Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2009-07-08 13:48:29
(#1048) én szeretem azokat a könyveket amik kiszámíthatatlanok és sokan halnak meg bennük vagy azokat amik izgalmasan mesélik el hogy milyen az élet egyes országokban : pontyok úsznak a tavaszi égen,édességek kicsiny boltja,szirmok a hamuban,farkasvér,kamo,eragon, szaki fény,asimov... csak ajánlani tudom őket egyébként az északi fényből készült az a nagyon rossz film az aranyiránytű ne féljetek a könyv nagyon jó
in my hands the means, in my heart , the will// Beyond Birthday in front of the world
Mondj valami újat is Na jó viccet félretéve, csak nem te is olvasod
A full könyveket nem, de majdnem az összes műve megvan gépen, aztán azon szoktam olvasni. Amúgy neem "A kívülálló" a kedvencem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-07-08 13:28:04
beküldve: 2009-07-08 13:18:07
(#1046) Történetre sem emlékszel?
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
És mi volt a címe?
Sajna nem emlékszem,már úgy kb. 7 éve tünt el,pedig érdekes volt.
Sajna nem emlékszem,már úgy kb. 7 éve tünt el,pedig érdekes volt.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2009-07-07 21:10:15
És mi volt a címe?
Lovecraft metál (örök kedvenc a Randolph Carter vallomása), Sir Terry pedig még inkább!
Lovecraft metál (örök kedvenc a Randolph Carter vallomása), Sir Terry pedig még inkább!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-07 20:52:51
(#1043) Mostanában nem olvastam regényt.Régen volt 1 kedvencem,de elveszett a könyv.
at the end,we all die alone
Mondj valami újat is Na jó viccet félretéve, csak nem te is olvasod? Ha szabad tudnom melyik a kedvenc novellád? Nekem az eddig olvasottak közül a "Szín az űrből". A 2. kötetben van benn.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Howard Phillips Lovecraft Összes Művei!
Isten vagy!! XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-07-07 19:10:32
(#1040) Howard Phillips Lovecraft Összes Művei! Egy háromkötetes gyűjtemény ami Lovecraft misztikus, horror novelláit tartalmazza (meg pár érdekes irodalmi tanulmányt pl. a Necronomicon története). Összefogóan Lovecraft irodalmi munkássága.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-07 18:56:40
(#1039) Nekem egyértelmű kedvenc Sir Terry nagy nagy műve, a Korongvilág sorozat. *várja hogy valaki osztozzon lelkesedésében*
persze vannak mások is pl Monte Cristo Grófja, meg még rengeteg könyv amit egyszer úgyis lefogok írni.
Hát hiába várja...
persze vannak mások is pl Monte Cristo Grófja, meg még rengeteg könyv amit egyszer úgyis lefogok írni.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-07-07 20:46:10
beküldve: 2009-07-04 13:59:01
(#1038) Hát sok van én nagyon szeretem a sárkányokat ezért van
Pl: a Sárkányszem meg a Sárkánytan
De most az Alkonyat-Twilight és most az Új Hold!!!:))
Aztán Eragon az is nagy favourite!!!:)) Meg a további kötete!!:))
Pl: a Sárkányszem meg a Sárkánytan
De most az Alkonyat-Twilight és most az Új Hold!!!:))
Aztán Eragon az is nagy favourite!!!:)) Meg a további kötete!!:))
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-06-18 21:40:19
(#1037) Hát én uccsónak az Ólomerdőt olvastam ... kedvenceim : 1. --> Twilight
2. --> 9...8...7...
3. --> Ólomerdő
4. --> Vámpírkönyvek
5.--> Démondkönyvek
6.--> 6...5...4...( a 9...8...7... c. könyv folytatása )
hát ... nem sorrendben vannak ^^ de ezeket kifejezetten szeretem ... elég sokat olvasok ... így van egy pár még amit szeretek ... de ezek a kedvenceim
2. --> 9...8...7...
3. --> Ólomerdő
4. --> Vámpírkönyvek
5.--> Démondkönyvek
6.--> 6...5...4...( a 9...8...7... c. könyv folytatása )
hát ... nem sorrendben vannak ^^ de ezeket kifejezetten szeretem ... elég sokat olvasok ... így van egy pár még amit szeretek ... de ezek a kedvenceim
beküldve: 2009-06-18 18:21:51
(#1036) Én utoljára New moon-t olvastam, jóval szomorúbb mint a Twilight, de ettől függetlenűl nekem nagyon tetszett! Érdemes elolvasni!!!
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-06-11 14:31:41
(#1035) Narnia Krónikái,Gergő,(nem vok könyvsorozat mániás)Hát ezek a kedvencek,de sokat szeretek még
meh....
Akkor már igazán berakhatták volna őt a Persona 3-ba, vagy a 4-be, mint idézhető persona.
Ezzel egyetértek. Biztos sokat használtam volna. :)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym