Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2010-06-25 16:34:19
(#1171) Én szeretem Darren Shan Démonkönyveit, viszont a vámpírosokat még nem olvastam. El kéne már kérni barátnőmtől. sok jót hallottam már róla, meg ő is régóta ajánlgatja. na majd valamikor elkérem.
beküldve: 2010-06-25 16:29:11
(#1170) Darren Shan könyvei közül a vámpírosak tényleg jók, viszont a démonosak nem jöttek be annyira. Ha már horror, akkor Stephen King.
Az Eragon jó könyv, bár az elsőben még kiforratlan, de a harmadikban már egész jól ír :) Várom a negyedik kötetet.
Nekem most adták kölcsön az Alkonyat befejező kötetét egy táborban, ahol segítő vagyok, és kiderült, hogy az összes 11-12 éves kislány olvasta és rajong érte. Miért is van rajta 16-os karika?
Félreértés ne essék, olvastam őket, de nem jöttek be. (Ismerni kell az ellent, no meg mindenféle vámpíros könyvet. Szörnyű egyébként ez a tininlányok-féle vámpírmánia mostanság. Bezzeg a Hellsingtől még mindig félnek.) Ha már a barátnőm megveszi, akkor kölcsönkérem tőle... de megvenni... na, arra nem vállalkoznék :)
Az Eragon jó könyv, bár az elsőben még kiforratlan, de a harmadikban már egész jól ír :) Várom a negyedik kötetet.
Nekem most adták kölcsön az Alkonyat befejező kötetét egy táborban, ahol segítő vagyok, és kiderült, hogy az összes 11-12 éves kislány olvasta és rajong érte. Miért is van rajta 16-os karika?
Félreértés ne essék, olvastam őket, de nem jöttek be. (Ismerni kell az ellent, no meg mindenféle vámpíros könyvet. Szörnyű egyébként ez a tininlányok-féle vámpírmánia mostanság. Bezzeg a Hellsingtől még mindig félnek.) Ha már a barátnőm megveszi, akkor kölcsönkérem tőle... de megvenni... na, arra nem vállalkoznék :)
beküldve: 2010-06-25 13:20:57
(#1169) Nauszika:
Mivel szereted Hamilton könyveit, ajánlom neked Wardot, Kenyont, Showaltert és Colet is. Vagy Frostot, ez még véresebb. Ezek is nagyon jó fantasyk, izgalmasak, viccesek, tele vannak jó szereplővel. Ezek sem tini könyvek.
\Merchior/
Darren Shan: Sajnos ez is ifjúsági, így nem bírtak lekötni a könyvek. Nem szeretem az olyan sorozatokat ahol fiatalok a főszereplők. :(
Mivel szereted Hamilton könyveit, ajánlom neked Wardot, Kenyont, Showaltert és Colet is. Vagy Frostot, ez még véresebb. Ezek is nagyon jó fantasyk, izgalmasak, viccesek, tele vannak jó szereplővel. Ezek sem tini könyvek.
\Merchior/
Darren Shan: Sajnos ez is ifjúsági, így nem bírtak lekötni a könyvek. Nem szeretem az olyan sorozatokat ahol fiatalok a főszereplők. :(
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2010-06-25 13:21:22
beküldve: 2010-06-24 14:51:47
(#1168) Én a horror és fantasy kedvelőknek ajánlanám Laurell K. Hamilton: Anita Blake és Merry Gentry sorozatát...Anita Blake eddig 15 kötete van kint...nemrég jött ki az új kötete .Merry Gentry eddig még 4 kötete van kint (tudtommal)...mind kettő nagyon jó! sok benne a ....mészárlás...stb... bár a merry Gentry sorozatban fő szerepe van a testi kapcsolatoknak...szóval erősen nagykorúaknak ajánlom...nem kislányregény.....-.-....a Blake sorozatról nem is beszélve...ahhoz meg inkább gyomor kell...főleg a vizuális alkatoknak.... Személy szerint nekem azért ő a kedvencem mert nagyszerűen kombinálja a horrort és az erotikát...egyszerűen zseniális...nem beszélve a fantasy lényekről akik/amik benne vannak.....olyan ihletet adó olvasmány hogy csak úgy ordít a könyvespolcról!!!! tocsog a vértől ...*muhahaha*...ajánlom hogy nézzen utána akit érdekel ......(jó olvasást előre is ) (jah nem elfelejtendő:Anita Blake vámpíros/vérlényes....stb. Merry Gentry: Shide (tündér) és egyéb lények...pl: goblin..stb....
Az Eragon tényleg jó könyv,már nagyon várom a folytatást (és ráadásul nem csak nagyon,hanem sajnos jó régóta).A filmet viszont szerény véleményem szerint hmmm..nem éri meg megnézni.
