Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Miért van az hogyha az ember bemegy az újságoshoz és Mondo magazint kér akkor már úgy néznek rá mint egy hülye képregénymániásra!!!
Ezért kell netről rendelni. Nincs macera, gyorsan megkapod (kb 3 nap). Nem kérdeznek semmit, nem néznek rád úgy, mint egy idiótára. Csak küldik és kész. Hogy hol lehetne így megrendelni? Hát itt: [Link]
Egyetlen hátránya a postaköltség, de ezért kell egyszerre sok mindent venni, illetve megkérni több ismerősödet, hogy rendeljen onnan és akkor feleződnek a költségek is. Remélem tudtam segíteni.
beküldve: 2007-06-26 15:15:32
(#170) A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Hogy néznek a hülye képregénymániásokra? Másként, mint a sima képregénymániásokra? Vagy a sima hülyékre? *még nem állt sorba hülye képregénymániás mögött, így nem is tudja, hogy néznek rájuk*
Szvsz egyébként a népek élvezik belemagyarázni a dolgokba, hogy hülyének nézik őket. Ez olyan... kúl.
Másrészt meg ha tényleg úgy néznek az emberre... akkor mi van? Még mindig ott a lehetőség arra, hogy ugyanolyan hülyén visszanézzünk <--- ez a smiley hihetetlen xDD;;.
Szvsz egyébként a népek élvezik belemagyarázni a dolgokba, hogy hülyének nézik őket. Ez olyan... kúl.
Másrészt meg ha tényleg úgy néznek az emberre... akkor mi van? Még mindig ott a lehetőség arra, hogy ugyanolyan hülyén visszanézzünk <--- ez a smiley hihetetlen xDD;;.
"I can't handle not being on top. I need to feel worshipped. Basically, I'm an EGOMANIAC."
beküldve: 2007-06-26 14:32:00
(#168) Miért van az hogyha az ember bemegy az újságoshoz és Mondo magazint kér akkor már úgy néznek rá mint egy hülye képregénymániásra!!!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Szerk: Ekler 2007-06-26 14:32:18
Nem azt állítottam, hogy senki sem bírja. Nincsenek személyes tapasztalataim, az meg szerintem alapjában fura dolog, hogy az alkohol hatásának ne lenne köze a zsírhoz, akármelyik embercsoportot is nézzük...
Mármint a japán táplálkozásnak (de főleg a kocsmák, az izakaják menüjének) nincs már túl sok köze a zsírmentes táplálkozáshoz. Úgyhogy ha csak ez lenne a baj, akkor a japánok is "bírnák" az alkoholt.
De ha emlékeimnem csalnak még annó élettanból tanultunk valamit, hogy náluk a tejtermékek lebontása sem megy zökkenőmentesen.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Nem azt állítottam, hogy senki sem bírja. Nincsenek személyes tapasztalataim, az meg szerintem alapjában fura dolog, hogy az alkohol hatásának ne lenne köze a zsírhoz, akármelyik embercsoportot is nézzük...
Mármint a japán táplálkozásnak (de főleg a kocsmák, az izakaják menüjének) nincs már túl sok köze a zsírmentes táplálkozáshoz. Úgyhogy ha csak ez lenne a baj, akkor a japánok is "bírnák" az alkoholt.
Tudom, hogy nem bírják. Azért lenne vicces kipróbálni. Sajnos annyira zsírszegényen étkeznek, hogy nincs, ami kiüsse az alkoholt.
Hát, pedig sokan bírják. És ehhez nincs köze a zsírszegény táplálkozásnak (pláne, hogy az utóbbi is egyre inkább mítosz, kivéve, ha nem a "magyaros" zsírkonyhához hasonlítjuk. ) Lehet, hogy erről az alkohol-dologról is lesz egy Zipang-jelentés...
Tudom, hogy nem bírják. Azért lenne vicces kipróbálni. Sajnos annyira zsírszegényen étkeznek, hogy nincs, ami kiüsse az alkoholt.
Hát, pedig sokan bírják. És ehhez nincs köze a zsírszegény táplálkozásnak (pláne, hogy az utóbbi is egyre inkább mítosz, kivéve, ha nem a "magyaros" zsírkonyhához hasonlítjuk. ) Lehet, hogy erről az alkohol-dologról is lesz egy Zipang-jelentés...
öhm...észrevettétek h más anyagból vannak a lapja?
Szerintem csak vékonyították a lapjait.... mint annak idején az ASMagazin is csinálta...
beküldve: 2007-06-22 11:21:28
(#162) Ööö... én nem vettem észre, ez most baj?
Majd ha hazaértem megnézem és ha gyengébb a papírminőség, akkor olyan Chicago-t rendezek, de olyat ...!!!
Majd ha hazaértem megnézem és ha gyengébb a papírminőség, akkor olyan Chicago-t rendezek, de olyat ...!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-06-22 10:33:50
(#161) öhm...észrevettétek h más anyagból vannak a lapja?
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-21 13:44:28
(#160) Énis megvettem, annak ellenére, hogy általában utálom az újságokat. Nem volt rossz, de még valószínűleg fejlődni fog...
Amúgy egy Kaisers vagy milyen nevű üzletben láttam, és elcsodálkoztam, hogy "jéé, már itt is kapni?" belenéztem, nem tűnt rossznak...
Amúgy egy Kaisers vagy milyen nevű üzletben láttam, és elcsodálkoztam, hogy "jéé, már itt is kapni?" belenéztem, nem tűnt rossznak...
A beszélő szerencsesüti...
Szerk: Kira 2007-06-21 13:45:41
beküldve: 2007-06-21 12:55:02
(#159) juppé!!! végre megvettem!
Nem gondoltam volna, hogy Fonyódon is be tudom szerezni. A múltkorit Kaposváron vásároltam és azt gondoltam, hogy ezért is majd vmi forgalmasabb helyre kell utaznom... De most nagyon happy vagyok!
Plussz nekem ez a második szám jobban is tetszik vmivel, az elsőnél. Javuló tendencia. Csak így tovább!!!
Nem gondoltam volna, hogy Fonyódon is be tudom szerezni. A múltkorit Kaposváron vásároltam és azt gondoltam, hogy ezért is majd vmi forgalmasabb helyre kell utaznom... De most nagyon happy vagyok!
Plussz nekem ez a második szám jobban is tetszik vmivel, az elsőnél. Javuló tendencia. Csak így tovább!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Áááhhh nem bírják!!! Egyszer vezettem egy japán csapatot és két feles után totál makik lettek. Állítólag más enzimek mozgolódnak a májukban és így nem tudják kellően lebontani az alkoholt. Egy szakét még legyűrnek, de a Szatmári Szilvától a fejükön pörögnek...
Talán majd erről is ír egyszer a Mondó!
cső
valaki nem tuggya véletlenül h elő lehet e fizetni a Mondo-ra?
akko nem lenne gond az ijen öregnénikkel meg értetlenkedőkkel ott a bódénál...
valaki nem tuggya véletlenül h elő lehet e fizetni a Mondo-ra?
akko nem lenne gond az ijen öregnénikkel meg értetlenkedőkkel ott a bódénál...
Én nem tudok róla, hogy már lehetne, de nézegess ide [Link] gyakran, ha lesz rá lehetőség itt biztos egyből közlik.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.