Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Hát nem tudom, nekem régen tetszettek a Diamondos könyvek, de mostmár nem olvasom őket, az első 3 után abbahagytam. Inkább az új Alex Rider-könyveket várom.
Azt én olvastam magyarul. :))
Magyarul még anno én is olvastam. Ezért nincs még meg az angol verzió. Magyar nyelven összeen a három régi Diamond brotheres könyv van meg, meg a Stormbreaker. De ahogy telt azóta az idő a Falcon's malteser, a Stormbreaker és most a Public Enemy No. 2 is meg lett eredeti kiadásban is.
A Diamondosokból most ráadásul egy új típusú borító van 1-2 éve, ami szerintem nagyon jól sikerült. Stormbreakerből a film tie-in kiadást szereztem meg.
Márk: a Rémület a sivatagban az párhuzamos regény a Rendcsinálókkal, ez a kettő nekem is a listámon van már jó ideje. :))
:))
Azt a kettőt pont nem olvastam én se. Pedig a Rendcsinálókba beleolvastam, de valami megfontolásból nem vettem ki, és azóta nem láttam a könyvtárban...a másikat szintén csak egyszer láttam, nem vettem ki, azóta nem találkoztam vele...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
meg a South By South East hiányzik az angol nyelvű gyűjteményemből.
Azt én olvastam magyarul. :))
Márk: a Rémület a sivatagban az párhuzamos regény a Rendcsinálókkal, ez a kettő nekem is a listámon van már jó ideje. :))
Elhaym: na majd akkor nekiállok egyszer. :))
Az elejéig. XD
Akkor érdemes folytatni, onnantól kezd izgi lenni amikor a múltban játszódik és Alys megkezdi a küldetését. Nem lesz egy lightos sztori, főleg amikor a múltban elkezdik lemészárolni az embereket :(
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-06-08 00:50:57
(#1011) Sajnos az "Az"-t még nem volt alkalmam elolvasni, bár szándékomban áll. Most leginkább az "Éjszakai műszak"-ra vagyok rákattanva. Utána meg majd végre elolvasom a "Rémület a sivatagban"-t, amiről úgy hallottam, hogy szintén zseniális alkotása.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Köszönöm a segítséget, van pár fiction ami kéne, meg majd asszem veszek pár kötet Bleachet is.
Bleachből biztosan fogsz találni. Amit én kerestem az már eléggé nem kapható még ott sem. Horowitzból most két kötetet hoztam. És már csak a Killing Joke meg a South By South East (jah meg a Greek who stole...) hiányzik az angol nyelvű gyűjteményemből.
Köszönöm a segítséget, van pár fiction ami kéne, meg majd asszem veszek pár kötet Bleachet is.
Ivi: hm, 3 hét múlva megyek Angliába, szerintem majd ott megveszem (sok más könyvvel együtt).
Ajánlom az Oxford streeti Waterstonest. Legalábbis ha (childrens) fictiont keresel. Mondjuk pár éve nagyobb volt és azóta máshol is van és összébb is ment, de még mindig nagyon jó. Ráadásul a Horowitz könyvek nagyrésze most 3 for 2 akcióban voltak a héten.
Ha mangát akarsz venni, akkor Forbidden Planet. Cosplay stb: TokyoToys.
A blogomon majd a következő 1-2 napban meg is fogok jelentetni egy bejegyzést a londoni animés/mangás élményeimről, tapasztalataimról.
Az elejéig. XD
Márk: szerintem a Rémkoppantóknak pont hogy jó az eleje is. Egyébként a Mester számos általam elolvasott kiemelkedő műve közül eddig a legremekebb talán az Az volt. 1600 oldal tömény izgalom, a végletekig kidolgozott karakterek, zseniálisan megrajzolt környezet és a sztori egy pillanatra sem áll meg.
Ivi: hm, 3 hét múlva megyek Angliába, szerintem majd ott megveszem (sok más könyvvel együtt).
Márk: szerintem a Rémkoppantóknak pont hogy jó az eleje is. Egyébként a Mester számos általam elolvasott kiemelkedő műve közül eddig a legremekebb talán az Az volt. 1600 oldal tömény izgalom, a végletekig kidolgozott karakterek, zseniálisan megrajzolt környezet és a sztori egy pillanatra sem áll meg.
Ha szabad kérdeznem a Gadgetset honnan és mennyiért szerváltad? Ugyanis az a könyv már évek óta vágyaim tárgya vagy hogy is szokták ezt mondani.
Sorry hogy csak most reagálok. Szerintem azt két éve rendeltem a Pendragonosoktól. Ára passz. Az nekem puhakötésben van meg. Egyébként aktuálisan a Mission Files jobban megéri szerintem, kicsit más szemszög, de jóval részletesebb. Aktuálisan az angliai ára 8 font körül lehet. De ebben se vagyok biztos. Azt, hogy aktuálisan mennyire elérhető raktárról ugyancsak nem vágom, szerintem nincsen az első kiadás óta utánnyomás, bár két nappal ez előtt láttam pont egy példány a Waterstonesban Oxford streeten. Kár, hogy nem olvastam hamarabb, hogy szeretnél egyet.
beküldve: 2009-06-06 00:33:31
(#1005) Nem jövök a szokásos Twilight témával. Egész jó könyv amúgy, érdemes elolvasni.
