Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2010-07-18 20:06:11
(#1186) Agatha Cristie - Poirot és Miss Marple sorozrat (a film a nyomába sem ér)
Mary Hooper - Édességek kicsiny boltja
Celia Rees - Bűbájos Mary és Farkasszem
Mary Hooper - Édességek kicsiny boltja
Celia Rees - Bűbájos Mary és Farkasszem
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-07-18 16:14:44
(#1185) Lois Lowry - Nyáron történt
Szomórú az egész könyv, de én mégis szeretem :) kellemes hangulatot árszt, de a szomorú részeken nagyokat lehet sírni T____T
Lois Lowry - Emlékek őre
Egy olyan világot mutat be, ahol én személy szerint nem szívesen élnék :S Egy csomó szabály van mindenhol, még talán azt is megmondják hogy mikor vegyenek levegőt
majd ha több eszembe jut még írok ^^"
Szomórú az egész könyv, de én mégis szeretem :) kellemes hangulatot árszt, de a szomorú részeken nagyokat lehet sírni T____T
Tökre megijedtem amikor kiderült, hogy a csaj nővére leukémiás :S
Lois Lowry - Emlékek őre
Egy olyan világot mutat be, ahol én személy szerint nem szívesen élnék :S Egy csomó szabály van mindenhol, még talán azt is megmondják hogy mikor vegyenek levegőt
És ha mondjuk valaki 3szor megszegi a szabályokat, akkor valami injekcióval megölik éss bedobják egy nagy fekete lyukba a többi hulla közé T____T
majd ha több eszembe jut még írok ^^"
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
beküldve: 2010-07-18 12:56:26
(#1184) Karen Rose: Sikíts értem 10/10 (krimi)
Jobban tetszett az első kötetnél. Izgalmas, szívbemarkoló, letehetetlen. Szereplők rettegése, fájdalma átérezhető. Daniel és Luke féle pasit én is eltudnék magamnak fogadni. Szeretem ha egy férfi kitudja mutatni az érzéseit , ha az átélt borzalmak hatására ők is tudnak sírni, de közben mégis férfiasak maradnak. Ettől lesz életszerűbb a történet. Mindenkinek érdemes elolvasni, mert nagyon jó.
Sherrilyn Kenyon: Végzetes ölelés 10/10 ( paranormális fantasy)
Ezzel a kötettel Kenyon bekerült a nagy kedvenceim közé. Tetszett a mitológiával, történelemmel, fantasyval kevert egyedien megalkotott jól kidolgozott világ. Cinikus humor továbbra is isteni. Történet izgalmas, akciódús, szívbemarkoló. Ward könyveihez hasonlóan itt is egyre több kedvenc szereplőt lehet találni, emiatt a sztori is egyre jobb lesz. Sunshine eleinte nem volt szimpatikus, de a végére már vele sem volt bajom. Könyv vége meg olyan ami után nagyon nehéz lesz a várakozás a következő kötetekig. Már most olvasnám Zarek, Wulf, Vane, Valerius, Acheron és Nick könyvét. Kihagyhatatlan sorozat.
Brenda Joyce: Halálos vágy 10/10 (romantikus krimi)
Nagyon megszerettem ezt a sorozatot. Hart egy álompasi.
Francesca a sorozat elején a minden lében kanál viselkedése miatt még nem volt szimpatikus, de már őt is megkedveltem. Francesca, Hart és Bragg szerelmi háromszöget izgalmassá tette Bragg feleségének feltűnése, akit 4 éve nem látott. Gyűlöli a hűtlen nőt, de vonzódik is hozzá. Connie és Montrose remélem kibékülnek. Drukkolok Evannak, hogy összejöjjön Maggievel, nagyon összeillenek, de Bartolla szerintem még sokszor befog kavarni nekik. Jó lenne ha Evannak sikerülne rendeznie az adósságait . Nem örülnék neki, ha megölnék. Krimi szál is jó volt. Nagyon várom a következő részt , érdekel ki és miért tette tönkre Sarah műtermét. Jó lenne ha jövőre a Deadly sorozat maradék 3 kötete is megjelenne. Utána a Bragg sagát is szívesen olvasnám magyarul. Előzmény is nagyon jó lehet. Ezt a sorozatot mindenkinek ajánlom, megérdemelne nagyobb népszerűséget.
