Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
MONDO magazin
Kapcsolódó tartalom: MONDO magazin
Ott csak az van h státusz: újságosoknál, de ma voltam néhányál és már egyiknél sem kapható, és neten meg nem akarom megrendelni, mert abban nem bízok
Akkor brobáld meg az 576Kbyt üzleteibe vagy a Holdfénybe.
Az Eduárd képregényboltban is kapható a Mondo valamennyi száma, csakúgy, mint az összes magyar nyelvű manga.
Remélem sikerülni fog.
*Örömtáncot jár, ugrál, tapsikol, és nevet egyszerre*
Ezaz még találtam egy uccsó darabot!!!!
Na örülök én is ,végül hol sikerült, csak hogy más is tudja.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Remélem sikerülni fog.
*Örömtáncot jár, ugrál, tapsikol, és nevet egyszerre*
Ezaz még találtam egy uccsó darabot!!!!
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
Nagyon Köszi srácok! De télleg!
Remélem sikerülni fog.
beküldve: 2007-09-01 21:26:09
(#182) Nagyon Köszi srácok! De télleg!
Ott csak az van h státusz: újságosoknál, de ma voltam néhányál és már egyiknél sem kapható, és neten meg nem akarom megrendelni, mert abban nem bízok
Akkor brobáld meg az 576Kbyt üzleteibe vagy a Holdfénybe.
Mindenképp nagyobb ujságosoknál keresd pölö Relay / Inmedio mert ott mindenképp kell lenniük. Valamint ha ott se akkor a felkapottabb helyeket keresd amik a plázák meg vasutállomások közelében vannak!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-09-01 19:36:50
(#177) Sziasztok! Kérlek segítsetek nekem! Meg tudná valaki mondani, hogy hol van még egy halovány esélj hogy találjak egy augusztusi MONDO-t? Plííííííízz!
Vagy esetleg ha valakinek több példányban van meg, vagy megválna a sajtá példányától és budapesten is lakik az légszi írjon!!!!
Előre is köszi srácok!
Vagy esetleg ha valakinek több példányban van meg, vagy megválna a sajtá példányától és budapesten is lakik az légszi írjon!!!!
Előre is köszi srácok!
beküldve: 2007-08-24 22:14:13
(#176) juhhéj!
*felpattan a székből és egy seggriszálós-láblóbálós örömtáncot lejt*
*felpattan a székből és egy seggriszálós-láblóbálós örömtáncot lejt*
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Hi
Minden augusztusi MONDO-hoz 2 óriásposztert adnak, vagy csak nekem volt marhanagy mázlim?
Minden augusztusi MONDO-hoz 2 óriásposztert adnak, vagy csak nekem volt marhanagy mázlim?
Neked volt mázlid. Az enyémben csak egy volt.
beküldve: 2007-08-24 15:30:05
(#174) egyéb megjegyzésem:
tegnap elmentem barátnőmmel mondo-ra vadászni. tudtam hogy nem lesz egy könnyű meccs, mert haverom a múlthaviért 4X tette tűvé a várost . na jó, elindulunk, benézek az elsőbe. sehol nem látni . a következők:
-Csókolom! Van augusztusi Mondo?-
-Tessék?-
-MONDO magazin. Van?-
-mondd mégegyszer, nem értettem.-
-M-O-N-D-O-
Gülül a nyanya szeme, nem érti . Mással próbálkozok.
-És AnimeStars?-
Az akkor produkált arckifejezéséből arra következtettem hogy robbanni fog, ezért elhagytam a színt. Amint kiértünk a boltból, abban a pillanatban a barátnőm felhorkant és röhögött , ezzel egyidőben fulldokolva azt mondja, hogy:
-Láttad, hogy golyóztak a szemei??!! Azittem elröhögöm magam!!! Ez a banya biztos profi volt, ilyen pofát vágni! Nekem csak boroskólávalé megy(... )!!!
A következő újságosnál nem néztem körül, odamentem, rávágtam a pultra,
-Augusztusi MONDO van?!
Erre a nénike ráérősen feláll, levesz a polcról egyet a sokból, megnézegeti, kiböki h 700 ft lesz, én mosolyogva kifizetem , azt már viszem is, hazafelé fültől-fülig vigyorogtam , és a szememet le nem vettem róla.
tegnap elmentem barátnőmmel mondo-ra vadászni. tudtam hogy nem lesz egy könnyű meccs, mert haverom a múlthaviért 4X tette tűvé a várost . na jó, elindulunk, benézek az elsőbe. sehol nem látni . a következők:
-Csókolom! Van augusztusi Mondo?-
-Tessék?-
-MONDO magazin. Van?-
-mondd mégegyszer, nem értettem.-
-M-O-N-D-O-
Gülül a nyanya szeme, nem érti . Mással próbálkozok.
-És AnimeStars?-
Az akkor produkált arckifejezéséből arra következtettem hogy robbanni fog, ezért elhagytam a színt. Amint kiértünk a boltból, abban a pillanatban a barátnőm felhorkant és röhögött , ezzel egyidőben fulldokolva azt mondja, hogy:
-Láttad, hogy golyóztak a szemei??!! Azittem elröhögöm magam!!! Ez a banya biztos profi volt, ilyen pofát vágni! Nekem csak boroskólávalé megy(... )!!!
A következő újságosnál nem néztem körül, odamentem, rávágtam a pultra,
-Augusztusi MONDO van?!
Erre a nénike ráérősen feláll, levesz a polcról egyet a sokból, megnézegeti, kiböki h 700 ft lesz, én mosolyogva kifizetem , azt már viszem is, hazafelé fültől-fülig vigyorogtam , és a szememet le nem vettem róla.
beküldve: 2007-08-24 15:10:10
(#173) Hi
Wow, Bleach és Death Note? Ez igen, ezt már szeretem, egyből bele a közepébe.
Legalább széles körben elterjedtek és ismertek lesznek. Bár ezeket nem fogom nézni, mivel már meg van szokva a japán hang. Bár, ha felirattal nyomják...