Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Nem kell halkan érdeklődni Lesz előfizetés, de addig nem fogadunk el senkitől előfizetői pénzt, amíg nem látjuk biztosan, hogy a magazinra van igény, és hosszú távon is fennmarad.
Az adott hónap 10-ig jelenik meg az aktuális szám.
Az adott hónap 10-ig jelenik meg az aktuális szám.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-05-16 17:56:24
(#35) Csak halkan és szerényen érdeklődnék a felől, hogy lesz majd valamikor a közeljövőben előfizetése? Mondjuk legkésőbb jövő év elejétől?
Na és a következő szám mikor fog megjelenni? Mindig a hónap első hetében?
Vicceseke ezek a fejek:
Na és a következő szám mikor fog megjelenni? Mindig a hónap első hetében?
Vicceseke ezek a fejek:
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Külön erre fejlesztett gépsor és kapocs, amennyire tudom
a Shonen Sundayről nem is beszélve (860 oldal tűzve , a nyomdásznak leesett az álla )
nekem is :P azt meg hogy lehetett összetűzni? Uramatyám...
Pedig egy magazinnak az lenne a feladata hogy több napra elegendő olvasni valóval szolgáljon.
Ha nekem kéne több napi olvasni valót nyújtania a magazinnak, komoly gondban lenne...
most küldtem le amolyan vizsgaidőszak előtti lazításként egy 600 oldalas könyvet -két nap alatt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-05-15 17:46:37
Ekkora oldalszámot még nem lehet ragasztókötni. 80 oldaltól már lehet, de még az is meredek. Inkább 100 oldal és afölött szokták.
De pl. a NewType is tűzve van, a Shonen Sundayről nem is beszélve (860 oldal tűzve , a nyomdásznak leesett az álla )
De pl. a NewType is tűzve van, a Shonen Sundayről nem is beszélve (860 oldal tűzve , a nyomdásznak leesett az álla )
beküldve: 2007-05-15 16:30:17
(#29) Nem tudom, miért, de engem irritálnak az újságok. szívesen elolvasnám vagy nem tudom, de ez az én ilyen "dilim", hogy valamiért taszítanak az újságok, mégha olyan is van benne, amit imádok, akkor is.
A beszélő szerencsesüti...
az újságnak vagyn ún. gerince? Vagy gemkapoccsal van összetűzve?
Sajnos utóbbi az igaz: tűzve van...
beküldve: 2007-05-15 13:41:29
(#27) Én megkérdeztem vagy három debreceni újságosnál hogy van-e, de a válasz egyértelmű elfogyott volt. Szal nem értetlenkedtek semmit. Na itt el is döntöttem hogy majd megveszem a neten.
Más: Én még egyáltalán nem láttam a magazint(ezt majd be is pótolom), és így kérdezem: az újságnak vagyn ún. gerince? Vagy gemkapoccsal van összetűzve? Az sokkal igényesebb (főleg ilyen japános dolgoknál) ha "gerinces" az újság. Mert azt normálisan ki lehet tenni a polcra és nem is kell az egész stócot levenni, ha keresek egy adott számot.
Más: Én még egyáltalán nem láttam a magazint(ezt majd be is pótolom), és így kérdezem: az újságnak vagyn ún. gerince? Vagy gemkapoccsal van összetűzve? Az sokkal igényesebb (főleg ilyen japános dolgoknál) ha "gerinces" az újság. Mert azt normálisan ki lehet tenni a polcra és nem is kell az egész stócot levenni, ha keresek egy adott számot.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Szerk: Lami 2007-05-15 13:42:13
Lennie KELL, úgy Sárospatakon (vagy legalább környékén), mint bárhol máshol az országban, ahol Relay, vagy Inmedio van.
Na hát én így jártam az AS Magazinnal Dunakeszi Auchan Inmedio-jában. Kérdezem, az eladó rámnéz, értetlenkedik. Aztán rámutat a polcon lévő Mangattack mangákra: "Ja olyan, ami ilyenekről szól?" Mondom, igen, khm, olyasmi. Erre: olyan nincs. Ekkor átmentem a Líra & Lant-ba, és megvettem ott ^^ Szóval szerintem bárhol lehet kapni, valamilyen üzletben; csak próbálkozni kell (még ha némely eladó értetlenkedve bámul is )
Szerk: Miyazaki 2007-05-14 18:06:56
Mert én meg szeretném venni és nem akarok, úgy járni, mint az ASmagazinnal, hogy csak néznek, mert nem tudják milyen magazinról beszélek...
Az, hogy az eladó nem tud megjegyezni minden magazint, még nem jelenti azt, hogy nincs. Rengeteg magazin van, az eladó meg jó ha tudja mi az a Blikk, Kiskegyed, és legfeljebb az 576 konzol (bár sok esetben azt sem). Lennie KELL, úgy Sárospatakon (vagy legalább környékén), mint bárhol máshol az országban, ahol Relay, vagy Inmedio van. Ha nincs, akkor vagy elfogyott, vagy terjesztési probléma.
Hiába lesz országos terjesztésű a Mondo is, az nem azt jelenti, hogy bemegyünk az üzletbe és ha rákérdezünk, mosolyogva előveszi egy titkos, csak erre fenntartott szekrényből, és bizalmasan kezünkbenyomja. A helyzet az, hogy az árús valószínűleg NEM fogja tudni miről van szó, talán a sokadik szám után rémleni fog, hogy van ilyen...
Nem szabad az eladóra hagyatkozni, körbe kell nézni^^
Viszont jó hír, hogy lesznek még új sorozatok rövidesen (manga és anime is), szóval nem fogtok unatkozni
Ezzel a kijelentéssel világossá tettétek a számomra hogy miért fogom én ezt a magazint venni. (nameg a többi is hatott azért rám. )
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Lehetne mondjuk a Neko Majin. Az 8 one shot történetet tartalmaz, ami külön tankoubonban is megjelent. Szerintem ideális választás az ilyen, vagy ehhez hasonló mű. Valami comedy kéne bele szvsz. És persze aztán ki is lehetne adni könyv formában is. Mégha limitált kiadásban is.
- a héten már kapható lesz az ujságosoknál. Ha a közeledben levő ujságosnak nincs, kérd, hogy hozzon. Ők minden nap kapnak árut, és ha tudja, hogy mit kérjen, tud hozatni. Utána mindig lesz
Ezt már most megvétózom! Az ujságosok hiába kérnek mert nem kapnak. Ezt is csak onnét tudom hisz területi képviselősködök :) Pár lapnak általában én intézem a "kérését" de akárhogyan is kérek az árusoknak se kép se hang a Lapker részéről Ezért is kételkedek abban hogy a lapker ilyesmit követne el...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."