Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Jó könyvek és a sorozat is remek,
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-01-29 20:37:06
(#925) Jeff Lindsay -
Dexter Dühödt Démonai
Drága, Dolgos Dexter
Dermedt, Dacos Dexter
Nekem ez a kedvenc könyvem, és sorozatom is egyben
Dexter Dühödt Démonai
Drága, Dolgos Dexter
Dermedt, Dacos Dexter
Nekem ez a kedvenc könyvem, és sorozatom is egyben
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-01-29 20:30:23
(#924) Én is szeretem a Gyűrűk Urát, meg a Szilmarilokat.
Új kedvencem a Starcraft sorozat lett Persze annak az olvasása előtt érdemes megismerkedni a játékkal.
Új kedvencem a Starcraft sorozat lett Persze annak az olvasása előtt érdemes megismerkedni a játékkal.
én szertem a tolkien által írt könyveket, főleg a gyűrűk urát és a szilmarilokat, ezenkívül az eragon is jó volt könyvben, de imádom a paródia könyveket is, kedvencem a heri kókler: vámpírok bálja , most meg stargate-et olvasok
Hú, a Heri Kóklert én is imádom! Egyedül a Telivér herceget nem olvastam még
De paródiából kedvencem a Gyűrűkúra, az verhetetlen
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
én szertem a tolkien által írt könyveket, főleg a gyűrűk urát és a szilmarilokat, ezenkívül az eragon is jó volt könyvben, de imádom a paródia könyveket is, kedvencem a heri kókler: vámpírok bálja , most meg stargate-et olvasok
Hú, de rég olvastam Heri Kóklert:) Még a Harry Potter könyvek tényleges paródiáit olvastam a sorozatból. A vámpírok bálja miről szól(már, ha szól bármiről is, mert K. B. Rottringnál az sem ritka, ha nem)
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
beküldve: 2009-01-29 20:10:22
(#921) Margit Sandemo-tól a Jéghegyek Népe sorozatot ismeri valaki? :) Potom 47 kötet, most járok a 38.-nál, de nem barom letenni.. :)
beküldve: 2009-01-29 19:58:08
(#920) én szertem a tolkien által írt könyveket, főleg a gyűrűk urát és a szilmarilokat, ezenkívül az eragon is jó volt könyvben, de imádom a paródia könyveket is, kedvencem a heri kókler: vámpírok bálja , most meg stargate-et olvasok
beküldve: 2009-01-29 19:52:18
(#919) Én is nagyon szeretek olvasni, szinte bármit elolvasok.
I'm your little butterfly, but who my butterfly?
beküldve: 2009-01-29 19:47:13
(#918) Imádok olvasni! Csak sosem tudom előre megállapítani, hogy miylen az a könyv... mindig sztem annyira hülye a leírása...
Tehát ha valaki tudna nekem valami izgalmas, fantasy regényt ajánlani, akk megköszönném!^^
Tehát ha valaki tudna nekem valami izgalmas, fantasy regényt ajánlani, akk megköszönném!^^
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
beküldve: 2009-01-29 19:17:23
(#917) nekem kedvenc írom John Caldwell (Nemes István) magyar fantasy regényíró, szerintem elég jó
most amúgy Viktor Pelevintől az Emipre V-t olvasom, azt ismeri vki?
most amúgy Viktor Pelevintől az Emipre V-t olvasom, azt ismeri vki?
-
Szerk: ∂z 2009-01-29 19:19:05
Agatha Christie könyvek minden mennyiségben. 18 kötetem már van, nem tudom megunni...a nem krimi témájúak is iszonyatosan jók és elgondolkodtatók.
Na őt speciel én is imádom.
De Dan Brown könyveit is nagyon szeretem Hihetetlen, hogy mennyire összeszedettek, és rengeteg kutatómunkát igényelhettek.
Most pedig az Alkonyatot olvasom(további másik 3 könyvvel együtt). Na az, nagyon jó!
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
beküldve: 2009-01-29 18:34:18
(#915) Az előző h.sz.-ből rájöttem, hogy nem csak Japánnal kapcsolatos könyveket lehet írni. Hát akkor jó...
Kudo
Írta: Stephen King
Egy kutya megvadul, elkezd gyilkolni/rátámadni az emberekre/. Bezár egy embert az autójába, egy pár embert a házába zárja; végül is, nem túl véres.
Kudo
Írta: Stephen King
Egy kutya megvadul, elkezd gyilkolni/rátámadni az emberekre/. Bezár egy embert az autójába, egy pár embert a házába zárja; végül is, nem túl véres.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-29 18:18:03
(#914) Nekem sok van, de most maradok egynél:
Stephen King: A setét torony
Ez egy hétrészes könyv, fantasy-horror-western keverék, elég szürreális elemekkel dúsítva (pl. az őrült vonat, aki szereti a találos kérdéseket, vagy a pókká változó gyerek ).
Aki szereti S. K. mester műveit, vagy megérintette a lelkét ez a leírás , kezdjen bele bátran! Az ne tévesszen meg senkit, hogy az első rész alig 200 oldal. A többi átlag 600 oldalas. (már ha valakinek ez probléma meg az első résznek amúgy sincs sok köze a folytatáshoz)
Stephen King: A setét torony
Ez egy hétrészes könyv, fantasy-horror-western keverék, elég szürreális elemekkel dúsítva (pl. az őrült vonat, aki szereti a találos kérdéseket, vagy a pókká változó gyerek ).
Aki szereti S. K. mester műveit, vagy megérintette a lelkét ez a leírás , kezdjen bele bátran! Az ne tévesszen meg senkit, hogy az első rész alig 200 oldal. A többi átlag 600 oldalas. (már ha valakinek ez probléma meg az első résznek amúgy sincs sok köze a folytatáshoz)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-01-29 18:04:19
(#913) Japán turistaszemmel
Írta: Soós Viktória
Japánról szól; Hello Kitty; egy Japán napja; ételek; italok; Kanji stb. Nagyon jó, szórakoztató könyv, nekem nagyon nagy kedvencem.
Írta: Soós Viktória
Japánról szól; Hello Kitty; egy Japán napja; ételek; italok; Kanji stb. Nagyon jó, szórakoztató könyv, nekem nagyon nagy kedvencem.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-29 17:52:24
(#912) Agatha Christie könyvek minden mennyiségben. 18 kötetem már van, nem tudom megunni...a nem krimi témájúak is iszonyatosan jók és elgondolkodtatók.