Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2009-09-23 16:11:58
(#1111) Nah látom azért vannak akik szeretik Tolkien bácsit Ha már ez szóba került: van olyan, aki jelentkezett a 4 Tolkien Levelezős Verseny-re? Vagy van olyan akit érdekel?
Dz hogy lehet unalmas? -.-
Dan: azaz ALIENS Meg Predator... De. Fantasy
Elnar ez eléggé kimerítő válasz volt Te is sokat olvasol, amint látom
Yaven: *bólogat*
Nah és Christopher Paolini könyveivel hogy álltok? Erről szép viták szoktak még lenni. Amúgy én most a Dragon Lance könyveket olvasgatom (a kötelezőkön kívül). Meg egy Twilight-ot
Dz hogy lehet unalmas? -.-
Dan: azaz ALIENS Meg Predator... De. Fantasy
Elnar ez eléggé kimerítő válasz volt Te is sokat olvasol, amint látom
Yaven: *bólogat*
Nah és Christopher Paolini könyveivel hogy álltok? Erről szép viták szoktak még lenni. Amúgy én most a Dragon Lance könyveket olvasgatom (a kötelezőkön kívül). Meg egy Twilight-ot
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-09-23 16:16:06
beküldve: 2009-09-23 15:33:45
(#1110) Rónaszegi Miklós: Az indiánhercegnő
Weis-Hickman: Dragonlance Krónikák
Cornelia Funke: Tintaszív
Petrovácz István: Nevelem a családom, Csere Rudi
Robert Kenneth: Északnyugati átjáró
Celia Rees: Bűbájos Mary, Farkasszem, Kalózok!
Gergely Márta: A mi lányunk
Maria Gripe: Agnes Cecilia
Gerald Durrell: Családom és egyéb állatfajták; Madarak, halak, rokonok; Istenek kertje; Rokonom, Rosy
Fekete István: Ballagó idő
Bosnyák Viktória: Tündérboszorkány
Louis Sachar: Stanley a szerencse fia
Roald Dahl: Boszorkányok, Matilda, Danny a szupersrác
... igazából elég sok van, szeretek olvasni :)
Weis-Hickman: Dragonlance Krónikák
Cornelia Funke: Tintaszív
Petrovácz István: Nevelem a családom, Csere Rudi
Robert Kenneth: Északnyugati átjáró
Celia Rees: Bűbájos Mary, Farkasszem, Kalózok!
Gergely Márta: A mi lányunk
Maria Gripe: Agnes Cecilia
Gerald Durrell: Családom és egyéb állatfajták; Madarak, halak, rokonok; Istenek kertje; Rokonom, Rosy
Fekete István: Ballagó idő
Bosnyák Viktória: Tündérboszorkány
Louis Sachar: Stanley a szerencse fia
Roald Dahl: Boszorkányok, Matilda, Danny a szupersrác
... igazából elég sok van, szeretek olvasni :)
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2009-09-23 12:25:49
(#1109) Shuichi L Minamino:
Érdemes.
Régebben főleg csak történelmi könyveket olvastam, mostanában kaptam rá a fantasyra, Kedvenc műfajom. :)
Azt hiszem ellátogatok az oldalra.
Amúgy J.R.R. Tolkien-nel hogy álltok? És a sci-fikkel valamint fantasykkal?
Érdemes.
Régebben főleg csak történelmi könyveket olvastam, mostanában kaptam rá a fantasyra, Kedvenc műfajom. :)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-09-22 22:59:09
(#1108) A Szilmarilok és A Gyűrűk Ura nagyon jó, a hobbittól nem voltam elájulva, de mégis a kedvenc történetem Tolkientől a Pepecs mester falevele.
