Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Ezt csak én nem értem? (vagy picit kuszán írtad le?)
Oké, a lényeg az, hogy az összes könyvét ő írta, nem a macskája.
Oké, a lényeg az, hogy az összes könyvét ő írta, nem a macskája.
Szerk: .., 2008-10-07 20:38:46
Anyagilag igen jövedelmező hisz Ő mondta "én vagyok az írók Mc'donaldsa" ....
Ez hogy is jön ide?
Mennyi könyvet tud megírni valaki ha közben, oktat is nem vesz-e el ötleteket?
A neve már önmagában garancia, de szerintem ha erről tovább vitatkoznál akkor priviben. Nem hinném hogy másokat annyira érdekelne a kettőnk vitája. Bocsika.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Ez hogy is jön ide?
Nem tudom olvastad-e a Rémautót, vagy pl a Csontkollekciót?
Aki már többet olvasott a műveiből ászrevesz néhány dolgot.
Oké, hogy észrevetted, hogy picit más stílusú, de ez még nem jelenti azt, hogy más írta volna.
Más neve alatt megjelentetni a könyved? Pff, nehogymár.
Érdemes megnézni a dátumokat, mikor hány könyven dolgozott ... kissé zavaró és ha van kisegitő lehetőság?
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Oké, hogy észrevetted, hogy picit más stílusú, de ez még nem jelenti azt, hogy más írta volna.
Más neve alatt megjelentetni a könyved? Pff, nehogymár.
beküldve: 2008-10-07 20:12:01
(#861) Jó a Daren Shan? Annak vége van már? Én elolvastam talán első 4et vagy 5öt. A többit vajon miértnem? Vajon már sosem fogom? Pedig úgy emlékszem tetszett.
no pussy, just the dicks
Húha, az összeesküvés-elmélet gyártó.
Mindet ő írta, sőt még azokat is, amik Richard Bachman neve alatt jelentek meg.
Igen de ezt be is vallotta. Sőt Peter Straubbal is írtak közösen regényt.
Húha, az összeesküvés-elmélet gyártó.
VAn amit a neve alatt adtak ki de nem ő írt azok annyira nem jók.
Hmm?
A könyvek amit 100%, hogy ő írt általában tartalmaz utalást más könyvére pl.: Dolores=Bilincsben; Talizmán=Fekete Ház=A harcos sorozat-ra való utalás és még lenne mit sorolni. A Rémautó viszont nagyon nem, Tom Gordon segíts szintén érdekes....
beküldve: 2008-10-05 16:02:57
(#856) Kedvenc Könyvem : Meg Rosoff : Majd újra lesz nyár...
Leírása röviden : Sokkal könnyebb volna elmondani, miről szól ez a könyv, ha egyszerűen egy nehéz időkben kibontakozó, igaz szerelem története volna. De ennél sokkal több... Daisyt New Yorkból Angliába küldik, hogy számára addig ismeretlen unokatestvéreivel töltse a nyarat. Három fiú és egy lány várja: Osbert, Isaac, Edmond és Piper. A messziről jött vendég még sosem találkozott hasonló alakokkal. Edmond különösen fura egy figura, s Daisy számára sorsfordítóvá teszi ezt a nyarat. Közben a világban is minden felborul...
Röviden : világháborús, tiltott szerelmes, menekülős, egymást keresős...bazinagyot bőgős, néha szemeltakarós...
Leírása röviden : Sokkal könnyebb volna elmondani, miről szól ez a könyv, ha egyszerűen egy nehéz időkben kibontakozó, igaz szerelem története volna. De ennél sokkal több... Daisyt New Yorkból Angliába küldik, hogy számára addig ismeretlen unokatestvéreivel töltse a nyarat. Három fiú és egy lány várja: Osbert, Isaac, Edmond és Piper. A messziről jött vendég még sosem találkozott hasonló alakokkal. Edmond különösen fura egy figura, s Daisy számára sorsfordítóvá teszi ezt a nyarat. Közben a világban is minden felborul...
Röviden : világháborús, tiltott szerelmes, menekülős, egymást keresős...bazinagyot bőgős, néha szemeltakarós...
Én ilyen szépet még sosem olvastam... És a vége...a mai napig sokkban tart...
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-10-05 13:31:10
(#855) Wood, Barbara:
Kutyák és sakálok
Lydia Harris műtősnő, nyugodt, békés, rendezett életet él. Többek szerint túlságosan is nyugodt, békés és rendezett ez az élet. Aztán egy nehéz műtét kellős közepén telefonhoz hívják, rég nem látott húga közli vele, hogy azonnal oda kell utaznia hozzá Rómába. Később csomagot kap, amelyben egy rejtélyes, elefántcsontból faragott, sakálfejű tárgy van, s amíg elugrik főnökéhez, hogy tanácsot kérjen, átkutatják a lakását. Évek óta nem történt vele ennyi furcsaság, mint ezen az egy napon. Másnap már a Rómába tartó repülőgépen ül, ám a megadott szállodában állítják, hogy nem is hallottak a húgáról.
Lydia elhatározza, hogy kideríti, mi folyik itt, mibe keveredett a húga. Ehhez persze meg kell találnia testvérét, rá kell jönnie, mi az a furcsa tárgy, és miért akarja valaki minden áron megszerezni. Ráadásul azt sem árt tisztáznia, hogy újonnan keletkezett ismerősei közül valójában ki a barát, és ki az ellenség.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-09-15 16:34:14
(#854) Persepolis 1-2.[: jóképregény.Dániel Anna:Karambol.meg ilyen pöttyös könyvek.: D.ilyen ifjuságiak.jók azok.[:
beküldve: 2008-09-15 16:34:08
(#853) Nekem sok kedvencem van bár a NUMBER1 Stephen King szinte mindegyik. VAn amit a neve alatt adtak ki de nem ő írt azok annyira nem jók.
Amúgy fantasztikó már csak pár darab hiányzik a teljes gyűjteményhez.
Biztosan ismeritek, sokat megfilmesítettek: Cujo, Kedvencek temetője, Holtsáv (még sorozat is volt), Rémkoppantók etc....
Szeretem az irodalmi műveket is : A halál kocsisa, Pestis, Az ötödik Sally
Fantasy: M.A.G.U.S regények, Skandar Graun , Shadowrun
Amúgy fantasztikó már csak pár darab hiányzik a teljes gyűjteményhez.
Biztosan ismeritek, sokat megfilmesítettek: Cujo, Kedvencek temetője, Holtsáv (még sorozat is volt), Rémkoppantók etc....
Szeretem az irodalmi műveket is : A halál kocsisa, Pestis, Az ötödik Sally
Fantasy: M.A.G.U.S regények, Skandar Graun , Shadowrun
1. aki fordította, annak esernyőt dugnék a shaggébe és nyitva húznám ki.
Ilyen kegyes vagy?
Most az Odüsszeia-t kell olvasnunk, kb. 30-35 oldalt olvastam belőle eddig. Olyan hülye szövege van, az elejét jópárszor el kellett olvasni, hogy megértsem/belerázódjak.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-09-15 13:03:23