Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZSOCAIKA: Nem lehet a fentlévő DVD-ken kívül másikat rendelni, mert nem adtak ki mást, illetve valószínűleg a közeljövőben nem is fognak.
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évadját? Email: h.norbert79@freemail.hu köszönöm
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évad-ot?
BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2007-06-17 19:24:31
(#130) Én is már szombaton hozzájutottam... ;)
Egy kérdésem lenne: mi is a főszerkesztő vezetékneve pontosan?
Mivel az impresszumban, mindkét számban Kadaj van írva, e-mail címként Kodaj, és a cikkek alatt is Kodaj... szerintem itt elírásról lehet szó... 
Egy kérdésem lenne: mi is a főszerkesztő vezetékneve pontosan?
Mivel az impresszumban, mindkét számban Kadaj van írva, e-mail címként Kodaj, és a cikkek alatt is Kodaj... szerintem itt elírásról lehet szó... 
http://miyazakihu.wordpress.com
beküldve: 2007-06-17 17:17:22
(#129) Engem az lepett meg, hogy eddig nem nagyon láttam az első számot (vagy csak bamba vagyok
), most meg szinte az összes nagyobb újságosnál ott virít a polcon. Persze szegény újságosok errefelé még nem nagyon szoktak hozzá a létéhez, így ahányszor érdeklődtem utána, általában úgy néztek rám, mintha legalább 2 fejem lenne.
), most meg szinte az összes nagyobb újságosnál ott virít a polcon. Persze szegény újságosok errefelé még nem nagyon szoktak hozzá a létéhez, így ahányszor érdeklődtem utána, általában úgy néztek rám, mintha legalább 2 fejem lenne.
"Freaking people out counts as a skill."
(Ez szombat reggel volt, tehát kb előző nap kapták meg a 2. számot.)
Általában hajnalban van ujságszállitás ;) Hajnali 4-kor már minden ujságos megkapja az aktuális lapokat
Kivéve ha maga a szállitó csuszik..."We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-06-17 16:19:56
(#127) A legnagyobb meglepetést az okozta, mikor Keszthelyen bementem egy újságárushoz és megkérdeztem, hogy van-e Mondo magazin. Erre a válasz:
1., vagy 2. szám? Ott van a többi japán témájú újságnál.
1., vagy 2. szám? Ott van a többi japán témájú újságnál.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Szerk: Lonewolf 2007-06-17 16:20:16
Lehet, h műveletlen vagyok, de visszaolvastam az összes postot, de árakat nem találtam^^
Azt tudom, h az első szám még kapható lesz 1 hónapig a második mellett.
De a neten rákerestem 700Ft-tól 900-ig mindent találtam.
Meg tudjátok mondani a valós értéket?
köszi előre is.
köszi előre is.
700ft
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-06-17 13:21:54
(#125) Lehet, h műveletlen vagyok, de visszaolvastam az összes postot, de árakat nem találtam^^
köszi előre is.
köszi előre is.
A többit nem akarom lelőni, had fúrja csak az oldalad a kíváncsiság. :) Ez a szám már bőven tartogat olvasnivalót is.
Fúrja is! XD De a lényeg benne van a postodban, lesz sok olvasnivaló.
És persze köszi. ^^
beküldve: 2007-06-16 21:11:12
(#123) Ez is ritka eset, hogy a pestiek szívnak...
Nem vagyok túl
...
morg...
Nem vagyok túl
...
morg..."All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-06-16 20:21:17
(#122) Klári:
A cikked tetszett, de még nem olvastam végig. A többit nem akarom lelőni, had fúrja csak az oldalad a kíváncsiság. :) Ez a szám már bőven tartogat olvasnivalót is.
A cikked tetszett, de még nem olvastam végig. A többit nem akarom lelőni, had fúrja csak az oldalad a kíváncsiság. :) Ez a szám már bőven tartogat olvasnivalót is.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
juppé Vash a borítón!!!
már alig várom, hogy megvehessem!
Nekem is-Nekem is!!!
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-16 19:12:12
(#120) juppé Vash a borítón!!!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-06-16 19:06:17
(#119) bizti jó a magazin, csak még nincs az újságosnál
de hétfőn első dolgom lesz hogy megkérdezzem
de hétfőn első dolgom lesz hogy megkérdezzem
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
Később: Mission failed, sajna Bp-n még tényleg nincs, marad a hétfő, hacsak vasárnap nem terem valami csoda folytán. ^^'
Tudtommal vasárnap csak napilapok jelennek meg. Meg talán 1-2 heti lap de ez nem 100%. Hétfőn pedig csak fekete-fehér ujságok jelennek meg
kivéve a fanny!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Később: Mission failed, sajna Bp-n még tényleg nincs, marad a hétfő, hacsak vasárnap nem terem valami csoda folytán. ^^'
Tudtommal vasárnap csak napilapok jelennek meg. Meg talán 1-2 heti lap de ez nem 100%. Hétfőn pedig csak fekete-fehér ujságok jelennek meg
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-06-16 17:05:33
(#116) Nnya, hála a főoldalnak legalább már a borítót ismerem. Sajna megvenni még nem tudtam, viszont kedvenc Boráros téri újságosomnál láttam, hogy feltűnt az első szám, így valószínűsíthető, hogy a jövőben lehet majd kapni náluk az újságot, ami örömmel töltötte el pici szívemet, hiszen így nem kell majd újságbeszerzői hadjáratokat vezetnem a főváros különböző pontjaiba, hanem 3 perc séta után is megoldhatom a kérdést
Lupus testvér, nem ismertetnéd kicsit bővebben a számot? A Vándorló Palotás cikkre pl. rettentő kiváncsi vagyok. ^^
Asszem elnézek a Blaha Lujza téri non-stop újságoshoz, hátha, legalább addig sem a szigorlattal spanolom az idegeimet
Lupus testvér, nem ismertetnéd kicsit bővebben a számot? A Vándorló Palotás cikkre pl. rettentő kiváncsi vagyok. ^^
Asszem elnézek a Blaha Lujza téri non-stop újságoshoz, hátha, legalább addig sem a szigorlattal spanolom az idegeimet
Szerk: siklara 2007-06-16 17:45:08