Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
azt én is nagyon szeretem. a vámpír krónikák többi kötetét is olvastad? megéri
minő szívfájdalom , de nincsenek meeeeeeg ! pedig annyi köny van még a polcon !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
azt én is nagyon szeretem. a vámpír krónikák többi kötetét is olvastad? megéri
-
beküldve: 2009-06-04 15:00:40
(#999) Anne Rice : Interjú a Vámpírral
esssssssssszméletlen jó könyv ! de jó tanács mindenkinek : vámpíros sztorit egyszerre csak egyet , és ha könyv ne esti mesének olvasd , ha csak nem akarod nem hogy egész nap de még az álmaidban is nyomasztó vámpíros történetek szórakoztasssanak !
esssssssssszméletlen jó könyv ! de jó tanács mindenkinek : vámpíros sztorit egyszerre csak egyet , és ha könyv ne esti mesének olvasd , ha csak nem akarod nem hogy egész nap de még az álmaidban is nyomasztó vámpíros történetek szórakoztasssanak !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-06-04 13:44:29
(#998) A mostani kedvencem a Dexter-könyvek,Jeff Lindsay-től,
a belőle készült sorozat is remek,bár a történetük részben eltér.
Érdemes megismerkedni mind2vel.
a belőle készült sorozat is remek,bár a történetük részben eltér.
Érdemes megismerkedni mind2vel.
at the end,we all die alone
az írónő szegény nem nagyon tud írni.
Lehet, pl Ward nagyon jól megvan írva, olvastatja magát nagyon, így nagyon hamar végére érek mindig a 800 oldalnak.
De szeretem Barbara Wood könyveit is, szintén nem lehet őket letenni. Kate Mosse, Mary Mackie is ilyen.
Meg még van pár kedvenc írom, de azoknál előfordult gyengébb könyv is. Bertrice Small, Johanna Lindsey, Heather Graham stb stb. Jó történelmi könyveket írnak.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-06-04 00:43:41
(#996) Audrey Niffenegger - Az időutazó felesége
Szuper könyv
Szuper könyv
Someday the Dream will End
Ha szabad kérdeznem a Gadgetset honnan és mennyiért szerváltad? Ugyanis az a könyv már évek óta vágyaim tárgya vagy hogy is szokták ezt mondani.
Ivi: Irigylem tőled azokat az angol Horowitz könyveket. Én a Killing Jokeot akarom majd elolvasni tőle, az nem jött ki magyarul még. Ööö, esetleg az Alex Rider: Gadgets is megvan neked? Na az érdekelne a legjobban.
Megvan a Gadgets is, meg a speckó keménykötéses Alex Rider: Mission Files is.
Stephen King: Ragyogás nagyon jó könyv, talán az egyetlen King-mű, ami be van fejezve rendesen.
Ivi: Irigylem tőled azokat az angol Horowitz könyveket. Én a Killing Jokeot akarom majd elolvasni tőle, az nem jött ki magyarul még. Ööö, esetleg az Alex Rider: Gadgets is megvan neked? Na az érdekelne a legjobban.
Anthony Horowitz
Nah, az csúcs. Nekem is ő az egyik kedvencem. Megvan tőle majdnem minden kötet angolul.
beküldve: 2009-06-03 21:42:23
(#991) Személy szerint én a Twilight-ról és kicsi társairól (azaz a folytatásokról,filmekről...) semmit se tudok. Csak azt látom, hogy a környezetemben minden harmadik embernek köze van hozzá XD (egyik barátnőm megnézte a filmet,és el volt ájulva tőle; mások MSN-en már kitették az új movie trailer-jének a webcímét; de pl. biosz érettségin az egyik felügyelőtanár azt hozta be, és nagyban olvasgatta...)
De ennyit erről. :) (engem érdekes módon nem hatott meg)
Már jó ideje olvasom Stephen King Ragyogását... Csak sajnos egyéb elfoglaltságok miatt mostanság kicsit félre kellett tennem,de az eddig elolvasott részek is nagyon tetszettek,és kíváncsi vagyok,hogy mi lesz a vége...^^
Ha pedig nagyon elvetemültnek akarnék látszani,az mondanám,hogy mostanság a kedvenc könyvem a sárga Növényhatározó ...és az összes bioszos könyv (bioszból érettségizek ^^"...és készülök a szóbelire ).
De ennyit erről. :) (engem érdekes módon nem hatott meg)
Már jó ideje olvasom Stephen King Ragyogását... Csak sajnos egyéb elfoglaltságok miatt mostanság kicsit félre kellett tennem,de az eddig elolvasott részek is nagyon tetszettek,és kíváncsi vagyok,hogy mi lesz a vége...^^
Ha pedig nagyon elvetemültnek akarnék látszani,az mondanám,hogy mostanság a kedvenc könyvem a sárga Növényhatározó ...és az összes bioszos könyv (bioszból érettségizek ^^"...és készülök a szóbelire ).
beküldve: 2009-06-03 18:07:24
(#990) Nem az a baj vele, hogy fiatal lányoknak szól a könyv, hanem hogy az írónő szegény nem nagyon tud írni.
Az én kedvenceim:
H.P. Lovecraft
Stephen King
Jeff Lindsay
Derek Landy
Dan Brown
Anthony Horowitz
Most csak a legnagyobb kedvenceimet soroltam fel, még van jó pár szeretett íróm is.
Az én kedvenceim:
H.P. Lovecraft
Stephen King
Jeff Lindsay
Derek Landy
Dan Brown
Anthony Horowitz
Most csak a legnagyobb kedvenceimet soroltam fel, még van jó pár szeretett íróm is.
Én sem értettem, hogy miért istenítik annyira, így fogtam és elkezdtem olvasni és annyira ratyi, olvashatatlan cucc volt, hogy abba is hagytam. Akinek tetszik ez, hát olvassa...
Nekem sem jött be, első személyben van írva, szereplők fiatalok. Maradok Wardnál, az fiúknak és lányoknak is tetszik, de csak 18 felett ajánlom, mert nem lightos sztori.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Hát ízlések és pofonok.:) Mondjuk szerintem inkább lányoknak való,és ők istenítik annyira^^
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-04 11:53:13
beküldve: 2009-06-03 15:40:58
(#987) Mo Hayder - Tokio
Elég elvont és egy átlag embernek talán kicsit "beteges" dolog. Már kinek mi a beteges... :) Egyik kedvenc könyvem.
Khaled Hosseini - Papírsárkányok
Az egyik legszebb történet amit valaha olvastam. Nagyon megfogott, és még meg is "könnyeztetett" (nah nem tudok szépen fogalmazni -__-") Nemrég filmet is csináltak belőle. Pár részt, mint mindig kihagytak belőle, de ez az első film (amit könyvből csináltak) amire azt mondom hogy na hát ez nagyszerű!!!
Mindenki olvasson sokat! Mert olvasni igenis jó dolog! ;)
Elég elvont és egy átlag embernek talán kicsit "beteges" dolog. Már kinek mi a beteges... :) Egyik kedvenc könyvem.
Khaled Hosseini - Papírsárkányok
Az egyik legszebb történet amit valaha olvastam. Nagyon megfogott, és még meg is "könnyeztetett" (nah nem tudok szépen fogalmazni -__-") Nemrég filmet is csináltak belőle. Pár részt, mint mindig kihagytak belőle, de ez az első film (amit könyvből csináltak) amire azt mondom hogy na hát ez nagyszerű!!!
Mindenki olvasson sokat! Mert olvasni igenis jó dolog! ;)
Positive vibration.