Catherine Anderson: Megsebzett szív 10/8
Lírai, szomorú hangulatú könyv. Lányt megverték , megerőszakolták, rettegésben élt. Fiú elvesztette a családját egy autóbalesetben, emiatt alkoholba fojtotta a bánatát. A két szereplő több évnyi szenvedés után a könyv elején összetalálkozott és végre megismerhették a boldogságot. Érdemes elolvasni.
Gena Showalter: Éjsötét bosszú 10/10 ( paranormális fantasy)
Első két kötet is tetszett, de ez felülmúlta az első kettőt is. Nem lehetett letenni. Könyv végig olvastatta magát, nem tudnék rá negatívat mondani. Szereplőket nem lehet nem szeretni. Végre újra szerepelt Torin. Parist nagyon sajnáltam amikor döntenie kellett, hogy a barátját, vagy a szerelmét válassza. Kiderült az is, hogy ki mozgatja háttérben a szálakat, erre a fordulatra nem számítottam. Voltak olyan ismerőseim akiknek az első két kötet nem jött be, de miután elolvasták az Éjsötét bosszút már nekik is kedvenccé vált a sorozat. Érdemes elolvasni Reyes történetét, nem lehet benne csalódni.
Jobban tetszett az első kötetnél. Izgalmas, szívbemarkoló, letehetetlen. Szereplők rettegése, fájdalma átérezhető. Daniel és Luke féle pasit én is eltudnék magamnak fogadni. Szeretem ha egy férfi kitudja mutatni az érzéseit , ha az átélt borzalmak hatására ők is tudnak sírni, de közben mégis férfiasak maradnak. Ettől lesz életszerűbb a történet. Mindenkinek érdemes elolvasni, mert nagyon jó.
Sherrilyn Kenyon: Végzetes ölelés 10/10 ( paranormális fantasy)
Ezzel a kötettel Kenyon bekerült a nagy kedvenceim közé. Tetszett a mitológiával, történelemmel, fantasyval kevert egyedien megalkotott jól kidolgozott világ. Cinikus humor továbbra is isteni. Történet izgalmas, akciódús, szívbemarkoló. Ward könyveihez hasonlóan itt is egyre több kedvenc szereplőt lehet találni, emiatt a sztori is egyre jobb lesz. Sunshine eleinte nem volt szimpatikus, de a végére már vele sem volt bajom. Könyv vége meg olyan ami után nagyon nehéz lesz a várakozás a következő kötetekig. Már most olvasnám Zarek, Wulf, Vane, Valerius, Acheron és Nick könyvét. Kihagyhatatlan sorozat.
Brenda Joyce: Halálos vágy 10/10 (romantikus krimi)
Nagyon megszerettem ezt a sorozatot. Hart egy álompasi.
Francesca a sorozat elején a minden lében kanál viselkedése miatt még nem volt szimpatikus, de már őt is megkedveltem. Francesca, Hart és Bragg szerelmi háromszöget izgalmassá tette Bragg feleségének feltűnése, akit 4 éve nem látott. Gyűlöli a hűtlen nőt, de vonzódik is hozzá. Connie és Montrose remélem kibékülnek. Drukkolok Evannak, hogy összejöjjön Maggievel, nagyon összeillenek, de Bartolla szerintem még sokszor befog kavarni nekik. Jó lenne ha Evannak sikerülne rendeznie az adósságait . Nem örülnék neki, ha megölnék. Krimi szál is jó volt. Nagyon várom a következő részt , érdekel ki és miért tette tönkre Sarah műtermét. Jó lenne ha jövőre a Deadly sorozat maradék 3 kötete is megjelenne. Utána a Bragg sagát is szívesen olvasnám magyarul. Előzmény is nagyon jó lehet. Ezt a sorozatot mindenkinek ajánlom, megérdemelne nagyobb népszerűséget.
Catherine Anderson: Megsebzett szív 10/8
Lírai, szomorú hangulatú könyv. Lányt megverték , megerőszakolták, rettegésben élt. Fiú elvesztette a családját egy autóbalesetben, emiatt alkoholba fojtotta a bánatát. A két szereplő több évnyi szenvedés után a könyv elején összetalálkozott és végre megismerhették a boldogságot. Érdemes elolvasni.
