Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
azt azért megkérdezném h előreláthatólag 2008ban hogy lesz az előfizetés? amik érdekelnének:
1. hamarabb kézhez kapom e?
2. árkedvezmény lesz e?
3. ajándék lesz e benne? (ez utóbbi nem is igazán fontos, csak az első kettő, de ha már kérdezek...)
Látom az árkedvezményt vonzóbbnak találod mint az ajándékot. Érdekelne, mekkora árkedvezményre gondolsz.
ezen még nem is gondolkoztam. h mekkora legyen...
amit tudok mondani h azért egy ajándék is kerül vmennyibe. és gondolom nem akartok mindig kitűzőt hozzá, tehát mondjuk az ajándék árát meg lehetne spórólni.
ajándékra visszatérve: nekem tényleg nem olyan fontos az ajándék... mondjuk ez a mondo-s kitűző is egy nagyon jó kezdeményezés, de igazán nem ért annyit h előfizessek az újságra. pl ez olyan h a conra CSAK azért nem mentem volna el h kapjak egy Naruto-s zacsit. kedves gesztus meg ilyenek, de nem annyira lényeges.
igazán már a poszter is kezdi elveszíteni nálam az értékét. nem azért mert milyen poszter van az újságban, hanem mert meg tudom venni magamnak azt a posztert ami kell (holdfény, ebay). igaz h drágább lenne 700ft-nál, de olyan amilyet én akarok, ami igazán kell. viszont sok ember van aki nem tudja megvenni azt a posztert amire vágyik, nekik pl nagyon jó h van az újságban poszter. és félreértés ne essék, én is támogatom h legyen poszter az újságban! főleg jrock-os. csak pár évvel ezelőtt még jobban örültem volna neki. ^^
az is biztos h ha előbb kapom kézhez az újságot akkor előfizetek rá. ez 100%, ha van kedvezmény árban akkor meggondolom, vagy ha ajándék akkor is meggondolom.
én postán dolgozok, tehát nekem nem jelent pluszt elmenni újságoshoz meg ilyenek, szóval ezért is érdekelne h hamarabb kézhezkapni.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
azt azért megkérdezném h előreláthatólag 2008ban hogy lesz az előfizetés? amik érdekelnének:
2. árkedvezmény lesz e?
3. ajándék lesz e benne? (ez utóbbi nem is igazán fontos, csak az első kettő, de ha már kérdezek...)
Látom az árkedvezményt vonzóbbnak találod mint az ajándékot. Érdekelne, mekkora árkedvezményre gondolsz.
beküldve: 2007-12-08 18:41:29
(#259) Előfizető révén mikorra számíthatok decemberi Mondo-ra,
Ma adtuk fel a postán.
Köszi az értesítést. Remélem, hogy most nem fog késni és holnapra megkapom.
Előfizető révén mikorra számíthatok decemberi Mondo-ra,
Ma adtuk fel a postán.
2. árkedvezmény lesz e?
Szerk: vadooc 2007-12-06 08:31:57
Előfizető révén mikorra számíthatok decemberi Mondo-ra,
Ma adtuk fel a postán.
beküldve: 2007-12-05 18:55:48
(#255) Előfizető révén mikorra számíthatok decemberi Mondo-ra, mert már nagyon várom? Az előző számokat felületesen értékelve szembetűnő (az én meglátásom szerint), hogy rohamosan fejlődik a magazin. Csak így tovább!!
már kérdeztem egy újságost (ahol általában veszem) és vmi olyat mondott, hogy jövő hét után... (Az meg furának tűnt... )
Az újságosok időnként fura dolgokat beszélnek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A decemberi Mondo-t mikortól lehet kapni vidéken?
holnap
Kössziiiiii. Csak, mert már kérdeztem egy újságost (ahol általában veszem) és vmi olyat mondott, hogy jövő hét után... (Az meg furának tűnt... )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
A decemberi Mondo-t mikortól lehet kapni vidéken?
holnap
beküldve: 2007-12-04 18:35:45
(#251) A decemberi Mondo-t mikortól lehet kapni vidéken?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
hy all!
valaki meg tudja mondani h a mondo októberi száma itt mikor lesz megrendelhető már nagyon kéne
valaki meg tudja mondani h a mondo októberi száma itt mikor lesz megrendelhető már nagyon kéne
Mostantól
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-11-21 21:23:35
(#249) hy all!
beküldve: 2007-11-15 18:52:10
(#248) Hát először télleg nem volt valami fényes de most hogy csinálták ez a giveaway sorsolást akkor nagyon fejlödésnek indukt szerintem bár nekem először is nagyon tetszett. Mondjuk kicsit drága ugyhogy azért is jobb előfizetni meg ugye mostmár van benne poszter!!!
Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-11-15 13:19:56
(#247) Most,hogy visszamenőleg megrendeltem a hiányzó számokat azt kell,hogy mondjam szépen fejlődik az újság!
Az 1. szám abszolút nem tetszett.Össze se lehet hasonlítani a 6. vagy 7. számal.
Az 1. szám abszolút nem tetszett.Össze se lehet hasonlítani a 6. vagy 7. számal.