Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Remélem a megítélés majd változni fog!
Hmm... várj még száz évet. Sajna nagyon beleivódott az emberekbe "a képregény az dedós (v. finomabban gyerekes)" felfogás.
Remélem elég lesz az első magyar hentai megjelenéséig várni.
Szerintem arra nem száz hanem ezer évet kell várnunk...
Azt sem hinném hogy az 1. hentai változtatna bármit is. Maximum majd kijelentik hogy gusztustalan...
Ilyen téren (is) alapvetően gondok vannak kicsiny országunkkal, és ez nem fog 1hamar változni. Ez most lehet hogy kicsit pesszimistán hangzik (pedig csak realista), de én így látom a helyzetet. Aki 10 éven felül ilyenekkel foglalkozik az az emberek nagy többségének FURCSA/GYEREKES...
Végezetül csak annyit mondanék:
ÉLJENEK A "FURCSA" EMBEREK!!!
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Hmm... várj még száz évet. Sajna nagyon beleivódott az emberekbe "a képregény az dedós (v. finomabban gyerekes)" felfogás.
Remélem elég lesz az első magyar hentai megjelenéséig várni.
Mert biztos megjegyeztek maguknak: "áhhá, szóval ez is a csáposszörnyek iskoláslányokat erőszakolnak japánmocsok-rajongó, pedig milyen normális gyereknek néz ki"
Tentacle p0rn xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Mert biztos megjegyeztek maguknak: "áhhá, szóval ez is a csáposszörnyek iskoláslányokat erőszakolnak japánmocsok-rajongó, pedig milyen normális gyereknek néz ki"
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Szerintem ennyire nem voltak tájékozottak. Kb. 10 percig gondolkodtak, aztán: "Ja, az a gyerekes!", és odadadták. Inkább azért néztek furcsán, mert "gyerekes" és mégis 700 Ft-ot fizettem érte.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Lemaradtam az elsőről szerintetek még meg tudom szerezni?
Meg, persze. A 2. számmal együtt még egy hónapig kapható lesz az újságosoknál.
Tuti, én is csak múlthét pénteken vettem meg, és szerintem én voltam az első Mondo magazin vásárlójuk, mert elég furán néztek rám .
beküldve: 2007-06-13 15:29:31
(#88) Lemaradtam az elsőről szerintetek még meg tudom szerezni?
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!
Próbálkozunk a nyomdánál, hogy jó árat kapjunk rá. Elég drága mulatság sajnos (a magazin meg olcsó, és nemsokára elvileg több oldal is lesz, szóval nehezen fér bele a költségekbe), de megteszünk mindent
Szerk: Csaba 2007-06-13 09:54:35
Mikor jelenik meg a második rész? Vagy már megjelent, csak én nem tudok róla...?
Csaba mondta még annó hogy most pénteken azaz 15.-én. És elvileg be is lesz híresztelve itt az oldalon belül
De jóóóóóó! Pont a ballagásom napján
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Mikor jelenik meg a második rész? Vagy már megjelent, csak én nem tudok róla...?
Csaba mondta még annó hogy most pénteken azaz 15.-én. És elvileg be is lesz híresztelve itt az oldalon belül
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-06-12 15:37:17
(#84) Mikor jelenik meg a második rész? Vagy már megjelent, csak én nem tudok róla...?
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-06-11 19:39:22
(#83) KIHAJTÓS POSZTERT AKAROOOOOOOOOOOK!!!
-huh, ez jólesett...-
-huh, ez jólesett...-
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Csak manga-geek boltokban lehet hozzájutni, vagy esetleg egy mezei aka sarki újságárusnál is megtalálható? ^^°
Szinte minden ujságosnál kapható Leszámitva a közérteket Bátran kérdezz rá mert tudni fogják Ha mégse mond hogy japán dolgokkal foglalkozik maga az ujság és tudni fogják miről is van szó!
Akkor röhögni fogsz mert én egy cba-ban vettem
"Nincs baj ameddig érzem, hogyha fáj, az élet ilyen, néha fáj"