Gena Showalter: Éjsötét bosszú 10/10 ( paranormális fantasy)
Első két kötet is tetszett, de ez felülmúlta az első kettőt is. Nem lehetett letenni. Könyv végig olvastatta magát, nem tudnék rá negatívat mondani. Szereplőket nem lehet nem szeretni. Végre újra szerepelt Torin. Parist nagyon sajnáltam amikor döntenie kellett, hogy a barátját, vagy a szerelmét válassza. Kiderült az is, hogy ki mozgatja háttérben a szálakat, erre a fordulatra nem számítottam. Voltak olyan ismerőseim akiknek az első két kötet nem jött be, de miután elolvasták az Éjsötét bosszút már nekik is kedvenccé vált a sorozat. Érdemes elolvasni Reyes történetét, nem lehet benne csalódni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2010-07-05 18:40:35
(#1183) beküldve: 2010-07-05 18:06:51
(#1182) Alexander Dumas: Monte Cristo grófja
Mors certa, hora incerta. Dii a nullo videntur,ipsi autem omnia vident.
beküldve: 2010-07-05 14:10:52
(#1181) Szörnyű egyébként ez a tininlányok-féle vámpírmánia mostanság.
Amikor még tini voltam, nekem akkor sem jöttek be a tini könyvek. Ezekben a könyvekben és filmekben még a vámpírpasik sem vonzóak és férfiasak.
Nauszika
Korg Polaris volt Leo Mills-től
Egy kötetes? Ez a könyv inkább csak akciódús , vagy benne dráma és vicces rész is?
Kresley Cole 2. és 3. kötet
2. Vámpírszerető
1700-as évek elején Nikolai és Murdoch vámpírként tért haza a háborúból. Kastélyban pestis járvány pusztított és orosz fosztogató bandák is betörtek. Wroth család haldoklott. A 2 fivér Sebastiant és Conradot akarata ellenére vámpírrá változtatta. Mindkét fiút megviseli az átváltozás, ők inkább a halált választották volna. Nikolaiék viszont azt akarták, hogy éljenek.
300 évvel később. Sebastian telve gyűlölettel és örök magányra kárhoztatva nem sok értelmét látja az életnek, amíg egy gyönyörű és veszedelmes teremtés el nem jön hozzá, hogy megölje. A Dermedtszívű Kaderin két imádott leánytestvére a vámpírok áldozatává vált, azóta a valkűrnek nincsenek érzései. Sebastiant mégsem tudja megölni, hanem egyből vonzódni kezd hozzá, érzései is visszatérnek. Sebastiant a valkűr lány visszahozza az életbe, életre kelti a testét. Ezek után Sebastian mindenhová követi a lányt, nem bír tőle elszakadni.
Talizmán kupát 250 évenként rendezik meg. Ez lényegében a versenyfutás a világkörül című Amazing race szerű valóságshow halhatatlanok számára kitalált változata. Versenyre több 100an jelentkeznek. Pl Kaderin a valkűr, Lucindeya a szírén, Bowen a vérfarkas, Mariketa boszorkány, Sebastian a vámpír, meg még nimfák, koboldok, tündérek, démonok stb. Résztvevőknek körbe kell járniuk a Földet, begyűjteni a talizmánokat, amuletteket, ékszereket és egyéb mágikus cuccokat. Trófeákhoz harc árán lehet jutni. Minden tárgy pontot ér ami a feladat nehézségi fokán és a megtalálható tárgyak mennyiségén alapul. Az a két versenyző aki a leghamarabb éri el a 87 pontot a döntőbe kerül. Utolsó fordulóig nem szabad gyilkolni, de a csonkítás, misztikus vagy fizikai fogva tartás megengedett. Ha valaki felhívja magára az emberek figyelmét azt kizárják. Fődíj Thrane kulcsa, amivel az idő kapuját lehet kinyitni és visszalehet menni a múltba. Kaderin a halott testvéreit szeretné visszakapni, Bowen az elvesztett szerelmét Mariaht. Verseny végig izgalmakkal és humorral lesz teli, aminek a végén Kaderin választásra kényszerül, szerelem vagy család, élet vagy halál.
2. kötet sokkal jobb lett az elsőnél, izgalmas, vicces, letehetetlen. Valkűrökön lehet most is a legtöbbet nevetni. Sebastiant és Bowent is nagyon könnyen a szívünkbe lehet zárni. Könyv végén elvarratlan szálak is maradtak, az egyik pont egy izgalmas jelenetnél maradt félbe. Nagyon rossz volt, hogy nem vehettem egyből a kezembe a folytatást.