Egyébként én is nagy könyvmániás vagyok,Vavyan Fable minden könyvét szeretem,na meg Ken Follet Katedrálisát és Cecilia Randall Hyperversumát is.Többek közt.Nagyon sok több közt)de már így is kisregényt írok..).A héten vettem 399 forintért egy Juliet McKenna könyvet (fantasy-kaland) ami meglepően jó volt,aki szereti annak bátran ajánlom az Einarinn legendája sorozatot.És merészen vállalom,hogy én bizony szeretem a Twilight sorozatot is,pedig annyira nem tartom magam hülyének.A zakkant az stimm.De nem hülye. :)[/QUOTE]
Nekem tetszett a film is bár igaz hogy nagyon elnagyolt. A Fable könyvek nálam is előkelő helyeken végeznek.Igen csak ajánlani lehet azokat a könyveket. A Hyperversummal én nem rég találkoztam, de nekem egyből a szívemhez nőtt. Amit még nagyon szeretek az: Az ördög szolgálatában, Farkas-,Föld-,Tűz- népe.Mind 3 könyv nagyon jó. És bizony én is sorolhatnám még. Sok helyen olvastam, hogy a Twilight nagy port kavart. Nekem tetszett. Sztem igen egyéni kinek mi tetszhet meg.
beküldve: 2010-06-24 13:05:34
(#1166) Egy klassz könyvet olvasok most a méltán híres Daniel Keyes-től a címe Virágot Algernonnak. Mindenkinek ajánlom figyelmébe nagyon jó könyv. Továbbá Daniel Keyes többi könyvét is ajánlom a Szép álmokat Billy és a Billy Milligan háborúi című műveket. Lebilincselő könyvek egy skizofrén emberről akinek a személyisége 24 felé hasadt, méghozzá 24 különböző nemű, korú és beállítottságú személyiséggé. És még hozzáfűzném hogy ez a férfi valóban élt a '70-es években és gyilkossággal vádolták. Tehát akit érdekel a téma az vesse bele magát megéri
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Eragon 1. rész - Ajánlom mindenkinek aki szereti a misztikus sárkányos dolgokat(izgalmas könyv félig olvastam ki)
Az Eragon tényleg jó könyv,már nagyon várom a folytatást (és ráadásul nem csak nagyon,hanem sajnos jó régóta).A filmet viszont szerény véleményem szerint hmmm..nem éri meg megnézni.
Egyébként én is nagy könyvmániás vagyok,Vavyan Fable minden könyvét szeretem,na meg Ken Follet Katedrálisát és Cecilia Randall Hyperversumát is.Többek közt.Nagyon sok több közt)de már így is kisregényt írok..).A héten vettem 399 forintért egy Juliet McKenna könyvet (fantasy-kaland) ami meglepően jó volt,aki szereti annak bátran ajánlom az Einarinn legendája sorozatot.És merészen vállalom,hogy én bizony szeretem a Twilight sorozatot is,pedig annyira nem tartom magam hülyének.A zakkant az stimm.De nem hülye. :)
"If this is all a dream, don't wake me up."
beküldve: 2010-06-24 12:35:00
(#1164) Nekem kedvenc könyveim(ami nem manga)
Eragon 1. rész - Ajánlom mindenkinek aki szereti a misztikus sárkányos dolgokat(izgalmas könyv félig olvastam ki)
Exodus 2100-Ez is nagyon jó és izgalmas könyv, a 2100-ban (jövő) történtekről ír
Öööö aztán még van sok de egyenlőre ezt ajánlom nektek
Exodus 2100-Ez is nagyon jó és izgalmas könyv, a 2100-ban (jövő) történtekről ír
Öööö aztán még van sok de egyenlőre ezt ajánlom nektek
beküldve: 2010-06-15 20:27:03
(#1163) Hát úgy az egész Darren Shan könyv mizériához.
Majd talán ha valakinek meglesz az ismerősök közül kiváncsiságból elolvasom, de inkább én nem költök rá pénzt :P
Majd talán ha valakinek meglesz az ismerősök közül kiváncsiságból elolvasom, de inkább én nem költök rá pénzt :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-06-15 20:20:53
(#1161) Elhiszem, de nekem ez az egy (név szerint: Démonmester) bőven elég volt XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Vacsora és verekedések. Viszont én meg imádom őket A Vámpírkönyvek sorozata is nagyon ott volt, de ez, a Démonvilág sorozat, mely nemrégiben fejeződött be.... Véresebb, izgalmasabb, bonyolultabb, kalandosabb.... Igaz, még csak a harmadiknál tartok, de már most volt benne annyi csavar, hogy képtelenség mindenre odafigyelni
beküldve: 2010-06-15 20:00:40
(#1159) Hát én olvastam egy Darren Shan könyvet, és annyira nem nőtt a szívemhez :S
Ha horrort akarok olvasni (nem tini horrort) akkor inkább Stephen King, vagy Howard Phillips Lovecraft.
Ha horrort akarok olvasni (nem tini horrort) akkor inkább Stephen King, vagy Howard Phillips Lovecraft.
Ha vámpírok, akkor Darren Shan. De ha démonok, varászlat, más univerzumok, akkor is Darren Shan
beküldve: 2010-06-15 19:48:27
(#1157) Stephen King az jó is, de a jelenlegi kedvenc íróm Philip K Dick. A "twalajth"-ról viszont szó se essék!XD
Amit hallottam róla, hát elég bugyuta, és csöpögős. Ha értelmes vámpíros könyvet akarok olvasni, akkor inkább Anne Rice, vagy Vampire-The masquerade könyvek. Ezeknek legalább van igazi eszmei értéke, és nem cukormázas tinivámpír sztori XD
Amit hallottam róla, hát elég bugyuta, és csöpögős. Ha értelmes vámpíros könyvet akarok olvasni, akkor inkább Anne Rice, vagy Vampire-The masquerade könyvek. Ezeknek legalább van igazi eszmei értéke, és nem cukormázas tinivámpír sztori XD
Szerk: A Márk 2010-06-15 19:49:26