régi időket annak ezt érdemes elolvasnia.
*Következő hozzászólásokkal egybeszerkesztve. A jövőben javasolnám a szerkesztés funkció használatát. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2010-12-22 13:18:29
beküldve: 2010-12-21 22:26:12
(#1255) David Eddings: A prófécia gyermeke
A mágia királynője
A varázsló játszmája
A nyugat hadura
A mágusok végjátéka
vagyis rövidebben a Belgariad-sorozat (nem szimplán szeretem, IMÁDOM )
Peter S. Beagle: Az utolsó egyszarvú
Alexandre Dumas: Moste Cristó grófja
A mágia királynője
A varázsló játszmája
A nyugat hadura
A mágusok végjátéka
vagyis rövidebben a Belgariad-sorozat (nem szimplán szeretem, IMÁDOM )
Peter S. Beagle: Az utolsó egyszarvú
Alexandre Dumas: Moste Cristó grófja
beküldve: 2010-12-21 21:02:18
(#1254) Húúú van pár kedvencem
pl.: Stephenie Meyer: Eclipse,
Christopher Paolini: Brisingr,
Richard Matheson: Legenda vagyok,
Ken Follett: A katedrális,
Philip Pullman: Az arany iránytű,
a Pokoli báléjszakák,
Stephen King könyvek,
és még soksoksok más
pl.: Stephenie Meyer: Eclipse,
Christopher Paolini: Brisingr,
Richard Matheson: Legenda vagyok,
Ken Follett: A katedrális,
Philip Pullman: Az arany iránytű,
a Pokoli báléjszakák,
Stephen King könyvek,
és még soksoksok más
Time waits for no one.
figyeljetek ez nem a vitaszoba ha veszekedni akartok akkor menyetek a vitaszobára(XD nem fére érteni)okés?
*Toronyidézet törölve. Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
Szerk: Moderátor 2010-12-22 13:14:25
Vagy te analfabéta vagy?
ebben sajnos igazad van
a hozzászólásokat is egy program olvassa fel nekem, az én mélyenszántó gondolataimat meg anyukám pötyögi be helyettem
am nem akartam beszólni, de tvájlájtra azt mondani, h vámpíros regény az olyan mintha azt mondanád, h a Süss fel nap egy eposz
de ettől még én is magamhoz nyúlok, miközben tvájlájtot olvasok. nem kell azt szégyelni
Nos ha neked az anyád pötyögi be "mélyenszántó gondolataidat" ahoz csak gratulálni tudok.
A Twilight pedig igenis vámpíros könyv... lehet, h a te izlésedhez túl romantikus, de akkor is vámpíros.
Viszont a véresebb vámpíros könyvekre is tudok jó példát sorolni: Laurell K. Hamiltontól az Anita Blake, vámpírvadász, Anne Rice könyvek...stb.
-
Szerk: C-san 2010-12-21 19:15:29
beküldve: 2010-12-21 18:23:17
(#1251) Nekem a kedvenceim:
Cassandra Clare: Végzet ereklyéi sorozat - Ezt a sorozatot egyszerűen imádom. Mozgalmas, izgalmas fantasy, amiben van romantika de nem a túlzott nyáladzás, ami manapság szokás a regényekben, hanem megfelelő mennyiség.
Richelle Mead: Vámpírakadémia sorozat - A mostani vámpírőrület miatt sok a vámpíros könyv. Ezzel a sorozattal egy kincsre találtam. Egyszerűen ijesztő milyen jól felépíti a világot és bár itt-ott van hiányérzet, de a vámpírkönyvek közül szerintem az egyik legjobb.
Libba Bray: Gemma Doyle sorozat - Nem nagyon szoktam régi időkben játszódó regényeket olvasni. Max ha nagyon jó. És ez az.
Amúgy a Twilight témához: Régen nagy fanja voltam, de amióta más könyvek is akadtak a kezembe azóta kiábrándultam. Annak ellenére úgy vélem a jobb könyvek közé tartozik, de nem érdemel akkora őrületet, mint kap.
Cassandra Clare: Végzet ereklyéi sorozat - Ezt a sorozatot egyszerűen imádom. Mozgalmas, izgalmas fantasy, amiben van romantika de nem a túlzott nyáladzás, ami manapság szokás a regényekben, hanem megfelelő mennyiség.
Richelle Mead: Vámpírakadémia sorozat - A mostani vámpírőrület miatt sok a vámpíros könyv. Ezzel a sorozattal egy kincsre találtam. Egyszerűen ijesztő milyen jól felépíti a világot és bár itt-ott van hiányérzet, de a vámpírkönyvek közül szerintem az egyik legjobb.
Libba Bray: Gemma Doyle sorozat - Nem nagyon szoktam régi időkben játszódó regényeket olvasni. Max ha nagyon jó. És ez az.
Amúgy a Twilight témához: Régen nagy fanja voltam, de amióta más könyvek is akadtak a kezembe azóta kiábrándultam. Annak ellenére úgy vélem a jobb könyvek közé tartozik, de nem érdemel akkora őrületet, mint kap.
Szerk: Sillya-chan 2010-12-21 18:25:19
Vagy te analfabéta vagy?
ebben sajnos igazad van
a hozzászólásokat is egy program olvassa fel nekem, az én mélyenszántó gondolataimat meg anyukám pötyögi be helyettem
am nem akartam beszólni, de tvájlájtra azt mondani, h vámpíros regény az olyan mintha azt mondanád, h a Süss fel nap egy eposz
de ettől még én is magamhoz nyúlok, miközben tvájlájtot olvasok. nem kell azt szégyelni
-
Szerk: ∂z 2010-12-21 16:59:54
De így az olyan sekélyes emberek is azonnal megértik, hogy mit akart Apus közölni, mint pl. én.
És nekem is elég egy ilyet bepostolnom, hogy
És máris mindenki vágja, hogy egyetértek.
Internetz FTW
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-12-21 14:55:43
beküldve: 2010-12-21 14:48:10
(#1248) Mondjuk ebben is van némi igazság
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-12-21 14:34:35
(#1247) Nem azt várom, h mindenki az én véleményem ossza.
De sztem lehet rendes módon is közölni az ellenvéleményt.
De sztem lehet rendes módon is közölni az ellenvéleményt.
-