10/10
3. Vámpírharc
Bowen MacRieve, a Lykae klán harcosa kis híján belepusztul, amikor 180 éve elveszíti az egyetlen neki rendeltetett nőt. A kegyetlen vérfarkas szíve jéggé fagy, nem osztja meg ágyát senkivel – míg össze nem hozza a sors ellenségével a fiatal Marikétával aki boszorkány. Bowen nem érti miért vonzódik a lányhoz. Marikétában halott szerelme született újjá? Vagy varázslat miatt vonzódik a lányhoz?
A talizmán kupa 3. napján Mariketa és Bowen Guatemala dzsungelében a lidércek sírkamrájában jár. Bowen bezárja a sírkamrába Marikétát 2 démon Rydstrom, Cade és 3 tündér Tera, Tierney és Hild társaságában. Marikéta dühében megátkozza Bowent akinek emiatt a sérülési nem fognak begyógyulni. Marikétát elragadják a lidércek. Bowen sérülten ( hiányzik az egyik karja, szeme ) a magyarországi Tűzsárkány vermének a foglya lesz. Mindenkire pokoli napok várnak. Amikor Bowen megmenekül, elindul megmenteni Marikétáékat. Bowen megfogadja, hogy megvédi a lányt a rá leselkedő gonosz erőktől. Elindulnak át a dzsungelen a 2 démon és 3 tündér társaságában ahol sok veszély leselkedik rájuk. Szemtanúi leszünk hídleszakadásnak, gerilla támadásnak, repülő szerencsétlenségnek is. Végig pörögnek az események, még több izgalom, még több humoros jelenet vár majd ránk. Történet végén több váratlan fordulatra is számíthatunk.
Ez a kötet eddig a sorozat legjobbja, fantasy kedvelőknek kihagyhatatlan. Más hangulatú mint a többi paranormális könyv, sokkal fantasysabb, emberek nem is kapnak benne lényeges szerepet. Borító gyönyörű, pont úgy néz ki rajta Bowen ahogy én is elképzeltem. Könyv címe egyébként félrevezető, ugyanis vámpír egyedül csak a 5. részben szerepel. Így akit a cím tartott vissza az elolvasásától, de szereti a fantasyt, az nyugodtan neki állhat.
10/10
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2010-06-30 13:22:48
(#1180) Danielle Steel könyveket olvastam (Keresztutak, Szárnyak, Magányos sas), élvezetes kis könyvek, mindhárom tetszett.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-06-30 08:22:21
(#1179) malazai bukottak könyvének regéje
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2010-06-30 00:38:30
(#1178) Én hosszas kihagyás után elkezdem beszerezni és kiolvasni az összes itthon megjelent WARHAMMER könyvet. Anno nagyon imádtam őket de sajna az animézés elvette az időmet eme művelődési formától Így hát most egy kis kihagyás következik animében na de ez nem azt jelenti hogy egyáltalán nem nézek csupán kicsit redukálom az animenézés időtartamát. Nagyon jók a Warhammer könyvek elsősorban, noha a Sci-fi-t imádom ajánlom mindenkinek a fantasy világot bemutató Felix és Gotrek sorozatot, nekem nagyon bejön William King stílusa. Aztán pedig egyértelműen Ian Watson műveit kell megemlítenem ami már a 40 000-es évet mutatja be hihetetlen hangulattal és karakterekkel. Végül két másik sorozat jön majd a Dan Abnett féle Gaunt szellemi regénysorozat és a Dawn of War című játék történetét leíró trilógia. Jó kis olvasmány lesz az tuti
Ha ezekkel végeztem azt hiszem belevágok Frank Herbert Dűne világába is...az sem kevés
Ha ezekkel végeztem azt hiszem belevágok Frank Herbert Dűne világába is...az sem kevés
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-06-28 13:39:04
(#1177) Lovecraft RULEZ!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-06-28 13:25:37
(#1176) Darren Shan könyvek közül csak a vámpírosokkal találkoztam, de azok eddig kifejezetten tetszettek
A démonos könyvei már csak a borító miatt se szimpatikusak.
