Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Könyvek amiket szerettek (NEM mangák!)
beküldve: 2010-09-15 11:27:01
(#1231) Fúúú...nekem nagyon sok kedvenc könyvem van, de a legkedvencek a : Twilight saga×D
Shiver
Csitt, csitt( bár nem sok mindenkinek tetszik)
Mentsük meg Júliát!
Mindenkinek csak ajánlani tudom őket
Shiver
Csitt, csitt( bár nem sok mindenkinek tetszik)
Mentsük meg Júliát!
Mindenkinek csak ajánlani tudom őket
"Ha a jövőbe látsz, soha ne nézz a múltba."
beküldve: 2010-09-15 07:25:25
(#1230) Én most olvastam ki a Darren Shan - Démonvilág sorozatát és nagyon tetszett. Ajánlom mindenkinek
beküldve: 2010-09-14 20:09:56
(#1229) Én most a Battle Royale-t olvasom (nagyon jó) de szeretem még a Harry Potter sorozatot is és még elég sok mindent.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Jé. Régen oldalas beszélgetések folytak erről a könyvről itt, ezen a fórumon.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Stephen King - Végítélet
Jelenleg ezt olvasom, és rohadt jó. És egy deka naponfénylőtestűhomosexuális vámpírutánzat (sem normális vámpírok ) nincsenek benne.
Ellenben van benne sok túlélni vágyó hétköznapi ember, akik éppen hogy csak túléltek, egy majdnem az egész világot kipusztító influenza járványt.
Szerintem nagyon izgalmas, és sokszor ijesztő elképzelni azt, hogy ez tényleg megtörténhet, amit ebben leírtak. Itt a szereplők nem az ismeretlentől, illetve különböző szörnyetegektől rettegnek, hanem olyasvalamitől ami sokkal jobban kikészíti az emberi elmét ezeknél. A magánytól, hogy nem találkoznak többet más emberi teremtményekkel ezen a kipusztult bolygón.
Én csak ajánlani tudom.
Jelenleg ezt olvasom, és rohadt jó. És egy deka naponfénylőtestűhomosexuális vámpírutánzat (sem normális vámpírok ) nincsenek benne.
Ellenben van benne sok túlélni vágyó hétköznapi ember, akik éppen hogy csak túléltek, egy majdnem az egész világot kipusztító influenza járványt.
Szerintem nagyon izgalmas, és sokszor ijesztő elképzelni azt, hogy ez tényleg megtörténhet, amit ebben leírtak. Itt a szereplők nem az ismeretlentől, illetve különböző szörnyetegektől rettegnek, hanem olyasvalamitől ami sokkal jobban kikészíti az emberi elmét ezeknél. A magánytól, hogy nem találkoznak többet más emberi teremtményekkel ezen a kipusztult bolygón.
Én csak ajánlani tudom.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-09-14 19:23:36
(#1226) Kanehara Hitomi - Piercinget a kígyónak
Na jó, ez nekem már nagyon kortárs @___@. (Mondjuk, a szentimentális lelkületemnek még néha a Bárka is sok ...) Az alapja amúgy nagyon bejövős, mert effektíve szerelmes vagyok a tetoválásokba, meg a tetoválókba, deee árulja már el valaki (+18)
Jajaj, fáradt vagyok, használt, nyűgös, ajánljatok már valami jó kis könyvecskét? (Aki vmi vámpírosat mond, azt popsin harapom...)
Na jó, ez nekem már nagyon kortárs @___@. (Mondjuk, a szentimentális lelkületemnek még néha a Bárka is sok ...) Az alapja amúgy nagyon bejövős, mert effektíve szerelmes vagyok a tetoválásokba, meg a tetoválókba, deee árulja már el valaki (+18)
mi irodalmi, eszmei, akármilyen kisnyuszi értéke van annak, hogy a kedves delikvenst, hányszor basszák szét, szép igényesen? Vagy lehet, nem lezuhant IQ-val kéne nekiesni, hogy meglássam benne a mögöttes szart is...
Jajaj, fáradt vagyok, használt, nyűgös, ajánljatok már valami jó kis könyvecskét? (Aki vmi vámpírosat mond, azt popsin harapom...)
beküldve: 2010-09-08 20:07:46
(#1225) Azért írtam ide, mert a "problémámmal" nem tudok hova máshova fordulni.
Csak annyi elnne a kérésem, hogy ha valakinek megvan gépen a Battle Royal könyv borítójának a teljes változata (wallpaperként), akkor el tudná e küldeni nekem e-mailben?
(tibrinnyer@gmail.com)
Előre is köszi
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-09-07 12:02:40
(#1224) Ha ráértek akkor szavaznátok nekem azokra a könyvekre amik tetszettek? Előre is köszi. Többre is lehet szavazni.
[Link]
[Link]
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2010-09-04 12:42:17
(#1223) Karen Rose: Vartanian sorozat 10/10
Legjobb krimi amivel eddig találkoztam.
[Link]
Lara Adrian:Éjfél szülöttei 4-5 10/10
Más mint a többi paranormális sorozat, véresebb, szöveg sem lightos, de pont ettől jó.
[Link]
Legjobb krimi amivel eddig találkoztam.
[Link]
Lara Adrian:Éjfél szülöttei 4-5 10/10
Más mint a többi paranormális sorozat, véresebb, szöveg sem lightos, de pont ettől jó.
[Link]
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerintem nagyon jó ez a könyv De mind a három nagyon izgalmas, véres, humoros és romantikus
Ajánlom annak aki szereti a Vámpíros könyveket
Örülök, hogy neked is tetszett. :)
Júliusban olvastam
Sherrilyn Kenyon: Ördögi tánc-Sötét vadász 4. 10/10
Ez a sorozat egyre jobb. Nem lehet rá rosszat mondani. Zareket kegyetlen, fájdalmas, igazságtalan élete miatt könnyű megkedvelni. Történet izgalmas, szívszorító. Jó ha van papírzsepi a közelben miközben olvassuk a könyvet. :) Új szereplők közül Sashát a katagariai farkast és Simit a kis démont kedveltem meg a legjobban. Sokat lehetett rajtuk nevetni. Acheronról is derültek ki újabb apróságok. Már nagyon várom az ő könyvét. Kenyon most sem okozott csalódást.
Gena Showalter: Éjsötét bosszú-Az Alvilág Urai 3. 10/10
Első két kötet is tetszett, de ez felülmúlta az első kettőt is. Nem lehetett letenni. Könyv végig olvastatta magát, nem tudnék rá negatívat mondani. Szereplőket nem lehet nem szeretni. Végre újra szerepelt Torin. Parist nagyon sajnáltam amikor döntenie kellett, hogy a barátját, vagy a szerelmét válassza. Kiderült az is, hogy ki mozgatja háttérben a szálakat, erre a fordulatra nem számítottam. Voltak olyan ismerőseim akiknek az első két kötet nem jött be, de miután elolvasták az Éjsötét bosszút már nekik is kedvenccé vált a sorozat. Érdemes elolvasni Reyes történetét, nem lehet benne csalódni.
Kresley Cole: Vámpírvér-Halhatatlanok alkonyat után 4. 10/10
Nem mindennapi fantasy történet. Lányt 80 éve megölték, szellem lett. Conrad vámpírvadász volt, emiatt nem bírta feldolgozni azt, hogy a testvérei vámpírrá változtatták. Megőrült, eluralkodott rajta a vérszomj. Miután testvérei rátalálnak elviszik Néomi otthonába, hogy meggyógyítsák. A két főszereplő a könyv első felében meg sem tudja egymást érinteni, mégsem válik unalmassá. Könyv végig olvastatja magát. Váratlan fordulatokból sem volt hiány. Köv. köteteket is jól előkészítette az írónő. 4. rész elolvasása után szerintem mindenki várni fogja Cade, Rydstrom, Murdoch és Gareth történetét. Annak is örültem, hogy itt a férfi főhős volt szűz. Őrült viselkedése is hihetően volt ábrázolva. Eleinte kicsit zavart amikor Conrad elmeháborodott szemszögéből láttuk a történetet az nem E/3ban volt írva, de utólag belegondolva így hatásosabbak voltak a jelenetek. Coleban most sem csalódtam.
