Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2007-05-08 09:05:54
(#6) A vélemlnyem szerint itt a lényeg nem is a hatalmas mennyiségű információn van, hanem magán az érzésen. Infókat bárki leszedhet a netről. Azt semmilyen magazin nem tudja pótolni. De ha valaki a kezébe veszi a Mondo-t és belelapoz, gyönyörködik a képekben, elolvas pár dolgot a kedvenc karaktereiről stb. és picit is jólérzi tőle magát, akkor már elérte a célját. Sztem ez olyan mint egy átmenet egy újság és egy művészeti album között. Ez tudom túlzás, de a lényege a hangulatteremtés.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-05-07 12:55:53
(#5) Belenéztem, de elriasztott az, hogy bármerre lapoztam alig találtam néhány sor szöveget. Ez nekem így nagyon kevés. Csak mert szépek a képek nem fogom megvenni.
beküldve: 2007-05-07 12:22:26
(#4) Hali!
Lenne egy kérésem a Mondo olvasóihoz. Két cikkről lenne szó. Az egyik A Pr. Ai., a másik pedig a FMP. Ha lennétek olyan kedvesek és írnátok róluk kritikát, azt megköszönném.
Csak őszintén!
Lenne egy kérésem a Mondo olvasóihoz. Két cikkről lenne szó. Az egyik A Pr. Ai., a másik pedig a FMP. Ha lennétek olyan kedvesek és írnátok róluk kritikát, azt megköszönném.
Csak őszintén!
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-05-06 22:21:03
(#3) Igazából nem érdemes összehasonlítani, mert teljesen más a két lap.
A Mondo tényleg gyönyörű, öröm lapozni annyira szépek az oldalak, a szöveges információ remélem több lesz a későbbiekben, mert ami most van az rettentően kevés.
Az AS egy rajongók álltal készítet lap. Rajongóknak is készítik, akik éhesek az információra és lehet hogy nem annyira tökéletes még az újság, de javuló tendenciát mutatnak. Én részemről veszem mindkettőt.
A Mondo tényleg gyönyörű, öröm lapozni annyira szépek az oldalak, a szöveges információ remélem több lesz a későbbiekben, mert ami most van az rettentően kevés.
Az AS egy rajongók álltal készítet lap. Rajongóknak is készítik, akik éhesek az információra és lehet hogy nem annyira tökéletes még az újság, de javuló tendenciát mutatnak. Én részemről veszem mindkettőt.
beküldve: 2007-05-06 21:12:46
(#2) Nekem nem volt szerencsém eljutni a con-ra, és megvenni a Mondo-t, viszont érdekelne, hogy vajon a 13-i Képregénybörzén lehet-e majd kapni a Mangafannél?
beküldve: 2007-05-06 20:17:28
(#1) kiváncsi vok rá h mennyire tér el a Mondo az ASmagazintól. tehát? tényleg vetélytársak? vagy össze sem lehet hasonlítani a kettőt? véleményeket kérek. én még nem fogtam a kezembe, úgyhogy a saját vélemény elmarad egy ideig az biztos...
és a terjesztése hogy lesz? tehát online kitől lehet megrendelni? (vladitól is?) és újságosoknál is lehet majd venni?
és a terjesztése hogy lesz? tehát online kitől lehet megrendelni? (vladitól is?) és újságosoknál is lehet majd venni?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~