Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2010-07-22 08:24:10
(#1201) Könyvek amiket nagyon szeretünk:
True Blood (eddigi megjelent kötetei)
Félúton a sírhoz, Karó és sírhant, Síri csendben
Battle royale
A sebész, A tanítvány
Hogyan öljük meg/tegyünk tönkre a férjünket
Csokoládéimádok diétája
Az ördög szolgálatában
Sötét herceg
Egy vérfarkas szupermodell vallomásai
Félholtak
Darren Shan: Vámpírkönyvek összes, Démonvilág 1-6.
Harry Potter (összes)
True Blood (eddigi megjelent kötetei)
Félúton a sírhoz, Karó és sírhant, Síri csendben
Battle royale
A sebész, A tanítvány
Hogyan öljük meg/tegyünk tönkre a férjünket
Csokoládéimádok diétája
Az ördög szolgálatában
Sötét herceg
Egy vérfarkas szupermodell vallomásai
Félholtak
Darren Shan: Vámpírkönyvek összes, Démonvilág 1-6.
Harry Potter (összes)
Én nem bírom az Alkonyat könyveket\filmeket, és körülöttük azt a nagy felhajtást :P
És épp ezért nem tetszik a Vámpír naplók sem, mert tisztára ugyanolyan, mint az Alkonyat.
Egy rakat tini vámpír, szerelmi sokszögek, s a többi :P
De mielőtt elkezdenétek kövezni, elmondom, hogy ez csak egy vélemény.
Ami viszont szerintem biztosan jó lehet, az az Így neveld a sárkányodat.
Tegnap voltam rajta, a barátnőmmel moziban, és tetszett (bár itt sem helyes a vikingek ábrázolása, de elnéztem XD).
Jó lenne valahonnan beszerezni könyv formájában is.
És épp ezért nem tetszik a Vámpír naplók sem, mert tisztára ugyanolyan, mint az Alkonyat.
Egy rakat tini vámpír, szerelmi sokszögek, s a többi :P
De mielőtt elkezdenétek kövezni, elmondom, hogy ez csak egy vélemény.
Ami viszont szerintem biztosan jó lehet, az az Így neveld a sárkányodat.
Tegnap voltam rajta, a barátnőmmel moziban, és tetszett (bár itt sem helyes a vikingek ábrázolása, de elnéztem XD).
Jó lenne valahonnan beszerezni könyv formájában is.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-07-22 00:50:43
beküldve: 2010-07-21 23:54:24
(#1199) ó nekem a Bárányok hallgatnak a kedvencem ...najó meg a HP könyvek.
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
beküldve: 2010-07-21 21:09:19
(#1198) beküldve: 2010-07-20 21:52:42
(#1197) beküldve: 2010-07-20 17:45:21
(#1196) tudom;)
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-07-20 16:53:56
(#1195) Jó, persze, én csak véleményt mondtam
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-07-20 16:50:15
(#1194) mindenki mást szeret...=/
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Nem tudom miért van mindenki oda, a Rómeó és Júliáért.
Én majdnem hülyét kaptam, mikor kötelező jelleggel el kellett olvasnom.
Számomra nagyon unalmas volt, és az én filozófiám az ezzel kapcsolatban, hogy az egész történetet, majd 20 oldalban le lehet írni, ha nem magyaráznak annyit.
Mondjuk a hosszabb párbeszédeket le lehetne rövidíteni így:
"-Anyád!
-A tiedét!"
és utána jöhetnének a párbajok.
Na ez volt a vélemény. Lehet kövezni
Számomra nagyon unalmas volt, és az én filozófiám az ezzel kapcsolatban, hogy az egész történetet, majd 20 oldalban le lehet írni, ha nem magyaráznak annyit.
"-Anyád!
-A tiedét!"
én veled értek eggyet
beküldve: 2010-07-20 15:45:54
(#1192) Nem tudom miért van mindenki oda, a Rómeó és Júliáért.
"-Anyád!
-A tiedét!"
"-Anyád!
-A tiedét!"
beküldve: 2010-07-20 15:03:02
(#1191) én is szeretem a Twilight sagat
a klasszikus Rómeó és Júliát...meg épp aminek megtetszik a tartalma^^
a klasszikus Rómeó és Júliát...meg épp aminek megtetszik a tartalma^^
beküldve: 2010-07-19 18:58:12
(#1190) Becca Fitzpatrick : Csitt, csitt
és a Twilight saga meg persze egy klasszikus a Rómeó és Júlia és ennek egy feldolgozása a Mentsük meg Júliát! sztem mindegyik jó főleg lányoknak de fiúknak is ajánlom őket
Szent eskü, bukott angyal, tiltott szerelem.