Ha már démonok: H.P. Lovecraft
Belekezdtem a "Rémület Dunwichben"-be és alig bírtam letenni. Egyszerűen annyira beszippantott a történet, hogy hihetetlen -vagy csak én vagyok túl nagy könyvmoly
A másik ajánlatom egy Diablo könyv lenne, amivel már réges-rég találkoztam, a címe talán "Vér szava" volt vagy valami hasonló
A démonos könyvei már csak a borító miatt se szimpatikusak.
Ha már démonok: H.P. Lovecraft
Belekezdtem a "Rémület Dunwichben"-be és alig bírtam letenni. Egyszerűen annyira beszippantott a történet, hogy hihetetlen -vagy csak én vagyok túl nagy könyvmoly
A másik ajánlatom egy Diablo könyv lenne, amivel már réges-rég találkoztam, a címe talán "Vér szava" volt vagy valami hasonló
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-06-28 13:36:13
Eragon 1. rész - Ajánlom mindenkinek aki szereti a misztikus sárkányos dolgokat(izgalmas könyv félig olvastam ki)
Az Eragon tényleg jó könyv,már nagyon várom a folytatást (és ráadásul nem csak nagyon,hanem sajnos jó régóta).A filmet viszont szerény véleményem szerint hmmm..nem éri meg megnézni.
Egyébként én is nagy könyvmániás vagyok,Vavyan Fable minden könyvét szeretem,na meg Ken Follet Katedrálisát és Cecilia Randall Hyperversumát is.Többek közt.Nagyon sok több közt)de már így is kisregényt írok..).A héten vettem 399 forintért egy Juliet McKenna könyvet (fantasy-kaland) ami meglepően jó volt,aki szereti annak bátran ajánlom az Einarinn legendája sorozatot.És merészen vállalom,hogy én bizony szeretem a Twilight sorozatot is,pedig annyira nem tartom magam hülyének.A zakkant az stimm.De nem hülye. :)
meg akartam nézni az Eragont(film) de köszi, hogy lebeszélsz róla.. ha annyira nem éri meg..
Hát a vámpíros az teljesen E/1, mind a 12.
A démonos az meg... hát... Nem egyszerű eset:
A démonos az meg... hát... Nem egyszerű eset:
Az első részben elindít egy történetet, mely a könyv végére csak részelegesen lesz lezárva. A 2.-ban egy teljesen másikat kezd el, mely - észrevehetően - az 1. cselekménye előtt játszódik. A 3. visszatér az elsőhöz, azt folytatja. Ugyan felvesz egy új szálat, amit le is zár, de az 1.-höz képest még mindig érezhető, hogy ez nem a dolog vége. A 4.-ben megint egy új történetet kapunk (ezt még csak most olvasom) Mind három cselekmény más, más főszereplővel, más környezetben, és azt hiszem, hogy más korban is
Szerk: Merchior 2010-06-25 20:28:16
beküldve: 2010-06-25 20:11:12
(#1173) Erről jut ezsembe....mármint a démonokról...pár démonos könyvet már olvasten de ami nagyon király vol és azóta is fel tom idézi ( már pedig ez csak a jó könyveknél esik meg nálam:P).az a :Korg Polaris voltLeo Mills-től...bár sztem már csak antikváriumba kapható....de ez a könyv vitte a pálmát gonoszságban...vér annyira nem volt benne bár az elején vot de itt ami durva a szövődméynek és a vége a könyvnek én ott azt hittem hogy megööm magam hirtelenjében....nagyon váratlanul ért....ha tudjátok olvassátok el sztem jó könyv és köszike a tippet. : Elhaym
Szerk: Nauszika 2010-06-25 20:11:42
beküldve: 2010-06-25 19:49:06
(#1172) Amúgy a Darren Shan könyvekkel az volt a legnagyobb bajom, hogy egyes szám, első személyben íródtak.
Legalábbis a Démonmester az ilyen volt.
Jobban szeretem a harmadik személyben fogalmazott történeteket. De ez nem azt jelenti hogy nem lehetnek jó első személyű sztorik (pölö Anne Rice is abban ír).
Legalábbis a Démonmester az ilyen volt.
Jobban szeretem a harmadik személyben fogalmazott történeteket. De ez nem azt jelenti hogy nem lehetnek jó első személyű sztorik (pölö Anne Rice is abban ír).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar