Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
beküldve: 2007-06-20 10:53:39
(#156) cső
valaki nem tuggya véletlenül h elő lehet e fizetni a Mondo-ra?
akko nem lenne gond az ijen öregnénikkel meg értetlenkedőkkel ott a bódénál...
valaki nem tuggya véletlenül h elő lehet e fizetni a Mondo-ra?
akko nem lenne gond az ijen öregnénikkel meg értetlenkedőkkel ott a bódénál...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Most olvastam a nattós cikket, hát kikészültem rajta!
Annyira ratyinak hangzik, hogy mindenképp ki kellene próbálni, cserébe megkínálnám őket mondjuk a "mi" ... hmmm ... finomfőzelékünkkel!
Annyira ratyinak hangzik, hogy mindenképp ki kellene próbálni, cserébe megkínálnám őket mondjuk a "mi" ... hmmm ... finomfőzelékünkkel!
Szerintem inkább a szilvapálinkát kéne kipróbálni rajtuk...
Áááhhh nem bírják!!! Egyszer vezettem egy japán csapatot és két feles után totál makik lettek. Állítólag más enzimek mozgolódnak a májukban és így nem tudják kellően lebontani az alkoholt. Egy szakét még legyűrnek, de a Szatmári Szilvától a fejükön pörögnek...
Talán majd erről is ír egyszer a Mondó!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Most olvastam a nattós cikket, hát kikészültem rajta!
Szerintem inkább a szilvapálinkát kéne kipróbálni rajtuk...
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-06-19 22:13:32
(#153) Most olvastam a nattós cikket, hát kikészültem rajta!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Segítség 10db újságosnál voltam már de mindegyik értetlenül néztek rám mikor a magazint kértem! Kérlek mondjátok meg hol lehet venni!!
Relayk, Inmediok, nagyobb ujságos pavilonok. Ők mind kaptak! Csak egy Mondot kell mondani meg hogy a felkelő nap ország kulturájával foglalkozik és már tudni fogják mirő is van szó
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Segítség 10db újságosnál voltam már de mindegyik értetlenül néztek rám mikor a magazint kértem! Kérlek mondjátok meg hol lehet venni!!
Próbálkozz a nagyobbaknál! Ha itt vagy a főfaluban, akkor metroaluljárókban biztos megtalálod.
beküldve: 2007-06-19 14:09:23
(#150) Segítség 10db újságosnál voltam már de mindegyik értetlenül néztek rám mikor a magazint kértem! Kérlek mondjátok meg hol lehet venni!!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
beküldve: 2007-06-19 13:45:23
(#149) Na, ha minden jól megy, akkor nekem csüttökön meg is lesz
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Ez a tájékozottság szakmabelire utal...
Jó megfigyelés Kemény két hétig én is ujságos voltam! Annyiból volt gáz hogy vidékről kellett bejárni hajnali 4-re! Ebben az időszakomban arra voltam a legbüszkébb hogy én tapostam az első nyomokat az akkor 20 centis hóban
Tévedés ne essék most is ebben a témában forgok csak nem mint eladó hanem kérdező biztos Ez viszont megint egy másik sztori xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
ismét gyönyörű lett. ^^
Egyetértek, ebbe már az előző számnál sem lehetett belekötni. Az más kérdés hogy sok másba igen. A saját honlapon is a szavazásnál észre lehet venni ennek a lecsapódását. Pl.: "Kitörli az ismert univerzumból a májusi szám emlékét" (az új szám)
Szóval kezd alakulni a dolog. Úgy gondolom, hogy az igazi első szám az a júniusi.
beküldve: 2007-06-19 12:02:54
(#146) Nekem kicsit sok benne az anime bemutató-ajánló-spoiler cucc, de hát az üzlet az üzlet!
A magazin második fele számomra már izgalmasabb volt, remélebb egyre több háttérinfót kapunk erről az izgalmas világról! Nagyon örülök ennek a lapnak! Hajrá!
A magazin második fele számomra már izgalmasabb volt, remélebb egyre több háttérinfót kapunk erről az izgalmas világról! Nagyon örülök ennek a lapnak! Hajrá!
De hát az első is 700 Ft volt.
900 volt.
700
Különben nekem is sikerült megvennem, szerintem ismét gyönyörű lett. ^^
Tényleg, f.ck.
Megnéztem, valamivel nagyon keverhettem. Bocs.
---------------------------
szerkesztek össze vissza, visszaolasva remélem érthető vagyok.
Szerk: Ashihei 2007-06-19 11:57:07
Mindjárt megyek haza, és útközben megveszem...
Általában hajnalban van ujságszállitás ;) Hajnali 4-kor már minden ujságos megkapja az aktuális lapokat Kivéve ha maga a szállitó csuszik...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
900 volt.
700
Különben nekem is sikerült megvennem, szerintem ismét gyönyörű lett. ^^
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2007-06-19 11:42:49
900 volt.
------------------------------ ----------
Ja AS magazin árával keverhettem, de csak azt is hozzávetőlegesen, nem pontosan.
Mind1, akkor úgy MONDOm jobban megéri mint az AS.
Szerk: Ashihei 2007-06-19 11:54:12