Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Ha valaki fórumozik, ne várja el, hogy csak dicsérjék a véleményét, hanem számítson a negatív kritikára is!
Tiszta szánalom az ilyennek mint te... Miért nem írod azt, h te mit szeretsz ahelyet, h beszolsz másoknak? Vagy te analfabéta vagy és azt se tudod mi az, h KÖNYV?
Ha valaki fórumra ír az előbb utóbb számíthat ilyesmire. Ez van ez lesz. Ez nem twitter vagy facebook, ez egy fórum, ahol az emberek jobb esetben reagálnak a másiknak legyen az negatív vagy pozitív reakció.
Na de... rendes könyvben jelenleg Stephani Perry Resident Evilét olvasom el istentudja hanyadszorra és jelenleg a Code: Veronica kötetnél tartok. A végével és az egyik kedvenc karakterem sorsával továbbra sem vagyok kibékülve, dehát ez van. Ami mégmegdöbbentőbb... Tök jó az Original Soundtrackkel a háttérben olvasni...
Light novel téren meg örülök, mint majom a farkának, mert megjött a Spice and Wolf 2 (angol) és a Kyo Kara Maou 6 (német), szal' most elvagyok egy ideig.
Anne McCaffrey könyveit nagyon szeretem, bár jó lenne tőle többet olvasni(szeretem a sárkányos történeteket)
Jane Austin
De a magyar klasszikusokat is szeretem Jókai Mór, Mikszáth.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Tiszta szánalom az ilyennek mint te... Miért nem írod azt, h te mit szeretsz ahelyet, h beszolsz másoknak? Vagy te analfabéta vagy és azt se tudod mi az, h KÖNYV?
Heather Graham: A vakmerő 10/10
Jeaniene Frost: Síri csendben 10/9
Kate Mosse: A kripta 10/9
Sherrilyn Kenyon: Ördögi tánc 10/9
Susan Wiggs: Liliom és leopárd 10/9
Kresley Cole: Vámpírvér 10/9
Candace Camp: Kincskeresők 10/7
(Ezért nem vágom, miért hisztiznek, ha az animéket a mesékhez hasonlítgatják. Jó pár anime csak örülne, ha negyedannyi mondanivaló szorult volna belé, mint egy Andersen történetbe.)
Szerintem azért, mert egy csomó hangos ember nem találja a fákat az erdőben. Azt hiszik, hogy 1. a mese az gyerekeknek való és 2. gyereknek lenni valami szörnyű állapot, amit jó minél előbb kinőni; tehát aki mesét olvas/hallgat/néz, és már nem gyerek (itt: a hangosok szerint csak úgymond komoly (valójában holtunalmas, érdektelen és szürke, de legalábbis racionális) dolgokkal kéne foglalkoznia), annak biztos valami baj van a fejével. Tulajdonképpen sajnálnám is őket ezért, ha nem lennének ennyire erőszakosak.
Véssétek fel a szívetekbe, ha ugyan még nem véstétek volna fel: az igazi mese mindig jó.
Persze, szeretem az ilyen történeteket, a kérésem független az alkonyattól, egyszerűen a vámpíros téma valahogy... sose mozgatott meg :/ Köszönöm az ajánlásokat, mazsolázgatok belőlük :)
ajánljatok már valami jó kis könyvecskét? )
Karen Rose: Nagyon jó krimi.
Vagy Brenda Joyce, Julia Quinn, Mary Mackie, Barbara Wood, Barbara Erskine. Mindegyik könyvük izgalmas és fordulatos.
Paranormális könyvek között is vannak azért jók. nem mind Alkonyat szerű csöpögős. Egyszer ezekkel is érdemes próbálkozni, de csak akkor ha szereted az izgalmas karakterközpontú történeteket.
[Link]
Neil Gaimant már ajánlották, jó hogy eszembe juttattad, szerintem majd nekiesek vmelyik könyvének. Köszi, apus ~ Ésés Biff evangéliuma édes x3
Amúgy eredeti Andersen meséket olvasok mostanság, ésés lementem alfába. Ezek gyönyörűek ~
(Ezért nem vágom, miért hisztiznek, ha az animéket a mesékhez hasonlítgatják. Jó pár anime csak örülne, ha negyedannyi mondanivaló szorult volna belé, mint egy Andersen történetbe.)
Arkagyij, és Borisz Sztugackij - Piknik az árokparton (Stalker)
Zseniális. Ennyi