Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
mindig megveszem.. van 1 ismerősömm aki mindig elrakja nkem..
Jól teszed aranyvirágom... vedd is meg... ha már én nem teszem...
De mentségemre legyen mondva, hogy nekem előfizuval jár... és hál' istennek, a kertes háznak hála, a szomszédok sem lopkodják ki a ládából...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-05 12:15:44
(#275) mindig megveszem.. van 1 ismerősömm aki mindig elrakja nkem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Hogyne, az a dolga... de ha panaszkodsz, akkor figyeld meg, mit fogsz majd megkapni, és hogyan....
Erre csak azt tudom mondani, hogy havi 700 forintért nehogy már az ember tűrjön. Csak azért, hogy a méltóságos Posta meg ne sértődjön (bár ebben az esetzben aligha ők a hibásak). Panasz helyett is van, aki kritikán aluli példányban kapja meg a lapot. De elsősorban inkább a házban kellene elintézni ezt a lopkodós dolgot. De szerintem nyugodtan lehet a postás segítségét kérni és most nem rögtön bunkó ordibálásra, hanem kultúrált megbeszélésre gondoltam. De végső esetben inkább újságosnál szerezd be Picilány.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
jah.. főleg h 1 nagy fal (és múltkor megszámoltam csak a mi lépcsőházunkban 12 Egry van ) ez így elég nehéz mivel 3 lépcsőház van... azért köcce a megértést... kedves tőled..
Ha nem beszélsz vele, nem várhatod, hogy rendeződik a probléma...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerintem ha panaszkodsz a postán, vagy megkéred, akkor felviszi, elvégre az a dolga. Vagy legalább szóljon föl neked, ha hozza és valaki lemegy érte tőletek. Ezért ez a lopkodás elég nagy szemétség, szerintem ne hagyd ennyiben. Végső esetben egy nagyobb postaládát kell beszerezni, bár a társasházaknál elég problémás az ilyen.
Hogyne, az a dolga... de ha panaszkodsz, akkor figyeld meg, mit fogsz majd megkapni, és hogyan....
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerintem ha panaszkodsz a postán, vagy megkéred, akkor felviszi, elvégre az a dolga. Vagy legalább szóljon föl neked, ha hozza és valaki lemegy érte tőletek. Ezért ez a lopkodás elég nagy szemétség, szerintem ne hagyd ennyiben. Végső esetben egy nagyobb postaládát kell beszerezni, bár a társasházaknál elég problémás az ilyen.
jah.. főleg h 1 nagy fal (és múltkor megszámoltam csak a mi lépcsőházunkban 12 Egry van ) ez így elég nehéz mivel 3 lépcsőház van... azért köcce a megértést... kedves tőled..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-03 09:45:59
(#270) Szerintem ha panaszkodsz a postán, vagy megkéred, akkor felviszi, elvégre az a dolga. Vagy legalább szóljon föl neked, ha hozza és valaki lemegy érte tőletek. Ezért ez a lopkodás elég nagy szemétség, szerintem ne hagyd ennyiben. Végső esetben egy nagyobb postaládát kell beszerezni, bár a társasházaknál elég problémás az ilyen.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Én is kaptam egy éves előfizetést, ami nagyon jó, mert az egész családnak tetszik a magazin.
Egyébként a MONDO oldalán azt írják, hogy aki jan. 5.-ig még befizeti a csekket, az januárban már előfizetéssel kapja a lapot.
Egyébként a MONDO oldalán azt írják, hogy aki jan. 5.-ig még befizeti a csekket, az januárban már előfizetéssel kapja a lapot.
én is megrendelném csak a postaládából kilopják...a postás meg nem jön fel a 4.re(nincs lift)
Szívás
én is tom...
Én is kaptam egy éves előfizetést, ami nagyon jó, mert az egész családnak tetszik a magazin.
én is megrendelném csak a postaládából kilopják...a postás meg nem jön fel a 4.re(nincs lift)
Szívás
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-30 13:12:47
(#266) Én is kaptam egy éves előfizetést, ami nagyon jó, mert az egész családnak tetszik a magazin.
