Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Lehet, h műveletlen vagyok, de visszaolvastam az összes postot, de árakat nem találtam^^
Azt tudom, h az első szám még kapható lesz 1 hónapig a második mellett.
De a neten rákerestem 700Ft-tól 900-ig mindent találtam.
Meg tudjátok mondani a valós értéket?
köszi előre is.
köszi előre is.
700ft
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-06-17 13:21:54
(#125) Lehet, h műveletlen vagyok, de visszaolvastam az összes postot, de árakat nem találtam^^
köszi előre is.
köszi előre is.
A többit nem akarom lelőni, had fúrja csak az oldalad a kíváncsiság. :) Ez a szám már bőven tartogat olvasnivalót is.
Fúrja is! XD De a lényeg benne van a postodban, lesz sok olvasnivaló. És persze köszi. ^^
"Freaking people out counts as a skill."
beküldve: 2007-06-16 21:11:12
(#123) Ez is ritka eset, hogy a pestiek szívnak...
Nem vagyok túl ...
morg...
Nem vagyok túl ...
morg...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-06-16 20:21:17
(#122) Klári:
A cikked tetszett, de még nem olvastam végig. A többit nem akarom lelőni, had fúrja csak az oldalad a kíváncsiság. :) Ez a szám már bőven tartogat olvasnivalót is.
A cikked tetszett, de még nem olvastam végig. A többit nem akarom lelőni, had fúrja csak az oldalad a kíváncsiság. :) Ez a szám már bőven tartogat olvasnivalót is.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
juppé Vash a borítón!!! már alig várom, hogy megvehessem!
Nekem is-Nekem is!!!
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-16 19:12:12
(#120) juppé Vash a borítón!!! már alig várom, hogy megvehessem!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-06-16 19:06:17
(#119) bizti jó a magazin, csak még nincs az újságosnál de hétfőn első dolgom lesz hogy megkérdezzem
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
Később: Mission failed, sajna Bp-n még tényleg nincs, marad a hétfő, hacsak vasárnap nem terem valami csoda folytán. ^^'
Tudtommal vasárnap csak napilapok jelennek meg. Meg talán 1-2 heti lap de ez nem 100%. Hétfőn pedig csak fekete-fehér ujságok jelennek meg
kivéve a fanny!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Később: Mission failed, sajna Bp-n még tényleg nincs, marad a hétfő, hacsak vasárnap nem terem valami csoda folytán. ^^'
Tudtommal vasárnap csak napilapok jelennek meg. Meg talán 1-2 heti lap de ez nem 100%. Hétfőn pedig csak fekete-fehér ujságok jelennek meg
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-06-16 17:05:33
(#116) Nnya, hála a főoldalnak legalább már a borítót ismerem. Sajna megvenni még nem tudtam, viszont kedvenc Boráros téri újságosomnál láttam, hogy feltűnt az első szám, így valószínűsíthető, hogy a jövőben lehet majd kapni náluk az újságot, ami örömmel töltötte el pici szívemet, hiszen így nem kell majd újságbeszerzői hadjáratokat vezetnem a főváros különböző pontjaiba, hanem 3 perc séta után is megoldhatom a kérdést
Lupus testvér, nem ismertetnéd kicsit bővebben a számot? A Vándorló Palotás cikkre pl. rettentő kiváncsi vagyok. ^^
Asszem elnézek a Blaha Lujza téri non-stop újságoshoz, hátha, legalább addig sem a szigorlattal spanolom az idegeimet
Lupus testvér, nem ismertetnéd kicsit bővebben a számot? A Vándorló Palotás cikkre pl. rettentő kiváncsi vagyok. ^^
Asszem elnézek a Blaha Lujza téri non-stop újságoshoz, hátha, legalább addig sem a szigorlattal spanolom az idegeimet
"Freaking people out counts as a skill."
Szerk: siklara 2007-06-16 17:45:08
beküldve: 2007-06-16 13:20:03
(#115) És tök süti h a borítón Vash van
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
megvan az újság! megvan az újság!
bár még csak a jrock/vk cikket olvastam.
Jó néked! Nekem még nincs, amúgy milyen animék leírása van benne?
A föoldalon van egy kép azt nagyitottam ki és olvasgattam el XD
Jéééé, télleg...H én erre miért nem gondoltam Na, akkor lesz Trigun...öhm...vándorló palota...és Bújj Bújj szellem... Meg lesz Warcraft
beküldve: 2007-06-16 13:15:12
(#113) Ma reggel én is megvettem. Baromi jó lett. :)
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
megvan az újság! megvan az újság!
Jó néked! Nekem még nincs, amúgy milyen animék leírása van benne?
A föoldalon van egy kép azt nagyitottam ki és olvasgattam el XD
lizaa