Szilmarilok jó, Gyűrűkura elmegy. *utálja a hobbitokat - a film miatt* Per pill Salvatore-t hagytam félbe. Fantasyból alapom Terry Goodkind - Az Igazság Keresője sorozata, meg Tracy-Hickman Halálkapu ciklusa. Mókusból /M.A.G.U.S./ is olvastam jópár regényt, meg párat Káoszból is.
scifi: Dűne valahol 2. kötet közepén félbehagyva; szeressük még: Łem, Philip K. Dick, Wells, Orwell... Lovecraftot ki ne hagyjuk.
scifi: Dűne valahol 2. kötet közepén félbehagyva; szeressük még: Łem, Philip K. Dick, Wells, Orwell... Lovecraftot ki ne hagyjuk.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-09-22 20:53:31
Amúgy J.R.R. Tolkien-nel hogy álltok?
szerintem elég unalmas
de am fantasy metááááál. csak legyen pörgősebb vagy vmi
-
Amúgy J.R.R. Tolkien-nel hogy álltok?
Csak ennyit mondok: Gyűrűk Ura rulz! De tetszik még A hobbit és hasonlók.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
tolkientöl már sok könyvet olvastam.sci-fi pedig egy értelmű:ALIENS!!!!!a tolkien könyvek nem fantasyk?
Szerk: Dan 2009-09-22 18:25:52
Azt hiszem ellátogatok az oldalra.
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-09-22 18:15:21
(#1102) Az a lényeg, hogy neked tetszen. :) Nálam is volt olyan könyv amit én nagyon szerettem, mások nem igazán.
Nekem ezek a kedvenc könyveim.
[Link]
Aki szeret olvasni azt várjuk a Moly oldalra. Könyvszeretőknek ott a helye. :)
[Link]
Nekem ezek a kedvenc könyveim.
[Link]
Aki szeret olvasni azt várjuk a Moly oldalra. Könyvszeretőknek ott a helye. :)
[Link]
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Evermoreról eddig nem sok jót hallottam.
Itt van pár vélemény.
Itt van pár vélemény.
Elolvastam párat.én se mondom,hogy ez életem legjobb könyve és csak ezt olvasnám még világavilág,de nekem tetszett.Érdekes volt.Tényleg van egyfajta Alkonyat beütése,de a történet alapjábavéve más.Vannak benne pl kifejezetten érdekes dolgog.Pl.hogy a vörös tulipán az örök szerelem még a fehér rózsabimbó a szeretetlenség jele.
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-20 18:18:25
beküldve: 2009-09-20 15:48:12
(#1100) Evermoreról eddig nem sok jót hallottam.
Itt van pár vélemény.
[Link]
Dzirun, alister : Ha a vámpírt az anyja szüli már nem lehet hulla, de közben mégis vámpír, mert szemfoga van, nem érheti napfény, vért iszik, teleportál stb. Minden olyan tulajdonsága megvan ami vámpírrá teszi, csak a születése más. Felnőnek és ott már megáll felettük az idő és nem öregszenek tovább. De ha nem megy akkor nem muszáj vámpírnak tekinteni. Pl lehet más fantasy lénynek tekinteni, vagy a homo sapienstől elkülönült fajnak, ahogy egy-két könyv nevezi. Így nem fog csalódást okozni. :) Pl egy szakértő ezeket már modern vámpírnak nevezte az egyik újságban. Manapság minden újul és modernizálódik.
Yaven: " a leggonoszabbak is felvehetnek gyönyörű alakot"
Egyetértek. Pl RPGknél sokszor a gonoszak jobban néznek ki mint maga a főszereplő. :)
Alister:
"Erről van valami felmérés?"
Nincs, de a fórumozok korát lehet tudni és a legtöbb 20 év feletti.
-------------------
Most ezt a könyvet várom.
Gena Showalter: Atlantisz
Grace csinos és sikeres fiatal nő, aki nem igazán találja helyét az életben. Bátyja, Alex egy elveszett birodalom titkát kutatja, de amint közelébe ér a megfejtésnek, ismeretlen erők elragadják. Grace eltűnt bátyja keresésére indul, és a nyomokat követve megtalálja az átjárót, amit egy kegyetlen lény őriz. A titokzatos Darius azonban vonzalmat érez a lány iránt, és társául szegődik Atlantisz és Alex megmentésében.
