Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2007-10-31 12:59:22
(#231) ÉS a győztes(dobpergeés)
PEST!XP semmi gond világvégiek!De én inkább a levelek közt rejtöző falura szavazok XD vagy a Homokfalura
PEST!XP semmi gond világvégiek!De én inkább a levelek közt rejtöző falura szavazok XD vagy a Homokfalura
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
beküldve: 2007-10-31 10:32:54
(#230) Elméletileg, a kövi szám, már postaládába jön, csak nem tudni mikor... Van valakinek valami infója? Mondjuk sokat érek vele, ugyanis a világvégén lakok (˘˘)
Ha előfizető vagy a megjelenést (nov.6.) követő 2-3 nap allatt megkapod függetlenül attól, hogy a világvégén vagy Pesten laksz. (Volt olyan, hogy vidékre hamarább kikerült mint Pestre)
Világvége versus Pest
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Elméletileg, a kövi szám, már postaládába jön, csak nem tudni mikor... Van valakinek valami infója? Mondjuk sokat érek vele, ugyanis a világvégén lakok (˘˘)
Ha előfizető vagy a megjelenést (nov.6.) követő 2-3 nap allatt megkapod függetlenül attól, hogy a világvégén vagy Pesten laksz. (Volt olyan, hogy vidékre hamarább kikerült mint Pestre)
Szerk: MangaFan Webbolt 2007-10-30 20:15:03
beküldve: 2007-10-30 19:15:38
(#227) Nahát!
Nektek világvégieknek nehéz dolga lehet XP
bezzeg én itt pedten Xp vidulok...vidulok XD tehát ...nemtomXD
Nektek világvégieknek nehéz dolga lehet XP
bezzeg én itt pedten Xp vidulok...vidulok XD tehát ...nemtomXD
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
beküldve: 2007-10-30 18:55:12
(#226) Hát. én mán tűkön ülök, az tuti. <---azéé fogalmazáss... *enyhe Mondoimádat* Elméletileg, a kövi szám, már postaládába jön, csak nem tudni mikor... Van valakinek valami infója? Mondjuk sokat érek vele, ugyanis a világvégén lakok (˘˘) Húú én a legjobban a Con-beszámolót várom:) Na meg a Communityt
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Van egy óriási bajom. Kb 2 hónapja megrendeltem a MONDO első , és második számát. Azóta se láttam. Még mindig nem hozták meg. Nagyon örülnék má neki hogyha végre valahára kihoznák.
Ez meglepő. Két napon belül meg kellett volna érkeznie. Esetedben valami probléma lépett fel. Ha nem kézbesítik max. egy héten belül, célszerű jelezni felénk.
Email ment.
beküldve: 2007-10-22 11:16:11
(#224) Van egy óriási bajom. Kb 2 hónapja megrendeltem a MONDO első , és második számát. Azóta se láttam. Még mindig nem hozták meg. Nagyon örülnék má neki hogyha végre valahára kihoznák.
beküldve: 2007-10-13 10:51:12
(#223) Az októberi Mondo nagyon jó lett. Nekem nagyon tetszett a Slayer-es és a Totoros cikk és végre nem kellett érte szaladgálni Miskolcon, hanem a postás házhoz hozta. Jó lenne, ha a webboltban már a szeptemberit is meg lehetne rendelni.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-10-08 20:44:14
(#222) Regi-chan nagyon köszi!!! Még várok vele hátha hamarosan megérkezik a webboltba, mert nem csak az 5.-ről, de a 4.-ről is lemaradtam... Így nagyon sok menne el a postaköltségre ha 2 helyről rendelném külön-külön és eddig is pont a pénz miatt nem bírtam beszerezni...
Na végre a negyedik újságosnál sikerült beszereznem az új Mondot.Lapterjesztéssel valami baj lehet ,mert ahol elvárná az ember a nagyobb újságosoknál és a Metro aluljároba megszokott lapterjesztő cég még nem is hallott az újságrol.Kis eldugott bodékba tudtam edig beszerezni.Előfizetnék de ha a lap megszünik akor erre a pár hónapra teljesen felesleges,és hát adig marad a rohangászás.
Sajnos a lapterjesztő relatíve keveset rendel, és a nagyobb helyeken hamar elfogy. Próbálunk ezen változtatni, de lassan halad a dolog. Viszont: nyugodtan elő lehet fizetni, mert a Mondo nem fog megszűnni Saját lábán áll, és működik.
Ez nagyon király valószínű az lessz a megoldás hogy előfizetek.És nagyon örülök hogy a lap nem szünik meg nagyon sajnáltam volna.
De visszont az én problémám nem az volt hogy a lap elfogyott hanem az hogy halvány lila gőzük sem volt hogy milyen lapról beszélek ,pedig olyan helyeken kerestem ahol minden féle újság elég nagy választékban kapható.De teljesen mindegy előfizetek.További sok sikert a Mondohoz.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
A szeptemberi Mondo-t mikortól lehet kapni a webboltban? Sajnos totál lemaradtam róla...
Hi!
Ha szeretnéd én el tudom neked adni az enyémet, mivel az októberi helyett a nővérem a szeptemberit vette meg...
If you are patient in one moment of anger, you will escape one hundred days of regrets.
beküldve: 2007-10-08 17:04:12
(#219) A szeptemberi Mondo-t mikortól lehet kapni a webboltban? Sajnos totál lemaradtam róla...
Na végre a negyedik újságosnál sikerült beszereznem az új Mondot.Lapterjesztéssel valami baj lehet ,mert ahol elvárná az ember a nagyobb újságosoknál és a Metro aluljároba megszokott lapterjesztő cég még nem is hallott az újságrol.Kis eldugott bodékba tudtam edig beszerezni.Előfizetnék de ha a lap megszünik akor erre a pár hónapra teljesen felesleges,és hát adig marad a rohangászás.
Sajnos a lapterjesztő relatíve keveset rendel, és a nagyobb helyeken hamar elfogy. Próbálunk ezen változtatni, de lassan halad a dolog. Viszont: nyugodtan elő lehet fizetni, mert a Mondo nem fog megszűnni Saját lábán áll, és működik.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Helyileg hól kerested? Lehet elfogyott mire észbe kaptál hogy megkéne venni vagy a másik lehetőség hogy eljött a remitenda ideje ami annyit takar jön az új szám
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."