A romantika nem szerepel Nora Grey tervei között. Az iskolában egy sráchoz sem vonzódott különösebben, akármennyire is próbálta erőltetni legjobb barátnője, Vee. Aztán feltűnik Folt. Fesztelen mosolyának és lélekig hatoló pillantásának Nora képtelen ellenállni. Hiába súg mást a józan ész... Nora nem tudja eldönteni, hogy a fiú karjaiba kellene-e omlania, vagy inkább menekülni és elrejtőzni előle. Végül egy ősi csata közepén találja magát, hallhatatlanok és bukottak között - és amikor arra kerül a sor, hogy ki mellé álljon, a rossz választás Nora életébe kerül.
szerintem isteni könyv (L)(L)A romantika nem szerepel Nora Grey tervei között. Az iskolában egy sráchoz sem vonzódott különösebben, akármennyire is próbálta erőltetni legjobb barátnője, Vee. Aztán feltűnik Folt. Fesztelen mosolyának és lélekig hatoló pillantásának Nora képtelen ellenállni. Hiába súg mást a józan ész... Nora nem tudja eldönteni, hogy a fiú karjaiba kellene-e omlania, vagy inkább menekülni és elrejtőzni előle. Végül egy ősi csata közepén találja magát, hallhatatlanok és bukottak között - és amikor arra kerül a sor, hogy ki mellé álljon, a rossz választás Nora életébe kerül.
és a Twilight saga meg persze egy klasszikus a Rómeó és Júlia és ennek egy feldolgozása a Mentsük meg Júliát! sztem mindegyik jó főleg lányoknak de fiúknak is ajánlom őket
Ahhoz, hogy megvédj valakit, valaki másnak ártanod kell... - Chrno Crusade
beküldve: 2010-07-19 18:29:32
(#1189) Könyves oldalakon láttam, hogy sokan eltervezték, hogy egy év alatt elolvasnak 100 könyvet. Tavaly sajnos nem tudtam elolvasni egy év alatt ennyit, de remélem idén sikerül. Időm nincs sok, napi 100 oldalnál többre nem is jut idő, de olyan nap nincs amikor ne vennék a kezembe könyvet.
Olvasni szeretőknek ajánlom a Moly oldalt. Értékelni lehet a könyveket, be lehet jelölni a kedvenceidet. Azt is, hogy mit olvasol éppen, vagy mely könyvek vannak a várólistádon, mely könyvet szeretnéd megvenni stb. Könyvszeretők kedvenc oldala. :)
Télen olvastam
[Link]
Tavasszal olvastam
[Link]
Olvasni szeretőknek ajánlom a Moly oldalt. Értékelni lehet a könyveket, be lehet jelölni a kedvenceidet. Azt is, hogy mit olvasol éppen, vagy mely könyvek vannak a várólistádon, mely könyvet szeretnéd megvenni stb. Könyvszeretők kedvenc oldala. :)
Télen olvastam
[Link]
Tavasszal olvastam
[Link]
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2010-07-19 18:30:15
beküldve: 2010-07-19 17:30:55
(#1188) Meg Cabot - Tinibálvány
Shakespeare - Rómeó és Júlia
Hugh Laurie - A Balek
Ha valakinek valamelyik könyv megtetszett jó szórakozást kívánok az elolvasásához
szerintem nagyon jó könyv!!!Bemutatja hogy milyenek a mai fiatalok ha egy hírességről van szó !! De az ő szemszögükből..közben pedig egy olyan lányt is megismerhetünk aki azon igyekszik hogy minél többet tudjon segíteni valakinek..és mindenki bátran fordul hozzá a gondjaival..én mindenkinek csak ajánlani tudom
Shakespeare - Rómeó és Júlia
állítom nemigen van olyan ember aki ne ismerné Rómeó és Júlia történetét..én láttam színházban is de javaslom annak aki még nem olvasta az tegye meg mert könyvben eszméletlen jó Mellesleg ha valaki szereti Shakespearet akkor olvassa el a Hamlettet is az is nagyon jó
Hugh Laurie - A Balek
Aki ismeri a Tv-ben futó Dr. House című sorozatot annak ez a könyv maga lesz a menyország Én már az elején nagyon izgalmasnak találtam amikor döbbent tekintettel olvastam az első sorokban azt ahogy egy ember karjának eltörését firtatja hogy lassan avagy gyorsan törné-e el az olvasó ha arra kerülne a sor (..) És azt is nagyra nyilt szemekkel és izgatottan követtem hogy az a kar az övé..és bizony komolyan el kell gondolkoznia rajta hogy a mögötte álló férfi miközben az ő csuklóját hátraszorítva próbál elérni valamit és ráadásul elképzelhető hogy utálja őt erre a módszerre is vetemedhet.. Többet nem is írok,tessék elolvasni
Ha valakinek valamelyik könyv megtetszett jó szórakozást kívánok az elolvasásához
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-07-18 20:11:11
(#1187) Mark Twain, Charles Dickens, regényei.
Én inkább a kaland regényeket szeretem,nem pedig a danielle steel féleségeket.
Én inkább a kaland regényeket szeretem,nem pedig a danielle steel féleségeket.
Az Idő halad hát fecséreld sírásra vagy másra várva önző ez a világ és önzőek az emberek, de azért még tartogat valami szépet az élet neked, az élet neked...