Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
Nagyon sok jó van, engem leginkább az Az fogott meg. Olyan Kinges az egész. Ja és 1400 oldal.
Utána járok, köszi
no pussy, just the dicks
Nagyon sok jó van, engem leginkább az Az fogott meg. Olyan Kinges az egész. Ja és 1400 oldal.
beküldve: 2008-10-10 20:56:01
(#879) Melyik a legjobb SK könyv? Mármint szerintetek, akik már több címet olvastatok Tőle. Én azthiszem csak a Cujo-t olvastam, de aztis vagy 8-9 éves koromban.
no pussy, just the dicks
Rémület a sivatagban (Desperation)
Köszönöm szépen igen ez a címe.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Azt én is nehezen tudom elképzelni, hogy Stephen King ilyen szinten kölcsönözné a nevét más feltörekvő íróknak.
Inkább az szokott előfordulni, mint pl. Tom Clancy esetében, akik hozzájárult ahhoz, hogy az Erőegyensúly c. könyv úgy jelenjen meg, mint Tom Clancy: Erőegyensúly (Steve Pieczenik közreműködésével). Egyértelmű, hogy jelen esetben T.C. volt a közreműködő, de jól jött a neve nagy betűkkel a borítón. Ám nem hiába adta a nevét a közös munkához, lásd később együtt hozták létre a Op-Center és Net Force regényeket.
Inkább az szokott előfordulni, mint pl. Tom Clancy esetében, akik hozzájárult ahhoz, hogy az Erőegyensúly c. könyv úgy jelenjen meg, mint Tom Clancy: Erőegyensúly (Steve Pieczenik közreműködésével). Egyértelmű, hogy jelen esetben T.C. volt a közreműködő, de jól jött a neve nagy betűkkel a borítón. Ám nem hiába adta a nevét a közös munkához, lásd később együtt hozták létre a Op-Center és Net Force regényeket.
Stephen King például 2 könyvet is megjelentetett Peter Straubbal együtt, illetve Richard Bachman néven kiadott könyvet A Rendcsinálok néven, majd a saját neve alatt az sajnos nincs meg, de valamilyen sivatag szerepelt a címében. A storyboard uagyanaz csak más környezetben és változatban.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Azt én is nehezen tudom elképzelni, hogy Stephen King ilyen szinten kölcsönözné a nevét más feltörekvő íróknak.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-10-07 23:37:09
(#872) Pontosan erre gondoltam csak már nem akartam jobban belemenni, hisz ez a topic nem erről szól. Amúgy személyesen tovább folytattuk, mindenesetre köszönöm Alister a pontos meghatározást.
Ezt csak én nem értem? (vagy picit kuszán írtad le?)
Oké, a lényeg az, hogy az összes könyvét ő írta, nem a macskája.
Mielőtt előkerülne az összes "csatabárd"...
Szvsz Milady arra gondolt, hogy Stephen King bizonyos könyveit nem Stephen King írta, hanem valaki más, aki pénzért engedte, hogy Stephen King nevével adják, meg azért, mert a Stephen King név már egy bejáratott "termék", ami minimális hasznot úgy is megtermel, ha a regény esetleg nem hozza a korábbi művek színvonalát.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
nem volt kusza válasz ....
Az írójának biztos nem...
Javaslat::
Vitaszoba vagy harc
nem volt kusza válasz ....
Váltsunk témát amibe mások is bele tudnak szólni.
De igen...a macskája "jól kitolt vele"
Most visszaolvasok, hogy miről is van szó.
no pussy, just the dicks