Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2007-06-16 13:07:10
(#111) megvan az újság! megvan az újság!
bár még csak a jrock/vk cikket olvastam.
Jó néked! Nekem még nincs, amúgy milyen animék leírása van benne?
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-16 13:02:48
(#109) megvan az újság! megvan az újság!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Vááh, a budapesti határidőről lecsúsztunk abszurd módon vidéken egy nappal hamarabb lesz
Ez már túlhaladta az abszurdum jelzőt is! Pont hogy forditva szokott lenni! (általában)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Vááh, a budapesti határidőről lecsúsztunk abszurd módon vidéken egy nappal hamarabb lesz
Akkor holnap már lehet kapni az újságosoknál?
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Én is követem jó példádat, a múltkor a Munkácsy uti (Báthory sulinál) buszmegállónál láttam az 1. számot, szal ott fogom kezdeni...
Ajánlom neked is!
Ajánlom neked is!
Nekem meg az a munkám hogy végigrazziázzam az ujságosokat! xD
Már megkapta ma a Lapker, elvileg benne voltunk a holnapi szállítási határidőben.
Akkor legalább nem kell majd annyira visszekeresni
beküldve: 2007-06-15 13:01:04
(#104) He-he. Remélem a Mondonál nem lesznek ilyen késések. Szegény újságosok...
CSABA:
Egyébként eddig hogy fogyott az 1. szám?
CSABA:
Egyébként eddig hogy fogyott az 1. szám?
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-06-15 12:57:19
(#103) Hehe, én is elblattyogtam ma a sarki újságoshoz felmérni a terepet, mert az első számot is csak ők árulták a környékünkön. Sajna azt mondta a néni, szerinte legközelebb kedden próbálkozzak újra a "gyerekújsággal". ^^'
Pedig be vagyok sózva, mint anno, mikor a CoVboy-féle másfél hónapos késésekkel megjelenő 576 Kbyte felől érdeklődve terrorizáltam az újságosokat napi rendszerességgel XD
Pedig be vagyok sózva, mint anno, mikor a CoVboy-féle másfél hónapos késésekkel megjelenő 576 Kbyte felől érdeklődve terrorizáltam az újságosokat napi rendszerességgel XD
"Freaking people out counts as a skill."
Én hétfőn fogom végigrazziázni a Veszprémi ujságosokat xD A razzia pedig szó szerint értendő
Én is követem jó példádat, a múltkor a Munkácsy uti (Báthory sulinál) buszmegállónál láttam az 1. számot, szal ott fogom kezdeni...
Ajánlom neked is!
Az angyalok léteznek, csak néha nincsenek szárnyaik és BARÁTOKnak nevezzük Őket!
Már megkapta ma a Lapker, elvileg benne voltunk a holnapi szállítási határidőben. Még mi sem láttuk a végeredményt, reméljük jó lett Tartalmilag biztosan jobb, egyre inkább kezd úgy kinézni, ahogy elképzeltük és szeretnénk.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-06-15 11:59:50
(#100) Én hétfőn fogom végigrazziázni a Veszprémi ujságosokat xD A razzia pedig szó szerint értendő
Asszem ma jelenik meg a 2. szám. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Csak az a baj, hogy pár nap még biztos eltelik, mire a kezembe kaparintom.
Aki előbb be tudja szerezni, az írjon már róla pár szót. Köszi!
nálunk a postára még nem jött ma. reménykedek benne h holnap lesz. és én pont dolgozni fogok szal még meg is tudnám venni.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-06-15 09:09:21
(#98) Asszem ma jelenik meg a 2. szám. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Csak az a baj, hogy pár nap még biztos eltelik, mire a kezembe kaparintom.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Szerk: Lonewolf 2007-06-15 09:09:48
beküldve: 2007-06-14 14:33:49
(#97) Alterek vagyunk, óje xDD;;.
Bár... biztos vannak olyanok, akik azért válnak megszállottakká, mert az hűjdedeep o.O.
De legalább megveszik a Mondót, amivel a végén mindenki jól jár ^w^.
Bár... biztos vannak olyanok, akik azért válnak megszállottakká, mert az hűjdedeep o.O.
De legalább megveszik a Mondót, amivel a végén mindenki jól jár ^w^.
"I can't handle not being on top. I need to feel worshipped. Basically, I'm an EGOMANIAC."