Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2007-09-19 20:24:53
(#201) Pécsen én tegnap kerestem és mondta a pali h pár nap mulva van!!Ugyhogy én megyek venni!!!
Ti nyertetek már valamit benne??Én az agusztusiban egy figurát ugyh szerintem érdemes regisztrálni!!
Ti nyertetek már valamit benne??Én az agusztusiban egy figurát ugyh szerintem érdemes regisztrálni!!
Rock 4 Ever!!!!
Ma jelent meg. Hivatalos akár hiszed akár nem :) Inkább nagyobb ujságosoknál próbálkozz mint Relay és Inmedio valamint ha lehet valami forgalmas helyet keress! :)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-09-19 19:08:20
(#199) Hát mit ígérgetnek itt a Mondo szerkesztői? Kész átverés! Azt ígérték, hogy 17-én vidéken, 18-án Budapesten és 19-én az Auchanökben jelenik meg.
17-e, 6:45 Nagyon megörülve berobogok vidáman az újságoshoz megvenni a szeptemberi Mondot. Mit hallok? Azt, hogy még nem jelent meg. Búsan rohanok az iskolába.
18-a, 17:30 Gondolom most már biztos meghozták a kedvenc magazinomat. Odamegyek és megkérdezem, hogy: ,,Megjelent a szeptemberi Mondo?" aztán jött a lesúlytó válasz: ,,Nem, de csütörtökön, esetleg pénteken már lesz.".
19-e, 13:15 Bepróbálkozok, hátha valami csoda folytán megjött a Mondo. vajon mit hallok? Hát persze hogy azt, hogy ,,Majd valamikor holnap hozzák, de lehet hogy csak később." Grrrrrrr, mindjárt megőrülök.
Miközben ezt a szöveget írom, azon gondolkozom, hogy itt meg se fog jelenni a Mondo? Nagyon úgy néz ki, hogy be kell mennem valami nagyobb Újságárushoz, vagy sose lesz meg a szeptemberi szám.
17-e, 6:45 Nagyon megörülve berobogok vidáman az újságoshoz megvenni a szeptemberi Mondot. Mit hallok? Azt, hogy még nem jelent meg. Búsan rohanok az iskolába.
18-a, 17:30 Gondolom most már biztos meghozták a kedvenc magazinomat. Odamegyek és megkérdezem, hogy: ,,Megjelent a szeptemberi Mondo?" aztán jött a lesúlytó válasz: ,,Nem, de csütörtökön, esetleg pénteken már lesz.".
19-e, 13:15 Bepróbálkozok, hátha valami csoda folytán megjött a Mondo. vajon mit hallok? Hát persze hogy azt, hogy ,,Majd valamikor holnap hozzák, de lehet hogy csak később." Grrrrrrr, mindjárt megőrülök.
Miközben ezt a szöveget írom, azon gondolkozom, hogy itt meg se fog jelenni a Mondo? Nagyon úgy néz ki, hogy be kell mennem valami nagyobb Újságárushoz, vagy sose lesz meg a szeptemberi szám.
Nem akarom annyira szidni a szerkesztőséget, de ez már tényleg átverés. (nem is kicsit, nagyon)
beküldve: 2007-09-19 18:07:23
(#198) Nah, ma megvettem egy újságosnál, és tetszik, alig várom már, h az FMA virítson nemsokára a falamon
Elsősorban a poszter miatt vettem meg a magazint, az előző szám poszterén már továbbadtamXD
Ez a szám jobban tetszik, mint az augusztusiXD Főleg az FMA-nak örültem, hiszen az az 1ik kedvenc animém a kevés kiválasztott közül:3 persze a többi is jó volt, csak így tovább, még a végén rendszeres vásárlóvá válok, v előfizetővéXD
Elsősorban a poszter miatt vettem meg a magazint, az előző szám poszterén már továbbadtamXDEz a szám jobban tetszik, mint az augusztusiXD Főleg az FMA-nak örültem, hiszen az az 1ik kedvenc animém a kevés kiválasztott közül:3 persze a többi is jó volt, csak így tovább, még a végén rendszeres vásárlóvá válok, v előfizetővéXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Az előfizetöknek viszont csak hétfötől küldik...
De viszont lesz kitüzöm
(ha minden igaz...)
De viszont lesz kitüzöm
(ha minden igaz...)Nos, az előfizetőknek hétfőn postázták, a boltokban szerda óta kapni. Hogy a posta milyen béna, az ne legyen már a magazin hibája.
beküldve: 2007-09-19 14:40:53
(#196) Az előfizetöknek viszont csak hétfötől küldik...
De viszont lesz kitüzöm
(ha minden igaz...)
De viszont lesz kitüzöm
(ha minden igaz...)beküldve: 2007-09-19 13:41:22
(#195) Hm, akkor lehet, hogy nekem is kihozzák ma? Na majd este kiderül...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-09-19 12:56:46
(#194) Már megvan!!! Olyan boldog vagyok! Főleg, hogy olvasom itt rögtön az első oldalon a szeptemberi megjelenéseket!
Nem mondom, szép kis lista!
De van egy óóóriási problémám! Most a poszter melyik oldalát tegyem ki???
Ilyen nincs! Hogy pont mindkét oldalon olyan van, amit szivesen nézegetnék a falamon.. brühü
De ezen az aprócska hibán kívül sztem tökéletes
Nem mondom, szép kis lista!
De van egy óóóriási problémám! Most a poszter melyik oldalát tegyem ki???
Ilyen nincs! Hogy pont mindkét oldalon olyan van, amit szivesen nézegetnék a falamon.. brühü
De ezen az aprócska hibán kívül sztem tökéletes
lumana.wordpress.com
A honlapján azt írják hogy mától kapható
Ma vettem meg a sarki újságosnál.
Újságos azt mondta hogy ma jelent meg frissen ropogosan.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2007-09-19 12:29:54
beküldve: 2007-09-19 12:26:33
(#192) beküldve: 2007-09-18 21:01:56
(#191) Én előfizetem rá, de még nekem sem hozta a postás bácsi. Pedig úgy tom az előfizetök hamarabb kapják vagy nem
Na nem tom...
Na nem tom...
beküldve: 2007-09-18 20:53:56
(#190) Most neazért, de nem mindenhónap 15.-én szokott megjelenni a MONDO? Mert eddig még sehol nem találtam, és a itt sincs felrakva, h lenne!
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
[
És Eduárd képregénybolt merre ralálható?
Budapest, VI. Dalszínház utca 8, az Operaház mellett. Nyitva: hétfőtől péntekig reggel 10-től este 6-ig. Szeptember 9.-től szombatonként is, 10 és 2 között.
Köszike
[
Budapest, VI. Dalszínház utca 8, az Operaház mellett. Nyitva: hétfőtől péntekig reggel 10-től este 6-ig. Szeptember 9.-től szombatonként is, 10 és 2 között.
Ott csak az van h státusz: újságosoknál, de ma voltam néhányál és már egyiknél sem kapható, és neten meg nem akarom megrendelni, mert abban nem bízok
Akkor brobáld meg az 576Kbyt üzleteibe vagy a Holdfénybe.
Az Eduárd képregényboltban is kapható a Mondo valamennyi száma, csakúgy, mint az összes magyar nyelvű manga.