Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2008-10-29 22:15:41
(#911) Sziasztok nem tudom ki olvasta , de érdemes:
Jacqueline Susan: Babák völgye:
"Szex, drogok, pénz, New York és Hollywood. Három nő, akik feljutnak a szórakoztatóipar csúcsára# ám rá kell döbbenniük, hogy onnan már csak lefelé vezet az út ...."
Film is készült belőle és valóban nagyon jó.
Csak ajánlani tudom.
Jacqueline Susan: Babák völgye:
"Szex, drogok, pénz, New York és Hollywood. Három nő, akik feljutnak a szórakoztatóipar csúcsára# ám rá kell döbbenniük, hogy onnan már csak lefelé vezet az út ...."
Film is készült belőle és valóban nagyon jó.
Csak ajánlani tudom.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-10-22 13:39:07
(#910) Johanna Lindsey: Malory család első 4 kötet.
Rég olvastam ennyire szórakoztató könyvet, ahol a szereplők ennyire szerethetőek és viccesek. Miután megkedveltem minden szereplőt már egyik kötetet sem tartottam unalmasnak. Mind nagyon jó volt. Remélem a folytatás is megjelenik nálunk, rossz lenne ha nem.
Rég olvastam ennyire szórakoztató könyvet, ahol a szereplők ennyire szerethetőek és viccesek. Miután megkedveltem minden szereplőt már egyik kötetet sem tartottam unalmasnak. Mind nagyon jó volt. Remélem a folytatás is megjelenik nálunk, rossz lenne ha nem.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-10-21 23:20:52
(#909) Most már nagyon várom az ötödik részt, és valóban elég szemét módon bánik a szereplőkkel.
A kedvencem az Anyuka sorsa, de nem akarom lelőni a poénokat.
A kedvencem az Anyuka sorsa, de nem akarom lelőni a poénokat.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Szerk: Milady 2008-10-21 23:21:09
Javítva
Oké, azt hittem hogy sikerül kihoznom belőle valami vicceset, de hát khm... nem jött össze így este 11 órakor sok tanulás után.
Szerk: .., 2008-10-20 23:23:25
És valami hihetetlen módon szemét a szerelőivel...
Miért, nem fizeti ki őket?
Jájj, ez gyenge volt, bocsássátok meg emberi gyarlóságomat.
Ja, és jár a strigula.
Szerk: .., 2008-10-20 22:35:09
Hát amit még én tudok ajánlani az a George R.R. Martin Trónok harca című "trilógia", aminek már van negyedik része is
Jáhájj! A Jég és Tűz dala (ez a fenti sorozat hivatalos neve) ciklus a legnagyobb!!! Martin annyira zseniális, hogy az már elképesztő! És valami hihetetlen módon szemét a szereplőivel... Imádom!!!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-10-20 23:14:11
Ismerem a történetét, tényleg jónak tűnik, egyszer lehet hogy el kéne olvasnom.
Nekem nagyon bejött sajnos az első részt csak kölcsön kaptam a többi megvan, de az elsőt is már megrendeltem:) HA gondolod szívesen kölcsönadom, ha tetszik megveszed elég nagy terjedelem minimum 1000 oldal egy kötet általában több is és ha tetszik ....
Most az 5-ik részt várom már nagyon
Ismerem a történetét, tényleg jónak tűnik, egyszer lehet hogy el kéne olvasnom.
beküldve: 2008-10-19 18:58:07
(#902) Sziasztok!
Van,egy olyan regény melynek a cime:
Démonvilág
Én,elolvastam az 1. 2. 4. részét!
Naon jó!!!!
Van,egy olyan regény melynek a cime:
Démonvilág
Én,elolvastam az 1. 2. 4. részét!
Naon jó!!!!
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-19 17:09:03
(#901) Sziasztok
Hát amit még én tudok ajánlani az a George R.R. Martin Trónok harca című "trilógia", aminek már van negyedik része is
Nagyon jó főleg olyanoknak ajánlom elsősorban, akik szerep-játékoztak. Bár mindenkine olvasmányos az eleje kicsit behéz ki kicsoda, de aztán már le sem tudja tenni az ember alig várom a következő részt.
Nagyon jó főleg olyanoknak ajánlom elsősorban, akik szerep-játékoztak. Bár mindenkine olvasmányos az eleje kicsit behéz ki kicsoda, de aztán már le sem tudja tenni az ember alig várom a következő részt.
beküldve: 2008-10-17 21:55:44
(#900) Battle Royale. Végre kiolvastam, és nagyon megtetszett. A sok izgalom, a diákok hozzáállása ehhez a játékhoz, és még ami fel van tüntetve 738 oldalon keresztül. Negatívuma az egésznek a borítása, könnyen sérül. De aki kincsként tekint rá, biztos nagyon tudja óvni. Csak ajánlani tudom. 10-es skálán 11-est érdemel.
Én a matekra azért gondoltam mert pl adott térben, a biológiai ismertek és a test helyzetét alapul véve kiszámítható, az irány a szög ===> megállapítható az elkövető elhelyezkedése pl modellezésnél. Ennek alapján sok egyéb dolog is előkerülhet az elkövetőröl ehhez nélkülözhetetlen a matematika
Az, hogy melyik irányból lőhettek, és merre fröccsen a vér, nem kell matekzseninek lenni...
Ez teljes mértékben igaz.
Én a matekra azért gondoltam mert pl adott térben, a biológiai ismertek és a test helyzetét alapul véve kiszámítható, az irány a szög ===> megállapítható az elkövető elhelyezkedése pl modellezésnél. Ennek alapján sok egyéb dolog is előkerülhet az elkövetőröl ehhez nélkülözhetetlen a matematika
Az, hogy melyik irányból lőhettek, és merre fröccsen a vér, nem kell matekzseninek lenni...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-10-15 22:27:07
(#897) Hát inkább fizikoterapeuta bár az a TF nem tudom, de nem hinném hogy bölcsész.
"budapesti rendőrség szakértőjeként dolgozott. Ő az ELTE TTK-n végzett biológusként. "
Ez már azért sokkal többet elárul illetve több "felhasználási" lehetőséget tesz lehetővé munkaerő szempontjából.
Nem tudom hányan dolgoznak a fórumozók közül, de örök igazság érdemes több lábon állni. Jelenleg én is ennek megfelelően tanulok és dolgozom.
"budapesti rendőrség szakértőjeként dolgozott. Ő az ELTE TTK-n végzett biológusként. "
Ez már azért sokkal többet elárul illetve több "felhasználási" lehetőséget tesz lehetővé munkaerő szempontjából.
Nem tudom hányan dolgoznak a fórumozók közül, de örök igazság érdemes több lábon állni. Jelenleg én is ennek megfelelően tanulok és dolgozom.
Szerk: Milady 2008-10-15 23:30:44