J. R. Ward: Éjsötét szerető-Fekete Tőr Testvériség 1. 10/10
Újra olvasva jobban tetszett . Éjsötét szerető gyengébb a sorozat későbbi köteteihez képest, de mint első rész így sem okoz csalódást. Megismerjük a világot, szereplőket. Elolvasása után meg nagyon lehet várni a folytatásra, szereplőket ugyanis annyira meglehet kedvelni, hogy érdekelni fog mi lesz velük a továbbiakban. Kihagyhatatlan sorozat. Egyik legjobb karakterközpontú történet.
Judith McNaught: Varázslat-Következmények 2. 10/9
McNaughtban most sem csalódtam. Számomra mindig ő írja a legjobb 19. századi romantikus történeteket. Ebből a könyvből sem hiányoztak a fordulatok és megható jelenetek. Volt merénylet, mérgezés stb. Előző kötet( Végtelen szerelem) főszereplőit jobban kedveltem, csak emiatt nem adtam meg rá a max pontot.
Susan Krinard – Maggie Shayne – Gena Showalter: Heart of Darkness 10/8
Ebből a könyvből csak a Showalter novella érdekelt. Novella főleg Gwen testvéréről szól, de itt találkozunk először Oliviával, aki Aaron párja lesz és Sabin és Gwen esküvői előkészületeit is nyomon követhetjük. Remélem magyarul is meg fog jelenni. Sajnos angolul sok mindent nem értettem belőle, ezért nem tudtam jobbra értékelni.
Anyukám olvasta:
Sherrilyn Kenyon: Végzetes ölelés 10/10
Gena Showalter: Éjsötét bosszú 10/10
Susan Wiggs: A nevesincs lány 10/9
Susan Wiggs: Mámoros fogadalom 10/8
Susan Wiggs: Vízgyűrűk 10/7
beküldve: 2010-08-24 22:49:28
(#1221) http://koponyeg.hu/
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2010-08-24 16:33:12
(#1220) Rick Riordian: Villámtolvaj (ezt nemrég filmesítették meg)
Szörnyek tengere
Niel Gaiman: Sosehol
Csillagpor
Thomas Brezina: Katie cat
Szörnyek tengere
Niel Gaiman: Sosehol
Csillagpor
Thomas Brezina: Katie cat
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-08-24 11:52:09
(#1219) Rob Thurman: Éjvilág
Philip Pullman: Az úr sötét anyagai triológia
M. G. Harris: Joshua-akták
Cornelia Funke: Tintaszív
Darren Shan könyvei
Michael Grant: Köddé váltak
Philip Pullman: Az úr sötét anyagai triológia
M. G. Harris: Joshua-akták
Cornelia Funke: Tintaszív
Darren Shan könyvei
Michael Grant: Köddé váltak
Én most a Tüskevárat olvasom
Imádom :)
Imádom :)
Azt én már elolvastam két vagy három éve
Nekem is nagyon tetszett
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2010-08-23 20:09:46
(#1217) Én pont most értem Wiliam King: Démonvadász című könyvének végére..szép lassan haladt a sztori de a végére egészen felpörgött. Nagyon kedvelem a Felix és Gotrek kalandjairól szóló Warhammer fantasy könyveket nagyon klasszak a leírások és a cselekmény is szerintem fenn tudja tartani az érdeklődést, egyáltalán nem emlékszem, hogy lett olyan rész ahol untam volna. Eddig 3-at olvastam el a 9 eddig kiadott Felix és Gotrek könyvből (sajnos a munkám miatt nem sok időm van olvasni) De nagyon megkedveltem és szerintem ez az egyik legjobb fantasy amit eddig olvastam mondom ezt úgy, hogy én erősen sci-fi beállítottságú vagyok Úgyhogy ajánlom minden fantasy kedvelőnek és azoknak akik egy klassz kis kalandregényt szeretnének megismerni.
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!