Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
azt azért megkérdezném h előreláthatólag 2008ban hogy lesz az előfizetés? amik érdekelnének:
1. hamarabb kézhez kapom e?
2. árkedvezmény lesz e?
3. ajándék lesz e benne? (ez utóbbi nem is igazán fontos, csak az első kettő, de ha már kérdezek...)
Látom az árkedvezményt vonzóbbnak találod mint az ajándékot. Érdekelne, mekkora árkedvezményre gondolsz.
ezen még nem is gondolkoztam. h mekkora legyen...
amit tudok mondani h azért egy ajándék is kerül vmennyibe. és gondolom nem akartok mindig kitűzőt hozzá, tehát mondjuk az ajándék árát meg lehetne spórólni.
ajándékra visszatérve: nekem tényleg nem olyan fontos az ajándék... mondjuk ez a mondo-s kitűző is egy nagyon jó kezdeményezés, de igazán nem ért annyit h előfizessek az újságra. pl ez olyan h a conra CSAK azért nem mentem volna el h kapjak egy Naruto-s zacsit. kedves gesztus meg ilyenek, de nem annyira lényeges.
igazán már a poszter is kezdi elveszíteni nálam az értékét. nem azért mert milyen poszter van az újságban, hanem mert meg tudom venni magamnak azt a posztert ami kell (holdfény, ebay). igaz h drágább lenne 700ft-nál, de olyan amilyet én akarok, ami igazán kell. viszont sok ember van aki nem tudja megvenni azt a posztert amire vágyik, nekik pl nagyon jó h van az újságban poszter. és félreértés ne essék, én is támogatom h legyen poszter az újságban! főleg jrock-os.
csak pár évvel ezelőtt még jobban örültem volna neki. ^^az is biztos h ha előbb kapom kézhez az újságot akkor előfizetek rá. ez 100%, ha van kedvezmény árban akkor meggondolom, vagy ha ajándék akkor is meggondolom.
én postán dolgozok, tehát nekem nem jelent pluszt elmenni újságoshoz meg ilyenek, szóval ezért is érdekelne h hamarabb kézhezkapni.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
azt azért megkérdezném h előreláthatólag 2008ban hogy lesz az előfizetés? amik érdekelnének:
2. árkedvezmény lesz e?
3. ajándék lesz e benne? (ez utóbbi nem is igazán fontos, csak az első kettő, de ha már kérdezek...)
Látom az árkedvezményt vonzóbbnak találod mint az ajándékot. Érdekelne, mekkora árkedvezményre gondolsz.
beküldve: 2007-12-08 18:41:29
(#259) Előfizető révén mikorra számíthatok decemberi Mondo-ra,
Ma adtuk fel a postán.
Köszi az értesítést. Remélem, hogy most nem fog késni és holnapra megkapom.
Előfizető révén mikorra számíthatok decemberi Mondo-ra,
Ma adtuk fel a postán.
2. árkedvezmény lesz e?
Szerk: vadooc 2007-12-06 08:31:57
Előfizető révén mikorra számíthatok decemberi Mondo-ra,
Ma adtuk fel a postán.
beküldve: 2007-12-05 18:55:48
(#255) Előfizető révén mikorra számíthatok decemberi Mondo-ra, mert már nagyon várom? Az előző számokat felületesen értékelve szembetűnő (az én meglátásom szerint), hogy rohamosan fejlődik a magazin. Csak így tovább!!
már kérdeztem egy újságost (ahol általában veszem) és vmi olyat mondott, hogy jövő hét után...
(Az meg furának tűnt...
)
(Az meg furának tűnt...
)Az újságosok időnként fura dolgokat beszélnek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A decemberi Mondo-t mikortól lehet kapni vidéken?
holnap
Kössziiiiii.
Csak, mert már kérdeztem egy újságost (ahol általában veszem) és vmi olyat mondott, hogy jövő hét után...
(Az meg furának tűnt...
)^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
A decemberi Mondo-t mikortól lehet kapni vidéken?
holnap
beküldve: 2007-12-04 18:35:45
(#251) A decemberi Mondo-t mikortól lehet kapni vidéken?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
hy all!
valaki meg tudja mondani h a mondo októberi száma itt mikor lesz megrendelhető már nagyon kéne
valaki meg tudja mondani h a mondo októberi száma itt mikor lesz megrendelhető már nagyon kéne
Mostantól
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-11-21 21:23:35
(#249) hy all!
beküldve: 2007-11-15 18:52:10
(#248) Hát először télleg nem volt valami fényes de most hogy csinálták ez a giveaway sorsolást akkor nagyon fejlödésnek indukt szerintem bár nekem először is nagyon tetszett.
Mondjuk kicsit drága ugyhogy azért is jobb előfizetni meg ugye mostmár van benne poszter!!!
Mondjuk kicsit drága ugyhogy azért is jobb előfizetni meg ugye mostmár van benne poszter!!!
Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-11-15 13:19:56
(#247) Most,hogy visszamenőleg megrendeltem a hiányzó számokat azt kell,hogy mondjam szépen fejlődik az újság!
Az 1. szám abszolút nem tetszett.Össze se lehet hasonlítani a 6. vagy 7. számal.
Az 1. szám abszolút nem tetszett.Össze se lehet hasonlítani a 6. vagy 7. számal.