Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
azt én is el akarom olvasni szerinted milyen?
Szerintem élvezhető, elgondolkodtató könyv. Nagyon tetszett. Véleményem szerint az egyik legjobb magyar könyv.
Babits Mihály: A gólyakalifa
azt én is el akarom olvasni szerinted milyen?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Nekem a kedvenc könyveim amiket Darren Shan írt(mármint a vámpír könyvek, mert a démonosakat még nem olvastam).
12 könyvből áll, most tartok a 10.nél(A lelkek tava)
Nagyon izgalmas könyv
Nagyon izgalmas könyv
Darren Shan-os kövyveket imádom!!
Én igaz csak a Démon világot olvastam eddig azon belül is csak a 3-ik kötetnél járok aminek az a címe hogy:Vér Füred, de nagyon szeretem nagyon jó!!
Az író nagyon jó fantázia világban él!
A Démon világ-nak most nem rég jelent meg a 8-ik kötete ha jól tudom.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
És melyik mangákat kapod?
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
A Darren Shan könyveket én is nagyon szeretem! A démonosok is naggyon jók, nemcsak a vámpírosok!
Most per.pill az Arany virágcseréppel szenvedek
Te szegény! Azért én se rajongtam...
Annyira zavaró, mikor körbevesz egy csomó új könyv, amit el szeretnék olvasni, de feladnak egy idióta kötelező olvasmányt...
Pontosan! És holnap lesz a születésnapom...és megkapom a mangákat...úgyhogy Hoffmant most hanyagolni fogom egy darabig!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-01-31 13:20:35
(#936) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-01-31 13:14:47
(#935) A Darren Shan könyveket én is nagyon szeretem! A démonosok is naggyon jók, nemcsak a vámpírosok!
Fú de ismerős ez a virágcserepes dolog... mintha már hallottam volna valahol
Nem kell aggódni, az érettségi megy anélkül is hogy elolvasnád... jómagam is majdnem ki tudtam olvasni Ibsen-től a Vadkacsát mire rám került a sor, de csak majdnem
Nálunk a Vadkacsánál a fél osztály 1-est kapott, mert láthatóan nem olvasta el...de vannak, akik jól tettetik a műveltséget, és minden ismeret nélkül értelmesnek tűnő dolgokat tudnak összehablatyolni
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
A Darren Shan könyveket én is nagyon szeretem! A démonosok is naggyon jók, nemcsak a vámpírosok!
Fú de ismerős ez a virágcserepes dolog... mintha már hallottam volna valahol
Nem kell aggódni, az érettségi megy anélkül is hogy elolvasnád... jómagam is majdnem ki tudtam olvasni Ibsen-től a Vadkacsát mire rám került a sor, de csak majdnem
beküldve: 2009-01-31 12:09:06
(#932) ÚÚ azért ölni kéne x)cask vicc volt de akkor is...
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Te szegény! Azért én se rajongtam...
Annyira zavaró, mikor körbevesz egy csomó új könyv, amit el szeretnék olvasni, de feladnak egy idióta kötelező olvasmányt...
beküldve: 2009-01-31 11:55:58
(#930) A Darren Shan könyveket én is nagyon szeretem! A démonosok is naggyon jók, nemcsak a vámpírosok!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Izgalmasnak tűnik...lehet, hogy újra vissza kéne térnem a sorozathoz? Ezt egy vámpírtörténet rajongó írja...:)
beküldve: 2009-01-30 09:57:40
(#928) Nekem a kedvenc könyveim amiket Darren Shan írt(mármint a vámpír könyvek, mert a démonosakat még nem olvastam).
Nagyon izgalmas könyv
Nagyon izgalmas könyv
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
én szertem a tolkien által írt könyveket, főleg a gyűrűk urát és a szilmarilokat, ezenkívül az eragon is jó volt könyvben, de imádom a paródia könyveket is, kedvencem a heri kókler: vámpírok bálja , most meg stargate-et olvasok
Hú, de rég olvastam Heri Kóklert:) Még a Harry Potter könyvek tényleges paródiáit olvastam a sorozatból. A vámpírok bálja miről szól(már, ha szól bármiről is, mert K. B. Rottringnál az sem ritka, ha nem)
hát szerintem az a legjobb a heri kókler könyvek közül
a legjobb az hogy semmivel nem lehet megölni ezt a drakulát amit eddig a filmekben láttunk (pl. karó a szívbe)
azt nem írom le végül mivel sikerül kiktatni, szertintem az a legnagyobb poén
részlet: Heri Kókler futott, mint az állat.
A sötét égen villám hasított keresztül, és belevágott Drakula gróf várának hagymakupolájába. Az aranysárga korongú telihold előtt denevérek repültek víjjogva. Heri Kókler felkiáltott. Tekintete heveny aggodalomról tanúskodott, ifjonti szívét pedig agytépő rémület marcangolta, mert rádöbbent, hogy itt a vég. Most már biztos volt benne, Drakula véresen komolyan gondolta, hogy vérét vegye. Pedig igazán mindent megpróbált, de be kellett látnia, hogy sem a nyakában zizegő fokhagymafűzér, sem pedig az út mentén keresztbe rakott gyufaszálak nem szolgáltak megfelelő védelemmel a szörnyeteg ellen. Drakula a fejébe állított kisbalta ellenére is bőszen loholt utána, hatalmas vámpírfogain megcsillantak az alvadt vérlemezkék. Kezében óriási fecskendőt markolt, amellyel biztosan nem arra készült, hogy beoltsa korunk hősét tetanusz ellen. Ugyanabban a pillanatban, amikor Ampulla, a vérszívó denevér üldözni kezdte Ludvigot, a kitömött aranybaglyot, hogy levadássza vacsorára, Heri végső kétségbeesésében, gyengélkedő varázspálcájának utolsó szikrájával meggyújtotta a rőzsegyűjtő anyókától kapott csodafegyver kanócát. Majd ahogyan a használati utasításban olvasta, határozott mozdulattal a háta mögé hajította, és feszülten várta a hatást.
Szerk: Erui 2009-01-30 09:29:47