Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Csak manga-geek boltokban lehet hozzájutni, vagy esetleg egy mezei aka sarki újságárusnál is megtalálható? ^^°
Szinte minden ujságosnál kapható Leszámitva a közérteket Bátran kérdezz rá mert tudni fogják Ha mégse mond hogy japán dolgokkal foglalkozik maga az ujság és tudni fogják miről is van szó!
THX!
(csak nehogy vlm sushi mellékletes kempó magazint sózzanak rám! )
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Én már nézem is.
Phhh... mázlista
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Csak manga-geek boltokban lehet hozzájutni, vagy esetleg egy mezei aka sarki újságárusnál is megtalálható? ^^°
Szinte minden ujságosnál kapható Leszámitva a közérteket Bátran kérdezz rá mert tudni fogják Ha mégse mond hogy japán dolgokkal foglalkozik maga az ujság és tudni fogják miről is van szó!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-06-05 09:44:35
(#78) Láma kérdés:
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
El is határoztam, megnézem a Hell Girl-t mindenképpen.
Jaja, egyetértek
én is, én is!!!!
Én már nézem is.
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Jaja, egyetértek
én is, én is!!!!
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Jaja, egyetértek
beküldve: 2007-06-04 17:32:38
(#74) Csaba: Hamár úgyis a héten megy a nyomdába légyszike nem írnál le néhány témát ami a kövi számban lesz?
A posztert aaazt énis támogaton erőteljesen! Főleg ha kihajtós. *leborul*
Nekem amúgy oltárira bejön az újság! A grafika igényes, a fogalmazás nagyon érdekes és figyelemfelkeltő, még ha rövid is. Igazi "szakszerűen" megírt cikkek. El is határoztam, megnézem a Hell Girl-t mindenképpen. Viszont ezt a függőleges cikkeket én nem erőltetném túlságosan. Egyszer egyszer jó, de nekem kicsit idegesítő volt úgy olvasni. Ami még király hogy odaírjátok a manga, anime, figura árát is. Egyszóval (amerikaiasan) mondo az újság.
Szerk.: Ja és még azt akartam megkérdezni hogy mi lesz a manga benne? Folytatjátok az Árnybírót (aminek nem látom sok értelmét) vagy belevágtok valami újba?
A posztert aaazt énis támogaton erőteljesen! Főleg ha kihajtós. *leborul*
Nekem amúgy oltárira bejön az újság! A grafika igényes, a fogalmazás nagyon érdekes és figyelemfelkeltő, még ha rövid is. Igazi "szakszerűen" megírt cikkek. El is határoztam, megnézem a Hell Girl-t mindenképpen. Viszont ezt a függőleges cikkeket én nem erőltetném túlságosan. Egyszer egyszer jó, de nekem kicsit idegesítő volt úgy olvasni. Ami még király hogy odaírjátok a manga, anime, figura árát is. Egyszóval (amerikaiasan) mondo az újság.
Szerk.: Ja és még azt akartam megkérdezni hogy mi lesz a manga benne? Folytatjátok az Árnybírót (aminek nem látom sok értelmét) vagy belevágtok valami újba?
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Szerk: Lami 2007-06-04 17:33:53
beküldve: 2007-06-04 11:19:03
(#73) valamin viszont nagyon kiakadtam. nem tudom ki hogyan van ezzel, de engem nem igazán érdekel hogyan kell japán gyorskaját csinálni.
Á, nekem az a kedvencem
Szerk: Csaba 2007-06-03 11:32:39
beküldve: 2007-06-03 11:32:05
(#71) tényleg. milyen időközönként fog megjelenni?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Gonosz Na majd megnézlek a 2. számmal.
Többiek: a héten megy a 2. nyomdába, kihírezzük amint terjesztésbe kerül.
Poszteren mi is gondolkodunk, de kihajhatósat szeretnénk, mert egy sima A3 azért nem valami nagy szám.
Többiek: a héten megy a 2. nyomdába, kihírezzük amint terjesztésbe kerül.
Poszteren mi is gondolkodunk, de kihajhatósat szeretnénk, mert egy sima A3 azért nem valami nagy szám.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-06-03 10:45:05
(#69) Nekem tetszett. Örültem a jrock rovatnak és a FFXII-nek, ja meg a szuper Árnybíró cikknek ! ( azok a grafikák )
A "rámenológiai" cikk nagyon klassz
Mikor jön a 2. szám?
A "rámenológiai" cikk nagyon klassz
Mikor jön a 2. szám?
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-05-31 21:27:31
(#68) A 2. számot ha megjelenik lehet majd kapni a Trillianban? Nekem az esne leginkább útba...
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
2 barátom (aki nem igazán szereti az ilyesmiket), elvették tőlem és hamarabb kiolvasták, mint én.
Valljuk be őszintén, ezt nem olyan nehéz megcsinálni.
Versenyt is lehetne belőle rendezni.
Kiváncsi vagyok hány perc lenne a rekord. 5-10?
Úgy értettem, hogy én még bele se tudtam igazán olvasni, mert elvették tőlem.
Amúgy a kiolvasás attól függ meddig bámulgatod a képeket. :)
~A végén minden átlagosnak tűnik, de amíg benne vagy egy világ nyílik meg számodra, mit sosem feledsz....~