Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
De hát az első is 700 Ft volt.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-06-19 08:36:34
(#140) Behalok. Ma reggel munkába menet benéztem a kedvenc újságárus nénimhez, és elkezdtem magyarázni, hogy én egy új magazint keresek, a Mondót - japán, meg rajzfilm meg stb. Erre rögtön rávágta, hogy van. Meg is vettem. 700 ft már sokkal barátságosabb ár.
Csak belelapoztam, de már látom, hogy vannak terjedelmesebb cikkek is. Mondjuk a hónap cosplayere, meg úgy zusammen a community rovat nekem nem hiányzott.
A szakmai lektor látom termelte a cikkeket.
Az első kb. 30 oldal az masszív A+, Animax reklámnak felel meg, leszámítva a makrancos hercegnőt és a vándorló palotát.
Összességében már most látom, hogy sokkal jobb lett mint az első szám. Remélem a fejlődés megállíthatatlan!
Csak belelapoztam, de már látom, hogy vannak terjedelmesebb cikkek is. Mondjuk a hónap cosplayere, meg úgy zusammen a community rovat nekem nem hiányzott.

A szakmai lektor látom termelte a cikkeket.
Az első kb. 30 oldal az masszív A+, Animax reklámnak felel meg, leszámítva a makrancos hercegnőt és a vándorló palotát.
Összességében már most látom, hogy sokkal jobb lett mint az első szám. Remélem a fejlődés megállíthatatlan!
beküldve: 2007-06-19 07:05:52
(#139) Éljen vidék! *elrágcsál egy szalmaszálat*
"I can't handle not being on top. I need to feel worshipped. Basically, I'm an EGOMANIAC."
Vidéken jól dolgoznak, és nem beképzeltek, mint a pesti nyomdák egy része, tisztelet a kivételnek

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-06-18 22:39:15
(#137) Én is ma jutottam hozzá,méghozzá a győri buszvégen lévő újságosttól, meg is lepődtem, hogy egyátalán volt ott de gondoltam próba cseresznye. Lehet, hogy hülye kérdés, meg igazából nem is értek hozzá, de hogyhgyo vidéki nyomdában nyomtatjátok az újságot? Csak mert eléggé meglepődtem amikor láttam az impresszumban, hogy nálunk nyomjátok
Leglább tudom hova kell menni panaszkodni ha késik a megjelenés

"Nincs baj ameddig érzem, hogyha fáj, az élet ilyen, néha fáj"
Sajonos ott az igazság... Pesten csak kedden lesz, akkor viszont mindenütt.
Yuppie! Akkor holnap végre lesz Mondo-m! ^_^
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-06-18 15:51:51
(#135) Tetszetős, hangulatos magazin. Én a jövőben szívesebben látnék benne több háttérinfót a manga/anime világáról, most még elég sok mindenki által könnyen elérhető kirakatinfó van benne, de gondolom idővel kicsit "mélyül" a tartalom. Hajrá!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-06-18 15:29:26
(#134) Hmm kedvenc Veszprémi ujságosomnál megvettem az új Mondot. Tetszetős
Egyedül annyi zavar hogy még mindig az eddig is ismert animék kaptak helyet. Ez gondolom egyenlőre még promó célú kis szösszenetek az Animax részére.
Tovább Animax interjúra: Remélem az a két sorozat amit megemlit a riporter mihamarabb debjütálni fog az új csatornán!
És Tite Kubo interjút a következő számba! xD

Egyedül annyi zavar hogy még mindig az eddig is ismert animék kaptak helyet. Ez gondolom egyenlőre még promó célú kis szösszenetek az Animax részére.

Tovább Animax interjúra: Remélem az a két sorozat amit megemlit a riporter mihamarabb debjütálni fog az új csatornán!

És Tite Kubo interjút a következő számba! xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-06-18 13:30:50
(#133) Sajonos ott az igazság... Pesten csak kedden lesz, akkor viszont mindenütt.
Meg fogsz lepődni, de nem...
Szándékos, talán egyszer majd ír róla

beküldve: 2007-06-17 19:24:31
(#130) Én is már szombaton hozzájutottam... ;)
Egy kérdésem lenne: mi is a főszerkesztő vezetékneve pontosan?
Mivel az impresszumban, mindkét számban Kadaj van írva, e-mail címként Kodaj, és a cikkek alatt is Kodaj... szerintem itt elírásról lehet szó... 
Egy kérdésem lenne: mi is a főszerkesztő vezetékneve pontosan?

beküldve: 2007-06-17 17:17:22
(#129) Engem az lepett meg, hogy eddig nem nagyon láttam az első számot (vagy csak bamba vagyok
), most meg szinte az összes nagyobb újságosnál ott virít a polcon. Persze szegény újságosok errefelé még nem nagyon szoktak hozzá a létéhez, így ahányszor érdeklődtem utána, általában úgy néztek rám, mintha legalább 2 fejem lenne.

"Freaking people out counts as a skill."
(Ez szombat reggel volt, tehát kb előző nap kapták meg a 2. számot.)
Általában hajnalban van ujságszállitás ;) Hajnali 4-kor már minden ujságos megkapja az aktuális lapokat

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-06-17 16:19:56
(#127) A legnagyobb meglepetést az okozta, mikor Keszthelyen bementem egy újságárushoz és megkérdeztem, hogy van-e Mondo magazin. Erre a válasz:
1., vagy 2. szám? Ott van a többi japán témájú újságnál.
1., vagy 2. szám? Ott van a többi japán témájú újságnál.

Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Szerk: Lonewolf 2007-06-17 16:20:16