Na de azért jöttem, hogy mást ajánljak.
Még régen olvastam Kai Meyer A hullámok gyermekei nevezetű sorozatát. Köteteinek címei: 1. A kalózhercegnő, 2. Kagylómágusok, 3. A vízi takácsok. Még úgy kezdtem el olvasni, hogy az ajánlásban az volt, hogy akinek tetszett az InuYasha és/vagy a Chihiro, az olvassa el, mert tetszeni fog neki. De aki csak simán szereti a kalózos történeteket, vagy kíváncsi egy egyedi világra a Karib-tengeren (jó kalózos könyv révén ez is ott játszódik XD), az is tehet vele egy próbát.
A másik, amit mostanában olvastam, az Debbie Macomber Cédrusliget című sorozata, ami azért jó, mert nem muszáj sorozatként olvasni, élvezhető kötetenként is. Aki szereti a mindennapi életről szóló történeteket, emberi sorsokat, egy kis romantikával átszőve, annak ajánlom. (A téma amúgy a hölgyeket célozza. )
Na de azért jöttem, hogy mást ajánljak.
Még régen olvastam Kai Meyer A hullámok gyermekei nevezetű sorozatát. Köteteinek címei: 1. A kalózhercegnő, 2. Kagylómágusok, 3. A vízi takácsok. Még úgy kezdtem el olvasni, hogy az ajánlásban az volt, hogy akinek tetszett az InuYasha és/vagy a Chihiro, az olvassa el, mert tetszeni fog neki. De aki csak simán szereti a kalózos történeteket, vagy kíváncsi egy egyedi világra a Karib-tengeren (jó kalózos könyv révén ez is ott játszódik XD), az is tehet vele egy próbát.
A másik, amit mostanában olvastam, az Debbie Macomber Cédrusliget című sorozata, ami azért jó, mert nem muszáj sorozatként olvasni, élvezhető kötetenként is. Aki szereti a mindennapi életről szóló történeteket, emberi sorsokat, egy kis romantikával átszőve, annak ajánlom. (A téma amúgy a hölgyeket célozza. )
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2009-06-06 00:23:11
(#1004) Jelenlegi kedvenc: Stephen King - Rémkoppntók
Annak is valami iszonyat unalmas eleje van, de már egy jó ideje olyan marha jó a könyv, mint eddig egy King könyv sem, amit olvastam, pedig már elég sokat olvastam a Mestertől (fanatikus rajongója vagyok)
A másik két nagy kedvenc: Takami Kósun - Battle Royale, és Douglas Adams - Galaxis Útikalauz stopposoknak. (tudom, műfaját tekintve nem nagyon fér össze a három, de én imádom mind a hármat )
Annak is valami iszonyat unalmas eleje van, de már egy jó ideje olyan marha jó a könyv, mint eddig egy King könyv sem, amit olvastam, pedig már elég sokat olvastam a Mestertől (fanatikus rajongója vagyok)
A másik két nagy kedvenc: Takami Kósun - Battle Royale, és Douglas Adams - Galaxis Útikalauz stopposoknak. (tudom, műfaját tekintve nem nagyon fér össze a három, de én imádom mind a hármat )
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Kate Moss Labirintusa már ezer éve itt áll a polcon, de nem bírom elolvasni, nekem nem tetszik.
Miért nem? Meddig olvastad el?
Anyukámnak csak az elejével volt baja, de aztán egyre izgalmasabb lett. Végül már lesem tudta tenni. Nem lehetett tudni kiben lehet megbízni. Én a történelmi részét szerettem a legjobban. Kedvenc történelmi korom, minden perc izgalmas volt, drámai és megrázó. Egymás után kétszer is elolvastam.
Aki szereti a történelmet, drámát, krimit , romantikát és a régészetet annak nagyon könnyű megszeretnie.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Kate Moss Labirintusa már ezer éve itt áll a polcon, de nem bírom elolvasni, nekem nem tetszik.
DÍva: így van, Dexter a legjobb! Nekem is a Dexter-könyvek a kedvenceim mostanság, és persze a sorozatot is láttam. Amúgy a sorozat csak a 2. évadtól tér el a könyvektől, bár gondolom ezt te is észrevetted. Egyébként Alister is nagy Dexter-rajongó.
DÍva: így van, Dexter a legjobb! Nekem is a Dexter-könyvek a kedvenceim mostanság, és persze a sorozatot is láttam. Amúgy a sorozat csak a 2. évadtól tér el a könyvektől, bár gondolom ezt te is észrevetted. Egyébként Alister is nagy Dexter-rajongó.