Ketten hatalmas sereg toborzásába kezdenek, ugyanis Atlantisz létét egy ismeretlen földi gonosz és a vérszomjas vámpírfejedelem serege egyszerre veszélyezteti, miközben valahol az elérhetetlen vágyak birodalmában Alex szerelemre talál, amivel talán megválthatja a világot…
Ulpius oldalára felkerült
Lara Adrian : A vámpír ölelésének előzetese
[Link]
Itt van pár vélemény.
[Link]
Dzirun, alister : Ha a vámpírt az anyja szüli már nem lehet hulla, de közben mégis vámpír, mert szemfoga van, nem érheti napfény, vért iszik, teleportál stb. Minden olyan tulajdonsága megvan ami vámpírrá teszi, csak a születése más. Felnőnek és ott már megáll felettük az idő és nem öregszenek tovább. De ha nem megy akkor nem muszáj vámpírnak tekinteni. Pl lehet más fantasy lénynek tekinteni, vagy a homo sapienstől elkülönült fajnak, ahogy egy-két könyv nevezi. Így nem fog csalódást okozni. :) Pl egy szakértő ezeket már modern vámpírnak nevezte az egyik újságban. Manapság minden újul és modernizálódik.
Pl a sárga, görög dinnye is más, mégis mindkettő dinnye, Oroszlán és házi macska is más, mégis mindkettő macska. Amerikai és japán RpGk is mások, mégis mindkettő RPG. Régi és modern vámpír is más, mégis vámpír. :)
Yaven: " a leggonoszabbak is felvehetnek gyönyörű alakot"
Egyetértek. Pl RPGknél sokszor a gonoszak jobban néznek ki mint maga a főszereplő. :)
Alister:
"Erről van valami felmérés?"
Nincs, de a fórumozok korát lehet tudni és a legtöbb 20 év feletti.
-------------------
Most ezt a könyvet várom.
Gena Showalter: Atlantisz
Grace csinos és sikeres fiatal nő, aki nem igazán találja helyét az életben. Bátyja, Alex egy elveszett birodalom titkát kutatja, de amint közelébe ér a megfejtésnek, ismeretlen erők elragadják. Grace eltűnt bátyja keresésére indul, és a nyomokat követve megtalálja az átjárót, amit egy kegyetlen lény őriz. A titokzatos Darius azonban vonzalmat érez a lány iránt, és társául szegődik Atlantisz és Alex megmentésében.
Ketten hatalmas sereg toborzásába kezdenek, ugyanis Atlantisz létét egy ismeretlen földi gonosz és a vérszomjas vámpírfejedelem serege egyszerre veszélyezteti, miközben valahol az elérhetetlen vágyak birodalmában Alex szerelemre talál, amivel talán megválthatja a világot…
Ulpius oldalára felkerült
Lara Adrian : A vámpír ölelésének előzetese
[Link]
Pedig szerintem nagyon jó.Azért bocs,hogy nem veszem meg,de unokatesómnak megvan és általában elcsereberéljük a könyveket...
meh....
beküldve: 2009-09-14 19:14:01
(#1098) Nem tudom... Nekem nem tetszett. A Twilight saga jobb. Bár, van más könyv is, amit szeretek azon kívűl... De ez... Nem jött be.
Ki veszi meg? Egész jó áron adom, tényleg nincs semmi baja, meg, én úgy olvasom a könyveket, hogy nem hajtom ki olyan brutálúl. Szóval, még a gerince sincs megtörve/repedve.
Ki veszi meg? Egész jó áron adom, tényleg nincs semmi baja, meg, én úgy olvasom a könyveket, hogy nem hajtom ki olyan brutálúl. Szóval, még a gerince sincs megtörve/repedve.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)