Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2007-09-19 20:24:53
(#201) Pécsen én tegnap kerestem és mondta a pali h pár nap mulva van!!Ugyhogy én megyek venni!!!
Ti nyertetek már valamit benne??Én az agusztusiban egy figurát ugyh szerintem érdemes regisztrálni!!

Rock 4 Ever!!!!
Ma jelent meg. Hivatalos akár hiszed akár nem :) Inkább nagyobb ujságosoknál próbálkozz mint Relay és Inmedio valamint ha lehet valami forgalmas helyet keress! :)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-09-19 19:08:20
(#199) Hát mit ígérgetnek itt a Mondo szerkesztői? Kész átverés! Azt ígérték, hogy 17-én vidéken, 18-án Budapesten és 19-én az Auchanökben jelenik meg.
17-e, 6:45 Nagyon megörülve berobogok vidáman az újságoshoz megvenni a szeptemberi Mondot. Mit hallok? Azt, hogy még nem jelent meg. Búsan rohanok az iskolába.
18-a, 17:30 Gondolom most már biztos meghozták a kedvenc magazinomat. Odamegyek és megkérdezem, hogy: ,,Megjelent a szeptemberi Mondo?" aztán jött a lesúlytó válasz: ,,Nem, de csütörtökön, esetleg pénteken már lesz.".
19-e, 13:15 Bepróbálkozok, hátha valami csoda folytán megjött a Mondo. vajon mit hallok? Hát persze hogy azt, hogy ,,Majd valamikor holnap hozzák, de lehet hogy csak később." Grrrrrrr, mindjárt megőrülök.
Miközben ezt a szöveget írom, azon gondolkozom, hogy itt meg se fog jelenni a Mondo? Nagyon úgy néz ki, hogy be kell mennem valami nagyobb Újságárushoz, vagy sose lesz meg a szeptemberi szám.
17-e, 6:45 Nagyon megörülve berobogok vidáman az újságoshoz megvenni a szeptemberi Mondot. Mit hallok? Azt, hogy még nem jelent meg. Búsan rohanok az iskolába.
18-a, 17:30 Gondolom most már biztos meghozták a kedvenc magazinomat. Odamegyek és megkérdezem, hogy: ,,Megjelent a szeptemberi Mondo?" aztán jött a lesúlytó válasz: ,,Nem, de csütörtökön, esetleg pénteken már lesz.".
19-e, 13:15 Bepróbálkozok, hátha valami csoda folytán megjött a Mondo. vajon mit hallok? Hát persze hogy azt, hogy ,,Majd valamikor holnap hozzák, de lehet hogy csak később." Grrrrrrr, mindjárt megőrülök.
Miközben ezt a szöveget írom, azon gondolkozom, hogy itt meg se fog jelenni a Mondo? Nagyon úgy néz ki, hogy be kell mennem valami nagyobb Újságárushoz, vagy sose lesz meg a szeptemberi szám.
Nem akarom annyira szidni a szerkesztőséget, de ez már tényleg átverés. (nem is kicsit, nagyon)
beküldve: 2007-09-19 18:07:23
(#198) Nah, ma megvettem egy újságosnál, és tetszik, alig várom már, h az FMA virítson nemsokára a falamon
Elsősorban a poszter miatt vettem meg a magazint, az előző szám poszterén már továbbadtamXD
Ez a szám jobban tetszik, mint az augusztusiXD Főleg az FMA-nak örültem, hiszen az az 1ik kedvenc animém a kevés kiválasztott közül:3 persze a többi is jó volt, csak így tovább, még a végén rendszeres vásárlóvá válok, v előfizetővéXD

Ez a szám jobban tetszik, mint az augusztusiXD Főleg az FMA-nak örültem, hiszen az az 1ik kedvenc animém a kevés kiválasztott közül:3 persze a többi is jó volt, csak így tovább, még a végén rendszeres vásárlóvá válok, v előfizetővéXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Az előfizetöknek viszont csak hétfötől küldik...
De viszont lesz kitüzöm
(ha minden igaz...)

De viszont lesz kitüzöm

Nos, az előfizetőknek hétfőn postázták, a boltokban szerda óta kapni. Hogy a posta milyen béna, az ne legyen már a magazin hibája.
beküldve: 2007-09-19 14:40:53
(#196) Az előfizetöknek viszont csak hétfötől küldik...
De viszont lesz kitüzöm
(ha minden igaz...)

De viszont lesz kitüzöm

beküldve: 2007-09-19 13:41:22
(#195) Hm, akkor lehet, hogy nekem is kihozzák ma? Na majd este kiderül...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-09-19 12:56:46
(#194) Már megvan!!! Olyan boldog vagyok! Főleg, hogy olvasom itt rögtön az első oldalon a szeptemberi megjelenéseket!
Nem mondom, szép kis lista!
De van egy óóóriási problémám! Most a poszter melyik oldalát tegyem ki???
Ilyen nincs! Hogy pont mindkét oldalon olyan van, amit szivesen nézegetnék a falamon.. brühü
De ezen az aprócska hibán kívül sztem tökéletes

De van egy óóóriási problémám! Most a poszter melyik oldalát tegyem ki???

De ezen az aprócska hibán kívül sztem tökéletes

lumana.wordpress.com
A honlapján azt írják hogy mától kapható

Ma vettem meg a sarki újságosnál.
Újságos azt mondta hogy ma jelent meg frissen ropogosan.

Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2007-09-19 12:29:54
beküldve: 2007-09-19 12:26:33
(#192) beküldve: 2007-09-18 21:01:56
(#191) Én előfizetem rá, de még nekem sem hozta a postás bácsi. Pedig úgy tom az előfizetök hamarabb kapják vagy nem
Na nem tom...

Na nem tom...
beküldve: 2007-09-18 20:53:56
(#190) Most neazért, de nem mindenhónap 15.-én szokott megjelenni a MONDO? Mert eddig még sehol nem találtam, és a itt sincs felrakva, h lenne!
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
[
És Eduárd képregénybolt merre ralálható?
Budapest, VI. Dalszínház utca 8, az Operaház mellett. Nyitva: hétfőtől péntekig reggel 10-től este 6-ig. Szeptember 9.-től szombatonként is, 10 és 2 között.
Köszike

[
Budapest, VI. Dalszínház utca 8, az Operaház mellett. Nyitva: hétfőtől péntekig reggel 10-től este 6-ig. Szeptember 9.-től szombatonként is, 10 és 2 között.
Ott csak az van h státusz: újságosoknál, de ma voltam néhányál és már egyiknél sem kapható, és neten meg nem akarom megrendelni, mert abban nem bízok
Akkor brobáld meg az 576Kbyt üzleteibe vagy a Holdfénybe.

Az Eduárd képregényboltban is kapható a Mondo valamennyi száma, csakúgy, mint az összes magyar nyelvű manga.