Én már megszavaztam újabb egy évi bizalmat a MONDO-nak
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Engem is érdekelne, hogy milyen előfizetési lehetőségek lesznek majd. A rendelés oldal azt mondja, 4-e után érdeklődjek, most 9-e van, és hiába iratkoztam fel a hírlevélre, ha egyszer nincs mit hírül adni. :)
Én személy szerint valamennyi árengedménynmek örülnék. Még egy éves újságelőfizetésem van, ott a 750 ft helyett 560-ért kapom az újságot.
Persze az egy elég rangos újság (nem akarok reklámozni), szóval ekkora árengedményt nem várok el a Mondo-tól. De mondjuk a 600 ft-val kiegyezhetnénk. ^^;
Az ajándékot én nem igazán várom el, kitűzőből négy is bőven elég, figruát meg úgy sem adtok.
A posztert se tartom már létszükségletnek, mert betelt a falam, de azért szeretem elővenni, és nézegetni őket. :)
Ja, igen, és az előbbi kézhezkapást pedig én is szorgalmaznám. Elég savanyú szájízzel veszem ki a postaládából az újságot egy héttel a megjelenés után.
Én személy szerint valamennyi árengedménynmek örülnék. Még egy éves újságelőfizetésem van, ott a 750 ft helyett 560-ért kapom az újságot.
Az évi 2280 ft spórolás, és gyakorlatilag három ingyenszám, ráadásul megkapjuk ingyen a különkiadásokat is (évi ált. 1 szám)
Persze az egy elég rangos újság (nem akarok reklámozni), szóval ekkora árengedményt nem várok el a Mondo-tól. De mondjuk a 600 ft-val kiegyezhetnénk. ^^;
Az ajándékot én nem igazán várom el, kitűzőből négy is bőven elég, figruát meg úgy sem adtok.
A posztert se tartom már létszükségletnek, mert betelt a falam, de azért szeretem elővenni, és nézegetni őket. :)
Ja, igen, és az előbbi kézhezkapást pedig én is szorgalmaznám. Elég savanyú szájízzel veszem ki a postaládából az újságot egy héttel a megjelenés után.
Árengedmény kell? Itt is van:
Hosszas agyalás után végre megszülettek az új előfizetési lehetőségek! Íme:
-- negyed évre (3 hónap), 2100 Ft
-- fél évre (6 hónap), 4200 Ft helyett 3800 Ft
-- egy évre (12 hónap), 8400 Ft helyett 7500 Ft, és ajándékba küldünk egy
csilivili, exkluzív ajándék Mondo-mappát!
És még valami: a decemberben leadott előfizetésekhez küldünk egy ajándék
Mondo előfizetői képeslapot, ami igazolja az előfizetést, és a karácsonyfa
alá tehető!
Előfizetni a
http://mondomagazin.hu/rendele s.php
címen tudsz.
Fontos! Az előfizetés folyamatos, bármelyik hónapban választhatod. Ha egy
hónap 15-ig befizeted az előfizetői díjat a kiküldött csekken, a következő
hónaptól már házhoz kapod a Mondót. Decemberben viszont egész hónapban
befizethető a csekk, és a januári számot már előfizetésben küldjük!
Forrás: mondomagazin.hu: Előfizetési lehetőségek
beküldve: 2007-12-29 22:36:12
(#263) Megkérdezném, hogy a 2007. nov-dec-i Mondo mikor kerül be a webboltba? (Előfizum csak 2008. évre van, és nehezen jutok újságoshoz, úgyhogy Ti vagytok a beszerzési lehetőségem... és már naon várom a hiányzó számokat!!!)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2007-12-09 18:24:44
(#262) Engem is érdekelne, hogy milyen előfizetési lehetőségek lesznek majd. A rendelés oldal azt mondja, 4-e után érdeklődjek, most 9-e van, és hiába iratkoztam fel a hírlevélre, ha egyszer nincs mit hírül adni. :)
Az évi 2280 ft spórolás, és gyakorlatilag három ingyenszám, ráadásul megkapjuk ingyen a különkiadásokat is (évi ált. 1 szám)
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
Szerk: Erda Zin 2007-12-09 18:27:47